Ακολούθησε την Ομάδα σου!
Οι οπαδοί του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου μπορούν να απολαύσουν τους αγώνες με τα εκπληκτικά ταξιδιωτικά πακέτα της Emirates. Μια μοναδική εμπειρία περιμένει τους οπαδούς του ποδοσφαίρου, σε ολόκληρο τον κόσμο, με τα μοναδικά ταξιδιωτικά πακέτα που δημιούργησε η Emirates για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2010 (FIFA World Cup). Ως ο επίσημος ταξιδιωτικός Οργανισμός για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2010, το οποίο θα διεξαχθεί στη Νότια Αφρική, η Emirates προσφέρει ταξιδιωτικά πακέτα τα οποία συμπεριλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή, μεταφορά και εισιτήρια αγώνων.
Η πολυβραβευμένη αεροπορική εταιρεία προωθεί τα μοναδικά πακέτα «Ακολούθησε την ομάδα σου», μέσω συγκεκριμένων ταξιδιωτικών γραφείων και μέσω διαδικτύου στο www.emirates.com/fifa, που αποτελεί την απόδειξη της δέσμευσης της Emirates στον αθλητισμό και σε όλους τους οπαδούς. Η Emirates προσφέρει τη δυνατότητα στους οπαδούς να ακολουθήσουν οποιαδήποτε από τις 32 ομάδες που έχουν προκριθεί. Τα πακέτα καλύπτουν κάθε δυνατή πιθανότητα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των προκριματικών αγώνων. Στην Ελλάδα η Emirates συνεργάζεται με το ταξιδιωτικό γραφείο AKTINA Travel, όπου οι φίλαθλοι θα μπορούν να πραγματοποιούν τις κρατήσεις των πακέτων (στοιχεία επικοινωνίας AKTINA Travel: τηλ. 210 4190100 και www.aktinatravel.gr/emirates.asp).
Η Emirates θα προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής πέντε καθημερινών πτήσεων προς τη Νότια Αφρική από το δίκτυο της στις 6 ηπείρους, με τη δυνατότητα οι οπαδοί να ταξιδέψουν στο Γιοχάνεσμπουργκ, το οποίο φιλοξενεί 15 αγώνες συμπεριλαμβανομένων των αγώνων έναρξης και τον τελικό, ενώ το Κέιπ Τάουν θα φιλοξενήσει 8 αγώνες και το Ντέρμπαν 7 αγώνες.
Η συνεργασία της Emirates με τη Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, FIFA ξεκίνησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2006 όταν υπήρξε η πρώτη αεροπορική εταιρεία χορηγός στον αθλητικό διαγωνισμό. Ακολουθώντας την επιτυχία της εκδήλωσης στη Γερμανία, η Emirates συνέδεσε το κύρος της ως ο Επίσημος Συνεργάτης της μέχρι και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2014.

webb777b_jpegΜια μοναδική εμπειρία περιμένει τους οπαδούς του ποδοσφαίρου, σε ολόκληρο τον κόσμο, με τα μοναδικά ταξιδιωτικά πακέτα που δημιούργησε η Emirates για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2010 (FIFA World Cup). Ως ο επίσημος ταξιδιωτικός Οργανισμός για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2010, το οποίο θα διεξαχθεί στη Νότια Αφρική, η Emirates προσφέρει ταξιδιωτικά πακέτα τα οποία συμπεριλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή, μεταφορά και εισιτήρια αγώνων. 

fifa_soccer_2010Η πολυβραβευμένη αεροπορική εταιρεία προωθεί τα μοναδικά πακέτα «Ακολούθησε την ομάδα σου», μέσω συγκεκριμένων ταξιδιωτικών γραφείων και μέσω διαδικτύου στο www.emirates.com/fifa, που αποτελεί την απόδειξη της δέσμευσης της Emirates στον αθλητισμό και σε όλους τους οπαδούς. Η Emirates προσφέρει τη δυνατότητα στους οπαδούς να ακολουθήσουν οποιαδήποτε από τις 32 ομάδες που έχουν προκριθεί. Τα πακέτα καλύπτουν κάθε δυνατή πιθανότητα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των προκριματικών αγώνων. Στην Ελλάδα η Emirates συνεργάζεται με το ταξιδιωτικό γραφείο AKTINA Travel, όπου οι φίλαθλοι θα μπορούν να πραγματοποιούν τις κρατήσεις των πακέτων (στοιχεία επικοινωνίας AKTINA Travel: τηλ. 210 4190100 και www.aktinatravel.gr/emirates.asp). 

Η Emirates θα προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής πέντε καθημερινών πτήσεων προς τη Νότια Αφρική από το δίκτυο της στις 6 ηπείρους, με τη δυνατότητα οι οπαδοί να ταξιδέψουν στο Γιοχάνεσμπουργκ, το οποίο φιλοξενεί 15 αγώνες συμπεριλαμβανομένων των αγώνων έναρξης και τον τελικό, ενώ το Κέιπ Τάουν θα φιλοξενήσει 8 αγώνες και το Ντέρμπαν 7 αγώνες. Η συνεργασία της Emirates με τη Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, FIFA ξεκίνησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2006 όταν υπήρξε η πρώτη αεροπορική εταιρεία χορηγός στον αθλητικό διαγωνισμό. Ακολουθώντας την επιτυχία της εκδήλωσης στη Γερμανία, η Emirates συνέδεσε το κύρος της ως ο Επίσημος Συνεργάτης της μέχρι και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2014.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr