GermanwingsΗ πλέον αγαπημένη σε όλους χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία Germanwings όχι μόνο συνεχίζει την ανάπτυξή της στο ευρωπαϊκό δίκτυο διαδρομών και την αύξηση των επιβατών της, αλλά αποκτά ολοένα και περισσότερα μέλη στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, Facebook.

Σχεδόν 33.000 «φίλοι» παρακολουθούν καθημερινά τα τελευταία νέα και τις δράσεις της αγαπημένης τους αεροπορικής εταιρίας στο www.facebook.com/germanwings. H Germanwings καταλαμβάνει την πρώτη θέση στη Γερμανία ανάμεσα στις αγαπημένες αεροπορικές εταιρίες που διαθέτουν σελίδα στο Facebook, χάρη στην προτίμηση που της δείχνουν οι επιβάτες της.

Το μυστικό της επιτυχίας της βρίσκεται στην πολυμορφία των προσφορών της: Καθημερινά στη σελίδα του facebook οι φανατικοί της υποστηρικτές ενημερώνονται για τις τελευταίες ειδήσεις, εκπτώσεις, διαγωνισμούς κ.α. Σημαντικό προτέρημα της σελίδας αποτελεί το γεγονός ότι τα μέλη συμμετέχουν ενεργά, αναρτώντας καθημερινά ερωτήσεις και σχόλια, ενώ παράλληλα επικοινωνούν και ανταλλάσουν απόψεις με άλλους χρήστες κ.ο.κ.

«Η αναλογία ανάμεσα στον αριθμό των φίλων και των επιβατών της χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρίας καταδεικνύει τη σημασία μιας σωστής στρατηγικής στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Ενδιαφερόμαστε για μια διαδραστική επικοινωνία ή οποία θα μας προσφέρει σημαντικό feedback και πληροφορίες. Επιπλέον, η σελίδα μας στο facebook χρησιμοποιείται ολοένα και περισσότερο και ως πρόσβαση στις κρατήσεις θέσεων και άλλες υπηρεσίες.» δήλωσε ο Gregor Schlüter, Senior Vice President Marketing & Customer.

Πρωτόγνωρες δράσεις και καμπάνιες στο Facebook δίνουν ένα σημαντικό προβάδισμα στην Germanwings. Μέσω του κουίζ «Πόσο Ιταλός αισθάνεσαι;» οι «φίλοι» της εταιρίας στο facebook μπορούν να δουν πόσο τους διακατέχει το ιταλικό στοιχείο και η ένοια της „Dolce Vita". Ποια είναι η επίσημη αιτία για τη διενέργεια του κουίζ; Η Germanwings θα προσφέρει στα δρομολόγια του θερινού προγράμματος 2011 μία μεγάλη επιλογή ιταλικών προορισμών. Οι ονειρεμένοι προορισμοί Μπάρι, Κατάνια, Κάλιαρι, Πίζα και Νάπολη είναι πλέον εύκολα και άνετα προσβάσιμοι μέσω της δημοφιλούς, χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρίας Germanwings.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr