QATAR AIRWAYS INCREASES PASSENGER BAGGAGE ALLOWANCEΠερισσότερες ταξιδιωτικές αναμνήσεις θα μπορείτε πλέον να παίρνετε μαζί σας ταξιδεύοντας με την Qatar Airways από 1η Σεπτεμβρίου 2013. Η αεροπορική εταιρία 5 αστέρων ανακοίνωσε την αύξηση ορίων βάρους των δωρεάν επιτρεπόμενων αποσκευών, από 23 κιλά σε 30 κιλά για Economy πελάτες και για τις θέσεις Business και First Class από 30kg σε 40kg και από 40kg σε 50kg αντίστοιχα.

"H αναπροσαρμογή της ισχύουσας πολιτικής μας για τη μεταφορά δωρεάν αποσκευών γίνεται μια περίοδο κατά την οποία αυξάνουμε τον αριθμό των προορισμών που καλύπτουμε ανά την υφήλιο, επεκτείνοντας το δίκτυό μας," δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Qatar Airways, κύριος Akbar Al Baker. "Παρατηρήσαμε ότι ο αριθμός των πελατών μας που ταξιδεύουν για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα αυξάνεται όλο και περισσότερο, είτε πρόκειται για επαγγελματικά ταξίδια είτε για ταξίδια ανψυχής. Συνεπώς, κατανοούμε την ανάγκη αύξησης των επιτρεπόμενων ορίων, ανεξάρτητα από τον προορισμό".

Η νέα πολιτική μεταφοράς αποσκευών, που θα ισχύσει από Σεπτέμβριο, θα συνοδευθεί από νέες τιμές Excess Baggage, που ενδέχεται να μειωθούν ως και 20%, μέσω της σελίδας qatarairways.com.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr