LufthansaΗ Lufthansa συνεχίζει να επεκτείνει την παρουσία της στη Νότιο Αμερική και τον ερχόμενο χειμώνα προσθέτει έναν διάσημο και ονειρεμένο προορισμό στο δίκτυο δρομολογίων της: το Ρίο Ντε Τζανέιρο. Η απευθείας πτήση από τη Φρανκφούρτη προς τη δεύτερη μεγαλύτερη, μετά το Σάο Πάολο, πόλη της Βραζιλίας θα εγκαινιαστεί στις 30 Οκτωβρίου 2011.

Οι πτήσεις στο συγκεκριμένο νέο δρομολόγιο (LH 500 και LH 501) θα εκτελούνται πέντε φορές την εβδομάδα με αεροσκάφος Airbus A340, δυναμικότητας 221 θέσεων σε διαρρύθμιση τριών κατηγοριών θέσεων (Πρώτης, Οικονομικής και Θέσης Business). Το Ρίο Ντε Τζανέιρο, διάσημο για το Καρναβάλι και τα παγκοσμίου φήμης αξιοθέατά του, όπως το Sugar Loaf Mountain (Λόφος του Ζαχαρόψωμου) και την παραλία της Copacabana, είναι μια από τις πόλεις που θα φιλοξενήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο "2014 World Cup" στη Βραζιλία αλλά και τους Θερινούς Ολυμπιακούς το 2016.

Lufthansa«Η Νότια Αμερική, με τη δυναμική της οικονομία, είναι μια από τις σημαντικότερες αναπτυσσόμενες αγορές για τη Lufthansa,» δήλωσε ο Dr. Alexis von Hoensbroech, Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης Κόμβου και Διαχείρισης Δυναμικότητας Φρανκφούρτης, της Lufthansa Passenger Airlines. «Με την έναρξη του νέου δρομολογίου προς το Ρίο ντε Τζανέιρο, η Lufthansa θα προσθέσει έναν προορισμό – κλειδί, δημοφιλής τόσο σε επιχειρηματίες ταξιδιώτες όσο και στους ταξιδιώτες αναψυχής, στο παγκόσμιο δίκτυό της. Πλέον η Lufthansa επεκτείνει σημαντικά τις υπηρεσίες της προς την περιοχή αυτή και από τον ερχόμενο χρόνο θα προσφέρει 76 πτήσεις την εβδομάδα προς πέντε προορισμούς στη Νότιο Αμερική. Συγκριτικά, το 2007 είχαμε 42 πτήσεις προς 3 προορισμούς».

Δεν έρχεται για πρώτη φορά η Lufthansa στο Ρίο Ντε Τζανέιρο. Ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας της Γερμανίας έχει ήδη εξυπηρετήσει τη μητρόπολη για το διάστημα 1956 - 2005. Χάρη στη μεγάλη οικονομική ανάπτυξη της περιοχής τα τελευταία χρόνια, προγραμματίζεται η επιστροφή της για τα τέλη του Οκτωβρίου, στις αρχές του χειμερινού προγράμματος 2011/2012. Το νέο δρομολόγιο θα συμπληρώσει τα ήδη υπάρχοντα δρομολόγια από Φρανκφούρτη και Μόναχο προς Σάο Πάολο.

Από το Ρίο ντε Τζανέιρο, η αεροπορική εταιρία ΤΑΜ, μέλος της Star Alliance προσφέρει πολλές πτήσεις ανταπόκρισης. Η Βραζιλία και συγκεκριμένα η ευρύτερη μητροπολιτική περιφέρεια του Ρίο Ντε Τζανέιρο με πληθυσμό άνω των 12 εκ., είναι πλέον μια από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες αγορές της Νοτίου Αμερικής. Χάρη στην επέκταση της βιομηχανίας εξόρυξης πετρελαίου και φυσικού αερίου της Βραζιλίας, πολλές Γερμανικές και διεθνείς εταιρίες έχουν ιδρύσει τα γραφεία τους στην πόλη- λιμάνι, καθιερώνοντάς το έναν αυξανόμενα δημοφιλή προορισμό και για τους επιχειρηματίες ταξιδιώτες. Το Ρίο ντε Τζανέιρο παραμένει ισχυρός τουριστικός μαγνήτης εν όψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος και των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Lufthansa προσφέρει μια ελκυστική τιμή ναύλου για την εγκαινίαση των πτήσεων προς το Ρίο ντε Τζανέιρο. Το αεροπορικό εισιτήριο με επιστροφή από Φρανκφούρτη προς Ρίο, ξεκινά από €749 και οι κρατήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει. Ο ναύλος αυτός αφορά εισιτήριο με επιστροφή σε Οικονομική θέση, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και των τελών, καθώς και της χρέωση κράτησης €15 (Lufthansa Ticket Service Charge) αν η κράτηση πραγματοποιηθεί online στο www.lufthansa.com.

Τα μέλη του προγράμματος Miles & More μπορούν να κερδίζουν μίλια σε αυτές τις πτήσεις. Οι κρατήσεις γίνονται μέσω του www.lufthansa.com, στο τηλέφωνο 2106175200 καθώς και από τους ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr