Η «Μεγάλη Αλλαγή» θα ξεκινήσει στις 23 Φεβρουαρίου και υπολογίζεται να έχει ολοκληρωθεί στις 24 Φεβρουαρίου. Ως εκ τούτου, από τις 22 μέχρι και τις 25 Φεβρουαρίου η Etihad Airways ζητά από τους επιβάτες της να ακολουθήσουν τις παρακάτω κατευθυντήριες γραμμές ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε αναστάτωση στην ταξιδιωτική τους εμπειρία.H Etihad Airways θα πραγματοποιήσει τη «Μεγάλη Αλλαγή», στη νέα, κορυφαία μετατροπή των πωλήσεων επιβατικών υπηρεσιών, της ιστοσελίδας και των check-in συστημάτων της, γεγονός που αποτελεί το πιο σημαντικό ορόσημο στη δεκαετή συμφωνία συνεργασίας, αξίας $1 δις, με την Sabre Airline Solutions.

Το Πρόγραμμα Παροχής Υπηρεσιών Επιβατών (Passenger Service System - PSS) θεωρείται το πιο απαιτητικό έργο μετατροπής του πληροφοριακού συστήματος στην ιστορία της Etihad Airways, και είναι κριτικής σημασίας για τον εθνικό αερομεταφορέα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Για τη μετατροπή αυτή 6.700 εργαζόμενοι της αεροπορικής εταιρείας καθώς και συνεργάτες της αεροπορικής εκπαιδεύτηκαν εντατικά. Η μετατροπή αυτή θα ενσωματώσει το τρέχον Πρόγραμμα Παροχής Υπηρεσιών Επιβατών σε μία πλατφόρμα στην οποία θα αξιοποιηθεί τελευταίας τεχνολογίας λογισμικό σε ό,τι αφορά τις κρατήσεις, την απογραφή, το ηλεκτρονικό εμπόριο, τη διανομή και τον έλεγχο αναχωρήσεων. Το νέο Πρόγραμμα Παροχής Υπηρεσιών Επιβατών της Sabre Airline Solutions θα αναβαθμίσει σημαντικά την καταναλωτική εμπειρία ειδικά στους τομείς της κινητής επικοινωνίας αλλά και της επικοινωνίας επισκεπτών.

Η «Μεγάλη Αλλαγή» θα ξεκινήσει στις 23 Φεβρουαρίου και υπολογίζεται να έχει ολοκληρωθεί στις 24 Φεβρουαρίου. Ως εκ τούτου, από τις 22 μέχρι και τις 25 Φεβρουαρίου η Etihad Airways ζητά από τους επιβάτες της να ακολουθήσουν τις παρακάτω κατευθυντήριες γραμμές ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε αναστάτωση στην ταξιδιωτική τους εμπειρία.

Κατευθυντήριες γραμμές για όσους ταξιδεύουν από τις 22 μέχρι και τις 25 Φεβρουαρίου με την Etihad Airways:

♦ Οι επιβάτες πρέπει να βρίσκονται στο αεροδρόμιο τέσσερις ώρες πριν την ώρα αναχώρησης της πτήσης τους

♦ Όπου υπάρχει η δυνατότητα online check-in, να πραγματοποιηθεί 24 ώρες πριν την αναχώρηση και οι επιβάτες να έχουν μαζί τους στο αεροδρόμιο τυπωμένη την κάρτα επιβίβασης
♦ Στην περίπτωση που δεν είναι δυνατό το online check-in, οι επιβάτες παρακαλούνται να έχουν αντίγραφο του e-mail επιβεβαίωσης πτήσης ή/και τα στοιχεία της πτήσης. Ακόμη, όσοι επιθυμούν να αναβαθμίσουν υπηρεσία της Etihad Airways που έχουν ήδη αγοράσει, πρέπει να πραγματοποιήσουν τη σχετική διαδικασία μέχρι και τις 21 Φεβρουαρίου και όποιες αλλαγές σε δρομολόγιο θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί πριν τις 22 Φεβρουαρίου.

Κατά τη διάρκεια της «Μεγάλης Αλλαγής», οι επιβάτες που ταξιδεύουν το Σαββατοκύριακο, 23-24 Φεβρουαρίου, μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο κέντρο εξυπηρέτησης της Etihad Airways καλώντας στον αριθμό +971 2 599 0000. Σημειώνεται πως οι τηλεφωνικοί αντιπρόσωποι της Etihad Airways δεν θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν κρατήσεις, να αλλάξουν, να ακυρώσουν ή να πραγματοποιήσουν αναβαθμίσεις υπηρεσιών.

Όλα τα κανάλια κρατήσεων θα βρίσκονται εκτός λειτουργίας από τις 9μμ. την Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου, και αναμένονται να επανέλθουν στην κανονική τους λειτουργία την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου.
Η Etihad Airways έχει ήδη ξεκινήσει ενημέρωση των πελατών της όπως και θα συνεχίσει μέχρι την ημέρα της «Μεγάλης Αλλαγής». Η ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρείας θα συνεχίσει να διαθέτει βασικές πληροφορίες καθώς και τη λειτουργία τους θα συνεχίσουν κανονικά οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της Etihad Airways σε Facebook, Twitter και Google+.

Ο Peter Baumgartner, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε σχετικά: «Το νέο Sabre σύστημα παροχής υπηρεσιών μας θα προσφέρει στους επιβάτες ένα πλούτο νέων προνομίων στην Etihad Airways και στους επιβάτες της και ανυπομονούμε να δούμε τον αντίκτυπο που θα έχει ειδικά στην καταναλωτική εμπειρία. Η «Μεγάλη Αλλαγή» στο νέο σύστημα παροχής υπηρεσιών στους επιβάτες αποτελεί ένα σημαντικό εγχείρημα στο οποίο έχουν περιληφθεί χιλιάδες εργαζόμενοι της Etihad Airways από όλο τον κόσμο και ως εκ τούτου συμβουλεύουμε τους επιβάτες μας να ακολουθήσουν τις κατευθυντήριες γραμμές που θα τους βοηθήσουν να μειώσουν την όποια πιθανή αναστάτωση στο πρόγραμμα ταξιδιού τους».

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr