Από 1η Δεκεμβρίου 2013 η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, θα αυξήσει τη χωρητικότητα στις καθημερινές πτήσεις μεταξύ Άμπου Ντάμπι και Μελβούρνης, χρησιμοποιώντας ένα νέο Boeing 777-300ER. Το Boeing 777 θα διαθέτει και τις τρεις κατηγορίες θέσεων, Diamond First Class, Pearl Business, Coral Economy με συνολική χωρητικότητα 328 θέσεων, αντικαθιστώντας το Airbus που χρησιμοποιείται. Με το Boeing 777 θα υπάρξουν 252 περισσότερες θέσεις εβδομαδιαίως - αύξηση διαθέσιμων θέσεων κατά 12,3% - μεταξύ της Μελβούρνης και του Άμπου Ντάμπι.328 θέσεις και μια από εσάς δική σας, για ένα απολαυστικό ταξίδι με μια βραβευμένη αεροπορική εταιρία πέντε αστέρων με προορισμό την Αυστραλία! Από 1η Δεκεμβρίου 2013 η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων θα αυξήσει τη χωρητικότητα στις καθημερινές πτήσεις μεταξύ Άμπου Ντάμπι και Μελβούρνης, χρησιμοποιώντας ένα νέο Boeing 777-300ER. Το Boeing 777 θα διαθέτει και τις τρεις κατηγορίες θέσεων, Diamond First Class, Pearl Business, Coral Economy με συνολική χωρητικότητα 328 θέσεων, αντικαθιστώντας το Airbus που χρησιμοποιείται.

Με το Boeing 777 θα υπάρξουν 252 περισσότερες θέσεις εβδομαδιαίως - αύξηση διαθέσιμων θέσεων κατά 12,3% - μεταξύ της Μελβούρνης και του Άμπου Ντάμπι. Η αναβάθμιση ανακοινώθηκε στο Άμπου Ντάμπι από τον James Hogan, Πρόεδρο και Γενικό Διευθυντή της Etihad Airways, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού δείπνου της κυβέρνησης της Βικτώριας στο οποίο παρευρέθησαν 400 άτομα.

«Η Μελβούρνη είναι ένα από τα αποδοτικότερα δρομολόγια στο διεθνές δίκτυό μας, και έχει τον υψηλότερο συντελεστή φορτίου από τους τρεις προορισμούς μας στη χώρα. Οι ντόπιοι προτιμούν την Etihad Airways όχι μόνο για πτήσεις στο Άμπου Ντάμπι, ως ανερχόμενο επιχειρηματικό και τουριστικό προορισμό, αλλά και για πτήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Κόλπου, στη Μέση Ανατολή, στην Ευρώπη και στην Αφρική» δήλωσε ο κ. Hogan.

Από την αρχή των πτήσεων μεταξύ Μελβούρνης και Άμπου Ντάμπι τον Μάρτιο του 2009, η Etihad Airways έχει μεταφέρει περισσότερους από 580.000 επιβάτες στο συγκεκριμένο δρομολόγιο, εκ των οποίων 162.112 το 2012. Μέχρι στιγμής, έχει επιτευχθεί κατά 87% ο στόχος του συντελεστή φορτίου, ένας από τους υψηλότερους των 86 προορισμών της αεροπορικής εταιρείας.

«Η απόφασή μας να αυξήσουμε την χωρητικότητα στις πτήσεις μεταξύ Μελβούρνης και Άμπου Ντάμπι είναι αντίστοιχη τόσο της ανάπτυξης που έχουμε πετύχει μέχρι στιγμής όσο και της εμπιστοσύνη μας στην αγορά της Πολιτείας της Βικτώρια» συνέχισε ο κ. Hogan. «Επιπροσθέτως της αύξησης χωρητικότητας, συνεχίζουμε να επενδύουμε στην πόλη. Εγκαινιάσαμε βάση συντήρησης στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης και εξασφαλίσαμε υψηλού επιπέδου χορηγίες στο στάδιο της Etihad (Etihad Stadium) και στο Μουσικό Κέντρο της Μελβούρνης (Melbourne Recital Centre)».

Η αξιότιμη Louise Asher, Μέλος του Κοινοβουλίου, Υπουργός Τουρισμού και Εκδηλώσεων και Υπουργός Καινοτομίας, Υπηρεσιών και Μικρών Επιχειρήσεων δήλωσε: «Η πολιτειακή κυβέρνηση δραστηριοποιείται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για περισσότερα από 15 χρόνια και οι εμπορικοί, επενδυτικοί και τουριστικοί δεσμοί μας με αυτή τη βασική αγορά συνεχίζουν να αναπτύσσονται με ταχείς ρυθμούς. Η Etihad Airways έχει ήδη καθιερωμένη παρουσία στη Μελβούρνη μέσω των σημαντικών χορηγιών της σε όλη την πόλη και έχουμε αναπτύξει σημαντική σχέση με την αεροπορική εταιρεία τα τελευταία χρόνια. Η ανακοίνωση της αύξησης χωρητικότητας για τις πτήσεις στη Μελβούρνη θα ωφελήσει άμεσα τόσο τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα όσο και την Πολιτεία μας. Αδημονούμε για την περαιτέρω σύσφιξη σχέσεων στην περιοχή».
Στις τρεις κατηγορίες θέσεων του Boeing 777-300ER θα συμπεριληφθούν: 8 θέσεις στη Diamond First Class, 40 στη Pearl Business και 280 στην Coral Economy. Στην αεροπορική εταιρεία λειτουργούν 13 Boeing 777 και φέτος θα προστεθούν άλλα 5, συμβάλλοντας στην αύξηση χωρητικότητας προς και από τη Μελβούρνη.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr