330 photo1Η Cyprus Airways εγκαινίασε σήμερα 26 Mαρτίου 2012 την πτήση Αθήνα – Θεσσαλονίκη που θα εκτελείται με 3 καθημερινά δρομολόγια, σε ώρες που εξυπηρετούν απόλυτα το επιβατικό κοινό. Το πρώτο αεροσκάφος απογειώθηκε στις 09.35 από τη Αθήνα, ενώ αντίστοιχα στις 09.55 απογειώθηκε η πρώτη πτήση από τη Θεσσαλονίκη, σηματοδοτώντας με τον τρόπο αυτό την είσοδο της Cyprus Airways στη σύνδεση των δύο μεγαλύτερων ελληνικών πόλεων.

«Η παρουσία μας στην Ελλάδα εκτείνεται πλέον σε 4 πόλεις. Θεωρώ πως η σχέση που έχουμε αναπτύξει με το επιβατικό κοινό στα 65 χρόνια που η εταιρία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, καθώς και η δέσμευσή μας για προσφορά αναβαθμισμένων ταξιδιωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, αποτελεί το εχέγγυο για την επιτυχία και του συγκεκριμένου δρομολογίου», δήλωσε ο κ. Γιώργος Μαυρόκωστας, εκτελεστικός πρόεδρος της Cyprus Airways.

Η πτήση Αθήνα - Θεσσαλονίκη πραγματοποιείται με νεότατα αεροσκάφη τύπου Airbus Α319 και Α320. Στην οικονομική θέση, οι ναύλοι για απλή μετάβαση από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα ξεκινούν από 28 ευρώ και από την Αθήνα προς Θεσσαλονίκη από 47 ευρώ. Αντίστοιχα, στη Βusiness class η τιμή του εισιτηρίου ξεκινά από 151 ευρώ για το σκέλος Θεσσαλονίκη - Αθήνα και από 170 ευρώ για το σκέλος Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Οι τιμές είναι τελικές και συμπεριλαμβάνουν τους φόρους και τα τέλη αεροδρομίων.

Στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.cyprusair.com καθώς και στα ταξιδιωτικά πρακτορεία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για κρατήσεις θέσεων, καθώς και για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το ταξίδι τους με τη Cyprus Airways.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr