Βράβευση της Emirates SkyCargo για τις υπηρεσίες της στη ΓερμανίαΗ Emirates SkyCargo είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία που κέρδισε το σημαντικό βραβείο Deutsche Bahn Supplier's Award. Η Deutsche Bahn AG, που είναι μια από τις ηγέτιδες εταιρείες στο τομέα των Logistics στην Ευρώπη, απένειμε στην αεροπορική εταιρεία το βραβείο «Deutsche Bahn Supplier of the Year 2010» για την κατηγορία «Logistics Services».

Ο Dr. Volker Kefer, DB Board Member Technology & Infrastructure, δήλωσε: «Η Emirates λαμβάνει το συγκεκριμένο βραβείο για τις πρωτοποριακές εμπορευματικές υπηρεσίες και συγκεκριμένα για τον ευέλικτο προγραμματισμό που προσφέρει με απόλυτα πελατοκεντρικές λύσεις. Ο μικρότερος σε ηλικία, συγκριτικά με το μέσο όρο, στόλος αεροσκαφών, επιτρέπει στην εταιρεία να μειώνει τις εκπομπές θορύβου και διοξειδίου του άνθρακα στο ελάχιστο, ενώ παράλληλα υποστηρίζει τους φιλόδοξους στόχους της Deutsche Bahn για «φιλικές προς το περιβάλλον υπηρεσίες logistics».

Βράβευση της Emirates SkyCargo για τις υπηρεσίες της στη ΓερμανίαΟ Hiran Perera, Emirates' Senior Vice President Cargo Freighters, ο οποίος ταξίδεψε στη Γερμανία για να παραλάβει το βραβείο δήλωσε: «Το να αναγνωρίζεται κανείς ως η μόνη αεροπορική εταιρεία που λαμβάνει το βραβείο Deutsche Bahn Supplier's, είναι μια επιβεβαίωση της δέσμευσής μας για υψηλές υπηρεσίες επιβατών αλλά και ποιότητα. Είμαστε ειλικρινά συγκινημένοι που παραλαμβάνουμε το βραβείο αυτό».

Με το βραβείο Supplier, η Deutsche Bahn δημιούργησε ένα κίνητρο για τη βελτίωση των επαγγελματικών σχέσεων μεταξύ της Deutsche Bahn και των προμηθευτών της αλλά και την αναγνώριση των υπηρεσιών που προσφέρει. Τα βραβεία Deutsche Bahn Supplier's Award δίνονται κάθε 2 χρόνια.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr