Οι αεροπορικές εταιρίες Germanwings και Lufthansa προσφέρουν δυνατότητα συνδυασμού των προσφορών τους/ διαθέσιμοι ναύλοι ανταπόκρισης από τα ταξιδιωτικά γραφεία/ ακόμη περισσότερες συνδέσεις δρομολογίωνΗ Germanwings και η Lufthansa θα προσφέρουν εφεξής συνολικές υπηρεσίες μεταξύ των πτήσεών τους. Το γεγονός αυτό διασφαλίζει πλήρη συνδυασμό προσφορών μεταξύ της μεγαλύτερης γερμανικής αεροπορικής εταιρίας με την θυγατρική της, χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία, Germanwings. Οι επιβάτες μπορούν ακόμη να κάνουν πλέον κρατήσεις συνδυαστικών προσφορών των εταιρειών μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα.

Τα νέα δρομολόγια της Germanwings περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, πολλές νέες ανταποκρίσεις από το Ντόρτμουντ, μέσω του κόμβου της Lufthansa, το Μόναχο, προς πολλούς ευρωπαϊκούς και διεθνείς υπερατλαντικούς προορισμούς της Lufthansa. Ομοίως, οι πελάτες της Lufthansa που ταξιδεύουν από το Αμβούργο, μπορούν, για παράδειγμα, να ταξιδέψουν προς τη Θεσσαλονίκη, το Ζάγκρεμπ ή το νησί των Βαλεαρίδων, Ίμπιθα, μέσω των δύο κόμβων της Germanwings σε Κολονία/ Βόννη και Στουτγκάρδη.

Για τις συνδυασμένες πτήσεις των δύο εταιρειών, οι επιβάτες όχι μόνο παίρνουν μόνο ένα εισιτήριο είτε για πτήση επιστροφής είτε για πτήσεις ανταπόκρισης και με τις δύο αεροπορικές εταιρίες, αλλά μπορούν εύκολα να πραγματοποιήσουν check- in από το σημείο αναχώρησης και να τσεκάρουν τις αποσκευές τους μέχρι τον τελικό προορισμό.

Με αυτό τον τρόπο, οι δύο αεροπορικές εταιρείες σκοπεύουν να βελτιώσουν τόσο την ποιότητα των ανταποκρίσεων, όσο και την άνεση και την ποικιλία των προσφορών τους για τους πελάτες τους.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr