Από τα τέλη Ιουνίου, όλα τα αεροσκάφη τύπου Α380 της Emirates θα εξοπλιστούν με νέα ακουστικά, ενώ θα ακολουθήσει και ο στόλος των Boeing 777 μέσα στο έτος. Τα συγκεκριμένα ακουστικά έχουν σχεδιαστεί εκ νέου με γνώμονα τη βελτίωση της ποιότητας ήχου, τη μείωση του θορύβου και την άνεση. Το τετράγωνο σχήμα τους τα καθιστά πιο εργονομικά για τον χρήστη, ενώ τα υψηλής ποιότητας δερμάτινα μαξιλαράκια ενισχύουν την άνεση, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική στις μακρινές πτήσεις.

Η Emirates ενισχύει ακόμη περισσότερο την ψυχαγωγική εμπειρία των επιβατών της Οικονομικής Θέσης με την παρουσίαση των νέων, επανασχεδιασμένων ακουστικών για το πολυβραβευμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας ice. Από τα τέλη Ιουνίου, όλα τα αεροσκάφη τύπου Α380 της Emirates θα εξοπλιστούν με νέα ακουστικά, ενώ θα ακολουθήσει και ο στόλος των Boeing 777 μέσα στο έτος.

Τα συγκεκριμένα ακουστικά έχουν σχεδιαστεί εκ νέου με γνώμονα τη βελτίωση της ποιότητας ήχου, τη μείωση του θορύβου και την άνεση. Το τετράγωνο σχήμα τους τα καθιστά πιο εργονομικά για τον χρήστη, ενώ τα υψηλής ποιότητας δερμάτινα μαξιλαράκια ενισχύουν την άνεση, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική στις μακρινές πτήσεις.

«Γνωρίζουμε ότι η ποιότητα του ήχου είναι ζωτικής σημασίας για ευχάριστη ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια της πτήσης και τα ακουστικά της Οικονομικής Θέσης της Emirates είναι από τα καλύτερα. Ο νέος σχεδιασμός τους θα ανεβάσει την ποιότητα του ήχου στο επόμενο επίπεδο, ενώ οι επιβάτες θα μπορούν να απολαύσουν την ευρεία γκάμα επιλογών που τους παρέχει το σύστημα ψυχαγωγίας ice» δήλωσε ο Patrick Brannelly, Divisional Vice President και Customer Experience (IFE & Connectivity) της Emirates.

Δίχως να ξεχνάει τους μικρούς της φίλους, η Emirates θα παραλάβει τα νέα ακουστικά με τα οποία θα μπορούν να απολαύσουν μέχρι και 75 κανάλια παιδικής ψυχαγωγίας από τα συνολικά 1.200 που παρέχει το σύστημα ψυχαγωγίας ice. Η Emirates παρουσίασε για πρώτη φορά ακουστικά για παιδιά στο τέλος της δεκαετίας του 1990, τα οποία ήταν σε μικρότερο μέγεθος προκειμένου να είναι πιο άνετα για τους μικρούς επιβάτες. Επιπλέον, τα διασκεδαστικά και γεμάτα χρώματα ακουστικά θα έχουν μεγαλύτερο ηχείο για πιο άνετη εφαρμογή και βελτιωμένη ποιότητα ήχου.

Τα νέα ακουστικά αποτελούν την τελευταία αναβάθμιση του καινοτόμου συστήματος ψυχαγωγίας iceDigital Widescreen, το οποίο κέρδισε το 2014 το βραβείο «World's Best Airline Inflight Entertainment» στα παγκόσμια βραβεία Skytrax για 10η συνεχόμενη χρονιά. Οι επιβάτες της Πρώτης Θέσης ή της Διακεκριμένης Θέσης απολαμβάνουν ήδη ακουστικό εξοπλισμό που απομονώνει τους εξωτερικούς ήχους. Οι επιβάτες της Emirates μπορούν να ελέγξουν πριν από την επιβίβαση τους τις ταινίες και τη μουσική που είναι διαθέσιμη στην πτήση τους και να σχεδιάσουν το πρόγραμμα ψυχαγωγίας τους μέσω της σελίδας emirates.com

Πρωτοπόρος στο να θέτει τα πρότυπα του κλάδου, από το 2014 η Emirates ήταν η πρώτη αεροπορική εταιρεία που παρουσίασε την Ακουστική Περιγραφή Ταινιών για τους επιβάτες με προβλήματα όρασης. Το 2007 συνεργάστηκε με τη Walt Disney Studios Motion Pictures και παρουσίασε για πρώτη φορά την τεχνολογία Closed Captions στο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει, διαμορφωμένη ειδικά για επιβάτες με προβλήματα ακοής. Πρόσφατα, παρουσίασε το δωρεάν Wi-Fi εν πτήσει, το οποίο είναι διαθέσιμο σε 106 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένου ολόκληρου του στόλου αεροσκαφών A380.

Το ice Digital Widescreen προσφέρει στους επιβάτες της Emirates μια ευρεία γκάμα επιλογών με πάνω από 2.000 κανάλια ψυχαγωγίας, πάνω από 500 ταινίες από όλο τον κόσμο, εκατοντάδες ώρες τηλεοπτικών προγραμμάτων και χιλιάδες ώρες μουσικής από σύγχρονη έως κλασική.

Τα νέα αεροσκάφη της Emirates Airbus A380 και Boeing 777 προσφέρουν το σύστημα ψυχαγωγίας iceσε μεγαλύτερες προσωπικές οθόνες με ανάλυση HD: 27 ιντσών στην Πρώτη Θέση, 20 ιντσών στη Διακεκριμένη Θέση και 12.1 ιντσών στην Οικονομική Θέση.

Η Emirates πραγματοποιεί 7 εβδομαδιαίες πτήσεις από Αθήνα προς Ντουμπάι. Η πτήση με κωδικό ΕΚ105 αναχωρεί από το Ντουμπάι στις 09:55 και φθάνει στην Αθήνα στις 13:20, ενώ η πτήση με κωδικό EK106 αναχωρεί από την Αθήνα στις 15:25 και φθάνει στο Ντουμπάι στις 22:05.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr