Η Etihad Airways, ο κρατικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, έλαβε κορυφαίες διακρίσεις στα World Travel Awards, έχοντας κερδίσει για τέταρτη συνεχή χρονιά τον τίτλο της Κορυφαίας Αεροπορικής Εταιρείας στον Κόσμο. Τα βραβεία ανακοινώθηκαν χθες βράδυ στην επίσημη εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Oberoi Gurgaon στο Νέο Δελχί της Ινδίας. Η Etihad Airways διακρίθηκε και για τη Diamond First Class, για την οποία κατέκτησε τον τίτλο της Κορυφαίας Πρώτης Θέσης στον Κόσμο.Η Etihad Airways, ο κρατικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, έλαβε κορυφαίες διακρίσεις στα World Travel Awards, έχοντας κερδίσει για τέταρτη συνεχή χρονιά τον τίτλο της Κορυφαίας Αεροπορικής Εταιρείας στον Κόσμο. Τα βραβεία ανακοινώθηκαν χθες βράδυ στην επίσημη εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Oberoi Gurgaon στο Νέο Δελχί της Ινδίας. Η Etihad Airways διακρίθηκε και για τη Diamond First Class, για την οποία κατέκτησε τον τίτλο της Κορυφαίας Πρώτης Θέσης στον Κόσμο. Τα World Travel Awards θεσπίστηκαν το 1993 με σκοπό την αναζήτηση και την επιβράβευση των καλύτερων ταξιδιωτικών οργανισμών παγκοσμίως, αναγνωρίζοντας την ελίτ των οργανισμών στους αντίστοιχους τομείς τους μέσω μιας παγκόσμιας ψηφοφορίας του κλάδου. Το 2012, σχεδόν 650.000 επαγγελματίες του τουρισμού από 191 χώρες έλαβαν μέρος στην ψηφοφορία. Τα World Travel Awards έχουν καταφέρει να βρίσκονται στην κορυφαία θέση του κλάδου καθώς η Wall Street Journal τα παρομοίωσε με τα «Όσκαρ της Ταξιδιωτικής Βιομηχανίας».

Ο James Hogan, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Etihad Airways, δήλωσε: "Χαίρομαι ιδιαίτερα που η Etihad Airways ανακηρύχθηκε για μία ακόμη φορά ως η Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία στον Κόσμο. Ειδικά σε ότι αφορά την περιοχή μας, που ο ανταγωνισμός είναι ιδιαιτέρως έντονος, η βράβευση αυτή είναι ένας φανταστικός τρόπος για να ολοκληρωθεί μία εξαιρετική για εμάς χρονιά. Είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που λαμβάνουμε αυτό το βραβείο και κάθε χρόνο επιδιώκουμε να ανεβάζουμε τον πήχη όλο και πιο ψηλά. Έχουμε χαράξει σταθερά καλή πορεία, και εξετάζουμε συνεχώς τρόπους βελτίωσης σε ό,τι αφορά την εξυπηρέτηση των επισκεπτών μας ώστε να τους προσφέρουμε την απόλυτη εμπειρία στους αιθέρες. Η Diamond First Class μας, για παράδειγμα, λαμβάνει συνεχείς επευφημίες καθώς συνεχίζουμε να την αναπτύσσουμε. Στα World Travel Awards Μέσης Ανατολής 2012, που πραγματοποιήθηκαν τον Μάιο στο Ντουμπάι, η Etihad Airways κέρδισε τέσσερα κορυφαία βραβεία για την περιοχή, τα οποία περιελάμβαναν: Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία Μέσης Ανατολής, Κορυφαία Πρώτη Θέση Αεροπορικής Εταιρείας Μέσης Ανατολής, Κορυφαία Ψυχαγωγία Εν Ώρα Πτήσης Αεροπορικής Εταιρείας Μέσης Ανατολής και Κορυφαίο Πλήρωμα Καμπίνας Αεροπορικής Εταιρείας Μέσης Ανατολής.Τον Δεκέμβριο του 2011, παρουσιάσαμε τους First Class Chefs μας και σχεδιάστηκε νέο μενού με απαράμιλλα επίπεδα επιλογών. Το 2012 επενδύσαμε σε ένα πρόγραμμα με την εταιρική συνεργασία με τις Βιολογικές Φάρμες του Άμπου Ντάμπι, εντάσσοντας φρέσκα βιολογικά προϊόντα, αυγά και μέλι στα μενού μας. Αυτοί είναι ορισμένοι από τους λόγους που τα World Travel Awards πιστοποίησαν ξανά την Diamond First Class της Etihad Airways ως την Κορυφαία Πρώτη Θέση στον Κόσμο. Επιπλέον, η πτήση του πρώτου μας αεροσκάφους εξοπλισμένου με Panasonic Avionics Global Communications Suite πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, προσφέροντας στους επιβάτες μας υψηλής ταχύτητας σύνδεση στο διαδίκτυο καθώς και υπηρεσίες πληροφοριών και κινητών τηλεφώνων. Μέχρι το τέλος του 2014, κάθε αεροσκάφος της Etihad Airways θα είναι εξοπλισμένο με σύνδεση στο διαδίκτυο εν ώρα πτήσης (inflight connectivity). «Η κατάκτηση του ανώτερου βραβείου του κλάδου «Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία στον Κόσμου» για τέταρτη συνεχή χρονιά σημαίνει πως ανταποκρινόμαστε με συνέπεια στα υψηλά πρότυπα. Και θα συνεχίσουμε έτσι».

Ο Graham E. Cooke, Ιδρυτής και Πρόεδρος των World Travel Awards, συμπλήρωσε σχετικά: «Τα World Travel Awards επιβραβεύουν τους καλύτερους ταξιδιωτικούς και τουριστικούς οργανισμούς του κόσμου. Η Etihad Airways βραβεύθηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά ως η Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία στον Κόσμο καταφέρνοντας επάξια ένα τεράστιο επίτευγμα».

Στα World Travel Awards Μέσης Ανατολής 2012, που πραγματοποιήθηκαν τον Μάιο στο Ντουμπάι, η Etihad Airways κέρδισε τέσσερα κορυφαία βραβεία για την περιοχή, τα οποία περιελάμβαναν: Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία Μέσης Ανατολής, Κορυφαία Πρώτη Θέση Αεροπορικής Εταιρείας Μέσης Ανατολής, Κορυφαία Ψυχαγωγία Εν Ώρα Πτήσης Αεροπορικής Εταιρείας Μέσης Ανατολής και Κορυφαίο Πλήρωμα Καμπίνας Αεροπορικής Εταιρείας Μέσης Ανατολής.Στα World Travel Awards Μέσης Ανατολής 2012, που πραγματοποιήθηκαν τον Μάιο στο Ντουμπάι, η Etihad Airways κέρδισε τέσσερα κορυφαία βραβεία για την περιοχή, τα οποία περιελάμβαναν: Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία Μέσης Ανατολής, Κορυφαία Πρώτη Θέση Αεροπορικής Εταιρείας Μέσης Ανατολής, Κορυφαία Ψυχαγωγία Εν Ώρα Πτήσης Αεροπορικής Εταιρείας Μέσης Ανατολής και Κορυφαίο Πλήρωμα Καμπίνας Αεροπορικής Εταιρείας Μέσης Ανατολής.


Οι καλύτερες στιγμές του 2012 για την Etihad Airways περιλαμβάνουν:

• Επιπλέον του 29,21% της airberlin που απέκτησε το Δεκέμβριο του 2011, νέες συνεργασίες κεφαλαίου για το 2012 είναι: 40% της Air Seychelles, 10% της Virgin Australia και 2,987 της Aer Lingus
• 12 νέες συμφωνίες για πτήσεις κοινού κωδικού προστέθηκαν στις - συνολικά - 41 συνεργασίες. Το δίκτυο της Etihad Airways εκτείνεται σε 329 προορισμούς, περισσότερους από κάθε άλλη αεροπορική εταιρεία στη Μέση Ανατολή
• Ανακοινώθηκαν νέα δρομολόγια για: τη Μπάσρα, Ιράκ (Απρίλιος 2012), το Λάγκος, Νιγηρία (Ιούλιο 2012), την Αντίς Αμπέμπα, Αιθιοπία, την Αχμανταμπάντ, Ινδία (Νοέμβριος 2012), τη Ουάσινγκτον (Μάρτιο 2013), το Σάο Πάολο, Βραζιλία (Ιούνιο 2013) και το Χο Τσι Μινχ, Βιετνάμ (Οκτώβριος 2013)
• Το νέο διεθνές τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών ξεκίνησε τη λειτουργία του στο Μάντσεστερ της Αγγλίας.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr