Η Air Europa επαναφέρει φέτος το καλοκαίρι το δρομολόγιό της μεταξύ της Αθήνας και της Μαδρίτης. Από την 1η Ιουνίου έως τα τέλη Οκτωβρίου η αεροπορική εταιρεία θα επανασυνδέει την ελληνική πρωτεύουσα με τον κόμβο Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport 2 ημέρες την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Κυριακή. Οι πτήσεις θα απογειώνονται από τη Μαδρίτη στις 13:00 και θα προσγειώνονται στην Αθήνα στις 17:15. Η πτήση της επιστροφής θα αναχωρεί από την ελληνική πρωτεύουσα στις 18.30 και θα προσγειώνεται στη Μαδρίτη στις 21.20.

Από την 1η Ιουνίου έως τα τέλη Οκτωβρίου θα προσφέρει στους πελάτες περισσότερες από 28.000 θέσεις, υπερβαίνοντας τη χωρητικότητα που παρείχε το δρομολόγιο πριν από την πανδημία. Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται με το στόλο της Boeing 787 Dreamliner, αεροσκάφος που διαθέτει εξαιρετικά περιβαλλοντικά διαπιστευτήρια, μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων κατά 20% και εγγυάται μέγιστο επίπεδο άνεσης για τους επιβάτες. Ο στόλος Boeing 787 Dreamliner είναι ο πλέον αποδοτικός και αθόρυβος, καθώς το ηχητικό αποτύπωμα του αεροσκάφους είναι 60% χαμηλότερο σε σύγκριση με άλλα αεροσκάφη παρόμοιου μεγέθους. Επίσης, το αεροσκάφος διαθέτει επιλογή προϊόντων και υπηρεσιών κορυφαίας ποιότητας, ώστε οι επιβάτες να απολαμβάνουν μια μοναδική εμπειρία κατά την πτήση τους.

Από τον κόμβο της Μαδρίτης, η Air Europa προσφέρει συνδέσεις με 33 ισπανικούς και ευρωπαϊκούς προορισμούς και με 20 ακόμη στις ΗΠΑ και στη Λατινική Αμερική. Προκειμένου να καλύψει όλες τις ανάγκες των πελατών της, η Air Europa δίνει στους επιβάτες τη δυνατότητα να εξειδικεύσουν τις επιλογές τους με ειδικά προσαρμοσμένα μενού, προγράμματα Wi-Fi, επιπλέον αποσκευές και προτεραιότητα κατά την επιβίβαση, καθώς και μεγάλη επιλογή για την ψυχαγωγία τους μέσα στο αεροσκάφος, με περισσότερες από 100 ταινίες, ντοκιμαντέρ και τηλεοπτικές σειρές, παιχνίδια, audiobooks και podcasts.

Η Air Europa θα συνεχίσει επίσης το δρομολόγιο από τη Μαδρίτη στο Αλγκέρο κατά τη φετινή θερινή σεζόν υψηλής κίνησης. Με αυτά τα δύο δρομολόγια, η εταιρεία επεκτείνει το δίκτυο των ευρωπαϊκών προορισμών της και συμβάλλει στα σχέδια επέκτασης που ανακοίνωσε και ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο, τα οποία θα της επιτρέψουν να υπερβεί τον αριθμό των θέσεων και τα επίπεδα πληρότητας του 2019 στις παραδοσιακές διαδρομές της κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Σχετικά με την Air Europa: Η Air Europa είναι μέλος της SkyTeam Alliance, η οποία περιλαμβάνει 19 αεροπορικές εταιρείες. Τα τελευταία 19 χρόνια, η SkyTeam Alliance παρέχει υπηρεσίες μέσω ενός εκτεταμένου παγκόσμιου δικτύου σε περισσότερους από 630 εκατομμύρια επιβάτες κάθε χρόνο. Ο στόλος της Air Europa είναι ένας από τους πιο σύγχρονους στην Ευρώπη. Αποτελείται από 38 αεροσκάφη με μέσο όρο ηλικίας κάτω των 4 ετών. Η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στις διαδικασίες προστασίας του περιβάλλοντος. Το 2018, η γερμανική περιβαλλοντική οργάνωση Atmosfair αξιολόγησε την Air Europa ως το πιο αποτελεσματικό δίκτυο που δραστηριοποιείται στην Ευρώπη.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr