Η LIAT, η Αεροπορική Εταιρεία της Καραϊβικής, συνεργάζεται για πρώτη φορά με τη Discover the World με στόχο  την ανάπτυξη του αερομεταφορέα στις κύριες offline αγορές. Ιδρυθείσα το 1956, η LIAT γιορτάζει την 60η επέτειό της φέτος. Η LIAT συνδέει τα νησιά σε ολόκληρη την ανατολική και νότια Καραϊβική, από το Πουέρτο Ρίκο έως τη Γουιάνα.

Η LIAT, η Αεροπορική Εταιρεία της Καραϊβικής, συνεργάζεται για πρώτη φορά με τη Discover the World με στόχο την ανάπτυξη του αερομεταφορέα στις κύριες offline αγορές. Ιδρυθείσα το 1956, η LIAT γιορτάζει φέτος την 60η επέτειό της. Η LIAT συνδέει τα νησιά σε ολόκληρη την ανατολική και νότια Καραϊβική, από το Πουέρτο Ρίκο έως τη Γουιάνα.

“Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που δουλεύουμε με τη Discover the World και προσβλέπουμε να αναπτύξουμε τη βάση πελατών μας και να επεκτείνουμε τη παρουσία μας σε νέες αγορές,” ανέφερε ο David Evans, CEO της LIAT. “Η Discover the World γίνεται μέλος της ομάδας LIAT, αντιπροσωπεύοντάς μας σε σημαντικά events, αναπτύσσοντας τα κανάλια πωλήσεων και γνωστοποιώντας το brand της LIAT. Η LIAT επί του παρόντος δεν αντιπροσωπεύεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, Ευρώπη, ΗΠΑ και Καναδά όπου βρίσκονται πολλοί interline και δυνητικοί επιβάτες,” πρόσθεσε ο Evans. “Αυτή η συνεργασία μας προσφέρει μια ευκαιρία να αναπτύξουμε την αναγνωρισιμότητα και τη παρουσία μας.”

Ο Ian Murray, ο αντιπρόεδρος της Discover είπε, “Θα αντιπροσωπεύουμε τη LIAT σε 47 χώρες, όπου θα είμαστε υπεύθυνοι για την αύξηση του αριθμού των επισκεπτών που ταξιδεύουν μεταξύ των νησιών στο δίκτυο της LIAT. Χρησιμοποιώντας την εμπειρογνωμοσύνη μας στις πωλήσεις με το digital marketing, θα αυξήσουμε το brand awareness και θα προσελκύσουμε περισσότερους πελάτες.”

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr