Μόνο από την Πέμπτη έως την Κυριακή: Ευρώπη από 99€*Αφήστε πίσω την καθημερινότητα και απολαύστε νέες εμπειρίες στην Ευρώπη το φθινόπωρο και το χειμώνα. Οδηγηθείτε στις βουνοκορφές και ξεκινήστε τη νέα σεζόν για σκι, για παράδειγμα, κάνοντας μία βόλτα στις μπουτίκ μόδας ή κάνοντας ένα χαλαρωτικό μασάζ σε ένα πολυτελές spa. Όπως λένε στη Γερμανία: "πρέπει να γιορτάζετε με κάθε ευκαιρία" και για να το κάνετε αυτό έχετε πολύτιμό σύμμαχό σας τη Lufthansa και τις προσφορές της!


Γι' αυτό σας προσφέρουμε πολλές επιπλέον θέσεις σε πτήσεις προς τη Γερμανία από 99€* από την Παρασκευή έως Κυριακή και μόνο. Ζήστε την εμπειρία της γερμανικής φιλοξενίας και πολλών τοπικών εκδηλώσεων από τις 25 Οκτωβρίου έως το Νοέμβριο του 2010.

Ανακαλύψτε την ιστορία και τον πολιτισμό, κάνοντας περιήγηση στην έκθεση "O τάφος και οι θησαυροί του Τουταγχαμών» στην Κολωνία ή τη «Λίμνη των Κύκνων», την «Traviata» και το « Rigoletto» στην όπερα του θεάτρου Semperoper στη Δρέσδη.

Από την άλλη, αν αγαπάτε το καλό κρασί, θα βρεθείτε στο στοιχείο σας αν επισκεφθείτε ένα από τα αμέτρητα φεστιβάλ κρασιού στο κέντρο και τα προάστια της Φρανκφούρτης - ίσως να δείτε ακόμη και την τοπική "Βασίλισσα του κρασιού".

Παρασκευή με Κυριακή και μόνο: 

√ Mόναχο και Φρανκφούρτη από 99€

√ Βερολίνο , Δρέσδη και Αμβούργο από 189€

√ Κολωνία από 199€*Στουτγκάρδη από 159€*

*τελική τιμή σε οικονομική θέση με επιστροφή.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr