Germanwings

«Συνδεθείτε Έξυπνα» με την Ευρώπη με το πρόγραμμα «Smart Connect» της Germanwings
Συνεχίζοντας για δεύτερη χρονιά την υπηρεσία “Smart Connect”, η Germanwings προσφέρει ακόμη περισσότερα δρομολόγια στους πελάτες από Αθήνα (31), Θεσσαλονίκη (21), Κέρκυρα (3) και Καβάλα (1) μέσω των αεροδρομίων Κολονίας/Βόννης και Στουτγκάρδης. Οι πτήσεις “Smart Connect”, προσφέρουν ασυναγώνιστες τιμές και ελάχιστο χρόνο μετεπιβίβασης, που κυμαίνεται από 1 ώρα και 5’ μέχρι 2 ώρες 45’.

Συνδέσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα και Καβάλα μέσω Κολονίας/Βόννης και Στουτγκάρδης
Από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα και Καβάλα θα είναι διαθέσιμες οι παρακάτω συνδέσεις Smart Connection μέσω Κολονίας/Βόννης ή Στουτγκάρδης για την περίοδο Μάρτιος- Οκτώβριος 2009:

Από Αθήνα: προς Δρέσδη (DRS), Μόναχο (MUC), Λονδίνο (STN/ Stansted), Βερολίνο (SXF/ Shoenefeld), Βιέννη (VIE), Βαρσοβία (WAW)
Από Κέρκυρα: προς Δρέσδη (DRS), Λονδίνο (Stansted), Βερολίνο (Shoenefeld)
Από Καβάλα: προς Αμβούργο (HAM)
Από Θεσσαλονίκη: προς Μόναχο (MUC), Δρέσδη (DRS), Λονδίνο (Stansted), Βερολίνο (Shoenefeld), Βιέννη (VIE), Βαρσοβία (WAW), Ζυρίχη (ΖRH), Στοκχόλμη (ARN/ Arlanda)
Αντιστρόφως, θα υπάρχουν οι εξής Smart Connection Flights από τις διάφορες πόλεις της Ευρώπης:
Προς Αθήνα: από Δρέσδη, Μόναχο, Λονδίνο, Βερολίνο, Βιέννη, Βαρσοβία.
Προς Θες/νίκη: από Δρέσδη, Λισαβόνα, Μόναχο, Λονδίνο, Βερολίνο, Λειψία, Μασαλία.
Προς Κέρκυρα: από Δρέσδη, Μόναχο, Λονδίνο (Stansted) και Ζυρίχη.
Προς Καβάλα: από Αμβούργο
Με τις νέες εκτεταμένες συνδέσεις, η Germanwings προσφέρει βολικές συνδέσεις σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές, με σκοπό να εξυπηρετηθούν οι πελάτες της με περισσότερες επιλογές και να πραγματοποιούν ταξίδια χαμηλού κόστους σε ακόμα περισσότερους προορισμούς.
Οι επιβάτες μπορούν πολύ εύκολα να κάνουν την κράτηση του εισιτηρίου τους στο www.germanwings.gr, επιλέγοντας πτήση με ενδιάμεσο σταθμό ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που θα διάλεγαν μια απευθείας πτήση, πληρώνοντας με ένα ποσό και τα δύο μέρη του ταξιδιού.
Το check-in πραγματοποιείται για κάθε σκέλος πτήσης ξεχωριστά, αλλά η μετεπιβίβαση (transfer) από τη μία πτήση στην άλλη γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα χάρη στην προνομιακή μεταχείριση των επιβατών στα σημεία που πραγματοποιείται το check-in, τα οποία απέχουν ελάχιστα μέτρα από τον χώρο παραλαβής των αποσκευών.
Στη διάρκεια της πτήσης υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας γεύματος ή αναψυκτικών.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr