H Condor Airlines, με έδρα τη Γερμανία, λειτουργεί τακτικές πτήσεις στη Μεσόγειο, την Ασία,την Αφρική, τη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική την Καραϊβική,και την Ελλάδα(από Απρίλιο έως τέλος Οκτωβρίου) ως μέρος του Ομίλου Thomas Cook. Η κύρια βάση της είναι το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης - από όπου αναχωρούν όλες οι πτήσεις μακρινών αποστάσεων. Δευτεροβάθμια βάση για πτήσεις της Μεσογείου είναι το αεροδρόμιο του Μονάχου, το αεροδρόμιο του Αμβούργου, το Ντίσελντορφ, το αεροδρόμιο της Στουτγάρδης και το αεροδρόμιο Schönefeld του Βερολίνου. Η έδρα της Condor βρίσκεται στη Φρανκφούρτη.Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία εκτελεί απευθείας πτήσεις από 10 ελληνικούς προορισμούς προς διάφορες πόλεις της Γερμανίας. Τα δρομολόγια εκτελούνται από τον Απρίλιο έως και τον Οκτώβριο.Η Condor Airlines πάντα κοντά στους συνεργάτες της – ταξιδιωτικούς πράκτορες - θέλοντας να τους ευχαριστήσει για την πολύ καλή συνεργασία και υποστήριξή τους, διοργάνωσε 3 πολύ επιτυχημένα event, σε Ηράκλειο, Χανιά και Ρόδο.

Πιο συγκεκριμένα την Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου παρέθεσε δείπνο στο roof garden του ξενοδοχείου Lato στο Ηράκλειο. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν 15 από τους μεγαλύτερους τουριστικούς πράκτορες της πόλης. Την Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε επίσημο δείπνο στο εστιατόριο «Νυχτερίδα» στα Χανιά, με περίπου 21 ταξιδιωτικούς πράκτορες της πόλης των Χανίων αλλά και του Ρεθύμνου. Στις 10 Σεπτεμβρίου η εταιρία οργάνωσε άλλο ένα πολύ επιτυχημένο δείπνο, στο "Rodos Palace" στη Ρόδο,όπου ανάμεσα στους 25 προσκεκλημένους ταξιδιωτικούς πράκτορες, παρευρέθη και η Αερολιμενάρχης της Ρόδου καθώς και δημοσιογράφοι από τοπικές εφημερίδες και ραδιόφωνο.

H Condor Airlines, με έδρα τη Γερμανία, λειτουργεί τακτικές πτήσεις στη Μεσόγειο, την Ασία,την Αφρική, τη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική την Καραϊβική και την Ελλάδα (από Απρίλιο έως τέλος Οκτωβρίου) ως μέρος του Ομίλου Thomas Cook. Η κύρια βάση της είναι το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης - από όπου αναχωρούν όλες οι πτήσεις μακρινών αποστάσεων. Δευτεροβάθμια βάση για πτήσεις της Μεσογείου είναι το αεροδρόμιο του Μονάχου, το αεροδρόμιο του Αμβούργου, το Ντίσελντορφ, το αεροδρόμιο της Στουτγάρδης και το αεροδρόμιο Schönefeld του Βερολίνου. Η έδρα της Condor βρίσκεται στη Φρανκφούρτη.

Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία εκτελεί απευθείας πτήσεις από 10 ελληνικούς προορισμούς (Χανιά, Ηράκλειο, Κέρκυρα, Μύκονο, Κω, Πρέβεζα, Ρόδο, Σαντορίνη, Σκιάθο και Κύπρο), προς διάφορες πόλεις της Γερμανίας. Τα δρομολόγια εκτελούνται από τον Απρίλιο έως και τον Οκτώβριο.

Αντιπροσώπευση της CONDOR στην Ελλάδα

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr