H Germanwings τώρα και στο Ισραήλ!

Με το Τελ Αβίβ συνεχίζεται το επεκτατικό δίκτυο της αγαπημένης σε όλους αεροπορικής εταιρίας, ξεκινώντας εγκαίρως δρομολόγια για τις διακοπές του Πάσχα!!! Η Germanwings συμπληρώνει το δίκτυο διαδρομών της από 30 Μαρτίου 2010 με έναν ακόμη προορισμό, πετώντας σε μια από τις σημαντικότερες πόλεις της Εγγύς Ανατολής, το Τελ Αβίβ, δύο φορές την εβδομάδα, από Κολονία/Βόννη.

 

Οι κρατήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει στο www.germanwings.com. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Σάββατο με airbus A319. Με ώρα απογείωσης από Κολονία/ Βόννη 17.05 μ.μ., το αεροπλάνο θα προσγειώνεται στο Τελ Αβίβ στις 22.20 μ.μ., ενώ στην επιστροφή η πτήση αναχωρεί στις 23.15 μ.μ. και φθάνει στην πόλη των καθεδρικών ναών στις 3.00 π.μ, την επόμενη ημέρα.

Το Tel Aviv είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στο Ισραήλ με 400.000 κατοίκους, που μαζί με τις γειτονικές σε αυτό πόλεις αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αστικά συγκροτήματα του κόσμου. Στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ, πολύ κοντά στη Μεσόγειο, ζουν συνολικά 3.2 εκατομμύρια κάτοικοι.

Κοντά στο Τελ Αβίβ βρίσκεται ο μεγαλύτερος αερολιμένας του Ισραήλ, το Ben Gurion. Η περιοχή προσφέρει αμέτρητα σημεία ενδιαφέροντος με μεγάλο ενδιαφέρον, όπως τα αρχιτεκτονικά έργα της πόλης, μουσεία κ.τ.λ. Μάλιστα, ένα μέρος του Τελ Αβίβ συμπεριλαμβάνεται στα Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Unesco.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr