air-berlin3Μια ακόμη μεγάλη γερμανική αεροπορική εταιρία, και μάλιστα η 2η μεγαλύτερη της Γερμανίας και 7η μεγαλύτερη στην Ευρώπη, μας τιμά με την παρουσία της στην Ελλάδα, με τακτικές πτήσεις φέτος το καλοκαίρι από Θεσ/νίκη προς προς Ντίσελντορφ, Νυρεμβέργη, Αμβούργο, Βερολίνο, Μόναχο, Στουτγκάρδη αλλά και απευθείας συνδέσεις με εννέα ακόμη αεροδρόμια της Ελλάδας σε Κέρκυρα, Ηράκλειο, Καβάλα, Μυτιλήνη, Ρόδο, Άραξο, Πρέβεζα, Σάμο, Κάρπαθος. Παράλληλα, συνδέει με απευθείας πτήσης με τη Βιέννη, εννέα ακόμη αεροδρόμια: Βόλο, Σαντορίνη, Χανιά, Σκιάθο, Καλαμάτα, Μύκονο, Κεφαλλονιά, Μυτιλήνη και Καβάλα.

Σίγουρα οι κάτοικοι των Ελληνικών αυτών περιοχών έχουν πολλά να προσδοκούν από τις συνδέσεις αυτές. Επιλέγοντας να ταξιδέψουν με έναν στόλο απόλυτα σύγχρονο και οικολογικό, προς 150 προορισμούς σε 40 χώρες, θα μοιράζονται μια μοναδική αεροπορική εμπειρία μαζί με πολλά εκατομμύρια πελάτες (μόνο το 2012, 33 εκ. πελάτες επέλεξαν την Air Berlin!) αλλά και πολλές προσφορές και προνόμια. 

Η εμπειρία των υπερατλαντικών ταξιδιών διανθίζεται με προσεγμένα γαστρονομικά μενού και 19 πλήρως ανακλινόμενα καθίσματα που σου κάνουν μασάζ, στη Business Class, αλλά και εργονομικά δερμάτινα καθίσματα, κρύα ή ζεστά γεύματα, ατομικές οθόνες σε κάθε κάθισμα και ενδιαφέρον ψυχαγωγικό πρόγραμμα 200 ωρών, στην Economy. 
air-berlin2Η Air Berlin έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερα σημαντική συνεργασία με την Etihad, και ήδη από από τις 15 Ιανουαρίου του 2012 συνδέει το Βερολίνο με το Άμπου Ντάμπι – με τους Ευρωπαίους ταξιδιώτες να έχουν άμεση πρόσβαση σε ένα σύνολο από 29 πτήσεις την εβδομάδα προς και μέσω του Άμπου Ντάμπι από τους τέσσερις κόμβους της στη Γερμανία. Οι δύο αεροπορικές εταιρείες εφαρμόζουν μια ευρεία συμφωνία κοινού κωδικού, με την Etihad Airways να συμμετέχει με αυτές σε 36 από τους 171 προορισμούς της airberlin και την airberlin σε 24 από τους 82 επιβατικούς προορισμούς της Etihad Airways, ενώ σχεδιάζουν περαιτέρω επέκταση του συνόλου των δρομολογίων υπό κοινό κωδικό.

Δείτε μερικά από τα δρομολόγια της Air Berlin, στον παρακάτω πίνακα. Πατήστε πάνω στη φωτό για να μεταβείτε στην εταιρική ιστοσελίδα

air-berlin-itinerary

 

 

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr