Η Emirates ξεκινά καθημερινή πτήση προς Μαυρίκιο με αεροσκάφος Α380Η Emirates, η αεροπορική εταιρεία που έχει δημιουργήσει ένα παγκόσμιο δίκτυο ανθρώπων και προορισμών, υποδέχθηκε με στυλ τον 24ο προορισμό στο δίκτυο του αεροσκάφους Α380, σε συνεργασία με τους εταίρους της στο Μαυρίκιο. Στην τελετή υποδοχής του Α380 που πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο, η Emirates υπέγραψε νέα και ισχυρότερη εμπορική συμφωνία με την Air Mauritius, καθώς και το ανανεωμένο Μνημόνιο Κατανόησης με την Αρχή Τουριστικής Προβολής του Μαυρικίου.

Η ένταξη του αεροσκάφους A380 της Emirates επιτρέπει την καθημερινή μεταφορά επιπλέον 153 επιβατών προς το όμορφο νησί που βρίσκεται στη μέση του Ινδικού Ωκεανού. Μάλιστα, η Emirates είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο που πραγματοποιεί δρομολόγιο με αεροσκάφος Α380 σε προορισμό στον Ινδικό Ωκεανό. Η επιβατική ζήτηση προς το νησί του Μαυρικίου αυξάνεται, με την Emirates να έχει μεταφέρει εντός του προηγούμενου έτους περισσότερους από 350.000 επιβάτες και 6.000 τόνους εμπορευματικού φορτίου μεταξύ του Μαυρικίου και των 130 και πλέον προορισμών του παγκόσμιου δικτύου της που εκτείνεται σε 78 χώρες.

Η εναρκτήρια πτήση με αεροσκάφος Α380 της Emirates προσγειώθηκε στο Διεθνές αεροδρόμιο Σερ Σιγουσαγκούρ Ραμγκουλάμ του Μαυρικίου με περισσότερους από 500 επιβάτες και VIP εκπροσώπους της Emirates όπως οι: Thierry Antinori, Executive Vice President, Chief Commercial Officer, Adnan Kazim, Divisional Senior Vice President, Planning, Aeropolitical and Industry Affairs, Majid Al Mualla, Divisional Senior Vice President, Commercial Operations, Centre (GCC, Middle East, Iran & West Asia) και Orhan Abbas, Senior Vice President, Commercial Operations (Latin America, Central & Southern Africa). Τους εκπροσώπους της Emirates υποδέχθηκαν: ο Αξιότιμος Michael Sik Yuen, Υπουργός Τουρισμού και Αναψυχής της Δημοκρατίας του Μαυρικίου, ο Andre Viljoen, Διευθύνων Σύμβουλος της Air Mauritius, o Anand Kinnoo, Αναπληρωτής Διευθυντής της Πολιτικής Αεροπορίας της Δημοκρατίας του Μαυρικίου και Rohit Ramnawaz, Πρόεδρος του Διεθνούς Αεροδρόμιο του Μαυρίκιου.

Το νησί του Μαυρικίου είναι γνωστό για τις παγκόσμιας κλάσης παραλίες του και την τοπική φιλοξενία. Προκειμένου να αναδείξει αυτά τα χαρακτηριστικά και να γιορτάσει την άφιξη του A380, η Emirates συνεργάστηκε με 100 ντόπιους ψαράδες οι οποίοι χρησιμοποιώντας τις πιρόγες τους σχημάτισαν το χαιρετισμό «Hello A380», απευθύνοντας χαιρετισμό σε όλους τους επιβάτες. Ο χαιρετισμός συντονίσθηκε σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό, στο Θαλάσσιο Πάρκο Blue Bay Reserve που βρίσκεται νοτιοανατολικά του νησιού.«Από τον Αύγουστο του 2008, η Emirates έχει μεταφέρει περισσότερους από 18 εκατομμύρια επιβάτες με αεροσκάφη τύπου Α380. Οι πελάτες μας το αγαπούν και συνεχίζουμε να βλέπουμε αυξημένη ζήτηση για πτήσεις με το συγκεκριμένο αεροσκάφος», δήλωσε ο Thierry Antinori, Executive Vice President και Chief Commercial Officer της Emirates Airline. «Το δρομολόγιο προς Μαυρίκιο που πραγματοποιείται με αεροσκάφος τύπου Α380 και που εξυπηρετεί επιβάτες που ταξιδεύουν από βασικές αγορές όπως το Λονδίνο, το Παρίσι, η Μόσχα και η Σαγκάη μέσω του κόμβου μας στο Ντουμπάι, θα έχουν τώρα την ευκαιρία να βιώσουν μια απρόσκοπτη εμπειρία πτήσης με το A380 της Emirates. Το συγκεκριμένο αεροσκάφος προσφέρει κορυφαίας ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα σε όλες τις θέσεις (Πρώτη, Διακεκριμένη και Οικονομική) για τις οποίες η εταιρεία είναι γνωστή. Το μεγαλύτερο αεροσκάφος σημαίνει επίσης ότι η Emirates θα είναι σε θέση να μεταφέρει 153 περισσότερους επιβάτες κάθε μέρα σε αυτόν τον όμορφο προορισμό, ενισχύοντας περαιτέρω την υποστήριξή μας στους κλάδους του τουρισμού και του εμπορίου της χώρας».

Το νησί του Μαυρικίου είναι γνωστό για τις παγκόσμιας κλάσης παραλίες του και την τοπική φιλοξενία. Προκειμένου να αναδείξει αυτά τα χαρακτηριστικά και να γιορτάσει την άφιξη του A380, η Emirates συνεργάστηκε με 100 ντόπιους ψαράδες, οι οποίοι χρησιμοποιώντας τις πιρόγες τους σχημάτισαν το χαιρετισμό «Hello A380», απευθύνοντας χαιρετισμό σε όλους τους επιβάτες. Ο χαιρετισμός συντονίσθηκε σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό, στο Θαλάσσιο Πάρκο Blue Bay Reserve που βρίσκεται νοτιοανατολικά του νησιού.

Η πτήση με κωδικό ΕΚ701 θα αναχωρεί από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι στις 03.10, με ώρα άφιξης στο Μαυρίκιο στις 09.40. Η πτήση της επιστροφής με κωδικό ΕΚ702 θα αναχωρεί στις 18.20, με ώρα άφιξης στο Ντουμπάι στη 01.10 την επόμενη ημέρα. Επιπλέον, η Emirates πραγματοποιεί μια δεύτερη καθημερινή πτήση προς τη χώρα χρησιμοποιώντας αεροσκάφος Boeing 777-300.

Η Emirates ξεκινά καθημερινή πτήση προς Μαυρίκιο με αεροσκάφος Α380Ο Μαυρίκιος συμπληρώνει μια λαμπρή λίστα από παγκόσμιους προορισμούς στους οποίους πραγματοποιεί πτήσεις η ναυαρχίδα του στόλου της Emirates όπως Ντουμπάι, Άμστερνταμ, Όκλαντ, Μπανγκόκ, Πεκίνο, Μπρισμπέιν, Χονγκ Κονγκ, Τζέντα, Κουάλα Λουμπούρ, Λονδίνο (Χίθροου), Μάντσεστερ, Μελβούρνη, Μόσχα, Μόναχο, Νέα Υόρκη (JFK), Παρίσι, Ρώμη, Σεούλ, Σιγκαπούρη, Σαγκάη, Σύδνεϋ, Τορόντο και πιο πρόσφατα, το Λος Άντζελες που ξεκίνησε νωρίτερα αυτό το μήνα.

Η Emirates είναι ο μεγαλύτερος διαχειριστής αεροσκαφών A380 στον κόσμο με 42 αεροσκάφη στο στόλο της και περισσότερα από 98 σε παραγγελία.
Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την Emirates ή για να εκδώσετε εισιτήρια προς Μαυρίκιο, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.emirates.gr ή επικοινωνήστε με το ταξιδιωτικό σας γραφείο.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr