Δεκατρείς καθημερινές πτήσεις από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελ. Βενιζέλος και δύο καθημερινές πτήσεις από το Αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης, δίνουν τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να χρησιμοποιήσουν τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρίες του ομίλου σε συνδυασμό. Για παράδειγμα, για κάποιον επιβάτη που επιθυμεί να ταξιδέψει στο Πεκίνο, προσφέρονται τέσσερις ανταποκρίσεις ημερησίως με πτήση Lufthansa, Austrian Airlines ή SWISS και παράλληλα, δυνατότητα αναχώρησης με μία από αυτές τις εταιρίες και επιστροφής με άλλη εταιρία, μέλος του ομίλου.Το παγκόσμιο δίκτυο της Lufthansa Group θα προσφέρει και αυτό το καλοκαίρι ένα εκτενέστατο δίκτυο προορισμών, καθώς οι κορυφαίες αεροπορικές εταιρίες- μέλη του ομίλου - Lufthansa, Austrian Airlines, Brussels Airlines και SWISS- έχουν διαμορφώσει ένα ιδιαίτερα πυκνό δίκτυο δρομολογίων από την Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Μέσω των κόμβων - Βρυξέλες, Γενεύη, Φρανκφούρτη, Μόναχο, Βιέννη και Ζυρίχη - προσφέρονται πολλές επιπλέον επιλογές στο επιβατικό κοινό. Με αυτό τον τρόπο, συνδυάζονται δρομολόγια και πτήσεις, ώστε οι επιβάτες από Ελλάδα να φτάνουν στον προορισμό τους με τον πλέον ευέλικτο και άνετο τρόπο, χωρίς πολύωρες αναμονές για ανταποκρίσεις.

Δεκατρείς καθημερινές πτήσεις από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελ. Βενιζέλος και δύο καθημερινές πτήσεις από το Αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης, δίνουν τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να χρησιμοποιήσουν τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρίες του ομίλου σε συνδυασμό. Για παράδειγμα, για κάποιον επιβάτη που επιθυμεί να ταξιδέψει στο Πεκίνο, προσφέρονται τέσσερις ανταποκρίσεις ημερησίως με πτήση Lufthansa, Austrian Airlines ή SWISS και παράλληλα, δυνατότητα αναχώρησης με μία από αυτές τις εταιρίες και επιστροφής με άλλη εταιρία, μέλος του ομίλου.

Ωστόσο, εκτός από την ευελιξία και την ευρύτητα του δικτύου, κοινός παρονομαστής είναι οι άρτιες υπηρεσίες, το άψογο service και το κορυφαίο προϊόν που προσφέρει κάθε μία από τις εταιρίες αυτές μεμονωμένα.

Συνδυάστε τη γερμανική ποιότητα, την ελβετική εξυπηρέτηση, την αυστριακή φιλοξενία, καθώς και την άρτια οργάνωση, τεχνογνωσία και ακρίβεια του Lufthansa Group και ταξιδέψτε φέτος το καλοκαίρι σε περισσότερους από 258 προορισμούς σε 106 χώρες και 4 ηπείρους.

Μη χάνετε χρόνο και αγοράστε το εισιτήριο σας γρήγορα, άνετα και με ιδιαίτερη ευκολία μέσω των ιστοσελίδων www.lufthansa.com, www.austrian.com, www.brusselsairlines.com και www.swiss.com.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr