H Rachel Weisz στην Πρώτη Θέση της British, Photo by lorenzo agius  getty

Η British Airways παρουσίασε την ανανεωμένη First Class, σε πτήση ενός Boeing 777 προς το Σικάγο. Η αεροπορική εταιρεία επένδυσε 100 εκατομμύρια λίρες για την ανανέωση της First Class, η οποία άντλησε την έμπνευσή της από την πλούσια ιστορία της, ώστε να δημιουργήσει μια αποκλειστική εμπειρία με βάση το κλασικό ντιζάιν και την ήρεμη πολυτέλεια.

Τα νέα κύρια χαρακτηριστικά της νέας First Class είναι: • 60% πλατύτερο κρεβάτι • Ατομική ντουλάπα • Ατομικές ηλεκτρονικές περσίδες • Οθόνη 15 ιντσών • Θύρα USB, RCA jack και ακουστικά με δυνατότητα εξάλειψης του θορύβου • Ρυθμιζόμενος φωτισμός • Νεσεσέρ καλλυντικών της Anya Hindmarch και προϊόντα από την D.R. Harris & Co • Δερματόδετο τραπέζι

First Class με British στιλ!

Το σήμα κατατεθέν της αεροπορικής εταιρείας με το μότο “Πετούμε για να εξυπηρετούμε” είναι από τα βασικότερα χαρακτηριστικά της νέας First Class, ενώ η σαγηνευτική ατμόσφαιρα των πολυτελών ταξιδιών της δεκαετίας του ’20 έχει αιχμαλωτιστεί σε ιδιαίτερα στοιχεία της καμπίνας. Η έμπνευση για τον σχεδιασμό της νέας καμπίνας προήλθε από κορυφαίες μάρκες όπως η Jaguar και, πλέον, στην καρδιά των μπλε και κρεμ αποχρώσεων που κυριαρχούν στην First Class βρίσκεται το βελτιωμένο, πλατύτερο κρεβάτι, με ένα νέο «έξυπνο»στρώμα και τα πιο φινετσάτα λευκά ήδη από Αιγυπτιακό βαμβάκι.

Η γνωστή ηθοποιός Rachel Weisz, η οποία ταξιδεύει πολύ συχνά με την British Airways, δήλωσε: «Εάν θέλετε στυλ, άψογη εξυπηρέτηση και απόλυτη πολυτέλεια, πρέπει οπωσδήποτε να προτιμήσετε την First Class της British Airways». Ο κ. Mark Hassell, επικεφαλής του Τμήματος ταξιδιωτικής εμπειρίας της British Airways, σχολίασε επίσης: «Εκσυγχρονίσαμε την First Class και δημιουργήσαμε μια εμπειρία ιδιωτικού αεροπλάνου εν πτήσει. Αντισταθήκαμε στις τάσεις που επιτάσσουν την χρήση gadget και των διαφόρων τεχνολογικών τεχνασμάτων και επικεντρωθήκαμε στην απλότητα και την ποιότητα. Κάθε χαρακτηριστικό που ενσωματώθηκε έχει ερευνηθεί και εξεταστεί προσεκτικά για να μπορεί να εξασφαλίσει ότι οι επιβάτες μας παίρνουν ακριβώς αυτό που θέλουν». 

Rachel Weisz and Willie Walsh in BA First Class by Lorenzo Agius @ GettyΚάθε σουίτα διαθέτει ατομική ντουλάπα, ένα δερματόδετο τραπεζάκι που μετατρέπεται σε τραπέζι δείπνου, μια νέα οθόνη 15 ιντσών και μια επιπλέον θέση ώστε οι επιβάτες να είναι σε θέση να δειπνούν με παρέα. Ο φωτισμός και οι ηλεκτρονικές περσίδες μπορούν να τροποποιηθούν για να αντικατοπτρίζουν την διάθεση του επιβάτη, κάθε ώρα της ημέρας. Μια μονάδα ελέγχου του καθίσματος αντικαθιστά πλέον τα κουμπιά που ενεργοποιούν το κρεβάτι και δίνει στους επιβάτες έλεγχο ακριβείας στην θέση του καθίσματος, ενώ ειδικά πανελ στηρίζουν την θέση του κεφαλιού και της μέσης. Επιπλέον, στην First Class έχει εδραιωθεί μια νέα εκλεπτυσμένη φιλοσοφία εξυπηρέτησης από τα μέλη του πληρώματος, ώστε να εξασφαλιστεί η παροχή άριστων υπηρεσιών στους επιβάτες, που θα τους δώσουν την ελευθερία να δειπνούν, να κοιμούνται και να δουλεύουν όποτε αυτοί επιθυμούν. 

Για τις τελευταίες προσφορές και κρατήσεις θέσεων, καθώς και για οποιαδήποτε πληροφορία αφορά το ταξίδι σας με την British Airways, επισκεφθείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα της εταιρείας www.ba.com, το Κέντρο Κρατήσεων στο 801 11 56000 ή τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

Φωτό: Η Rachel Weisz απολαμβάνει την Πρώτη Θέση της BA, by Lorenzo Agius @ Getty (Πάνω), Η νέα σουίτα της British Airways (μεσαία), Η Rachel Weisz και ο Willie Walsh στην Πρώτη Θέση της BA, by Lorenzo Agius @ Getty.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr