H Emirates ξεκινά πτήσεις προς Αγία ΠετρούποληΗ Emirates ξεκινάει πτήσεις στα ενδότερα της Ρωσίας ξεκινώντας δρομολόγια προς την Αγία Πετρούπολη, το οποίο θα αποτελεί το βορειότερο σημείο του δικτύου της αεροπορικής εταιρείας. Η πόλη που διαθέτει και λιμάνι, βρίσκεται στην ακτή της Βαλτικής και πολλές φορές αναφέρεται ως «Βόρεια Πρωτεύουσα» της Ρωσίας, θα εξυπηρετείται από την 1η Νοεμβρίου με καθημερινή πτήση από το Ντουμπάι.

Συνδυασμός αεροσκαφών Airbus A340-300 και A330-200 θα χρησιμοποιηθούν στο δρομολόγιο, προσφέροντας ταξίδια στην Πρώτη, Επιχειρηματική και Οικονομική θέση. Η πτήση ΕΚ 137 θα αναχωρεί από το Ντουμπάι στις 10:35 και θα φτάνει στην Αγία Πετρούπολη στις 16:15. Η πτήση επιστροφής αναχωρεί από την Αγία Πετρούπολη στις 17:45 και φτάνει στο Ντουμπάι στις 00:35 στην επόμενη μέρα.

Η αεροπορική εταιρεία πραγματοποιεί ήδη μια διπλή καθημερινή πτήση προς τη Μόσχα, ενώ δραστηριοποιείται στη Ρωσική πρωτεύουσα από το 2003. Ο Σεϊχης Ahmed bin Saeed Al Maktoum, Πρόεδρος και C.E.O. της Emirates Airline και του Ομίλου ανέφερε: «Θεωρούμε ότι υπάρχουν πολλές προοπτικές στη Ρωσία και η επιτυχία των πτήσεων στη Μόσχα έχει δείξει ότι υπάρχει αυξημένη ζήτηση στην περιοχή. Προγραμματίζαμε την έναρξη απευθείας πτήσεων προς την Αγία Πετρούπολη εδώ και αρκετό καιρό και πιστεύουμε ότι τώρα οι συνθήκες είναι οι κατάλληλες. Η Αγ. Πετρούπολη αποτελεί μια πόλη η οποία προσελκύει πολλούς τουρίστες και ταξιδιώτες κρουαζιέρας κάθε χρόνο λόγω της αρχιτεκτονικής, των τεχνών, της κουλτούρας και της ιστορίας της».

H Emirates ξεκινά πτήσεις προς Αγία Πετρούπολη

Η Αγία Πετρούπολη θεωρείται η τρίτη μεγαλύτερη πόλη στην Ευρώπη με πληθυσμό περίπου στα 4,6 εκατομμύρια κατοίκων. Η ζήτηση των επιβατών αναμένεται να είναι κυρίως τουριστική, ενώ παράλληλα θα ενισχύσει τόσο τον κατασκευαστικό όσο και τον πετρελαϊκό τομέα.

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αποτελούν σημαντικό σταθμό των Ρώσων τουριστών και επενδυτών ενώ εκατοντάδες Ρώσοι διαθέτουν στα Εμιράτα μόνιμη κατοικία . Η νέα πτήση στην Αγία Πετρούπολη θα ικανοποιήσει τη ζήτηση, ενώ παράλληλα θα προσφέρει καλύτερες συνδέσεις με βασικές αγορές της Ασίας.

Παράλληλα, η Emirates SkyCargo θα προσφέρει μεγαλύτερες επιλογές στην αγορά. Μεγάλη ποικιλία προϊόντων όπως φαρμακευτικά είδη, ανταλλακτικά αυτοκινήτων, ενδύματα, ηλεκτρονικά ήδη και λουλούδια. Τα προϊόντα θα προέρχονται από αγορές της Ιαπωνίας, Ινδίας, Σιγκαπούρης, Χόνγκ Κόνγκ, Κίνας, Αφρικής, Αιθιοπίας και Νέας Ζηλανδίας.

Ανταλλακτικά αεροσκαφών και πλοίων, μαζί με προϊόντα καπνού αναμένεται να μεταφέρονται σε άλλες περιοχές συμπεριλαμβανομένων της Ιαπωνίας, της Ινδίας, της Κίνας, του Βιετνάμ και την Αγκόλα.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr