Κατά τη χειμερινή περίοδο, η Lufthansa θα χρησιμοποιήσει τη «Βασίλισσα των Ουρανών», το αεροσκάφος Boeing 747-8 σε περισσότερα δρομολόγια. Ήδη, τρία αεροσκάφη του τύπου αυτού εκτελούν δρομολόγια από τη Φρανκφούρτη προς την Ουάσινγκτον, το Μπαγκαλόρ και το Δελχί. Παράλληλα, τους ερχόμενους μήνες το νεότερο αεροσκάφος του στόλου αεροσκαφών μεγάλης ατράκτου της Lufthansa προγραμματίζεται να πετάξει και προς το Λος Άντζελες. Η Business Class του νέου “jumbo” διαθέτει κάθισμα που μετατρέπεται σε απόλυτα επίπεδο κρεβάτι. Σταδιακά, το νέο κάθισμα Business Class θα τοποθετηθεί σε όλα τα αεροσκάφη υπερατλαντικών διαδρομών της Lufthansa. Ήδη έξι αεροσκάφη μεγάλων αποστάσεων διαθέτουν το κάθισμα αυτό, το οποίο θα έχει τοποθετηθεί στο σύνολο του στόλου μέχρι το 2015.Κατά τη χειμερινή περίοδο, η Lufthansa θα χρησιμοποιήσει τη «Βασίλισσα των Ουρανών», το αεροσκάφος Boeing 747-8 σε περισσότερα δρομολόγια. Ήδη, τρία αεροσκάφη του τύπου αυτού εκτελούν δρομολόγια από τη Φρανκφούρτη προς την Ουάσινγκτον, το Μπαγκαλόρ και το Δελχί. Παράλληλα, τους ερχόμενους μήνες το νεότερο αεροσκάφος του στόλου αεροσκαφών μεγάλης ατράκτου της Lufthansa προγραμματίζεται να πετάξει και προς το Λος Άντζελες.

Η Business Class του νέου "jumbo" διαθέτει κάθισμα που μετατρέπεται σε απόλυτα επίπεδο κρεβάτι. Σταδιακά, το νέο κάθισμα Business Class θα τοποθετηθεί σε όλα τα αεροσκάφη υπερατλαντικών διαδρομών της Lufthansa. Ήδη έξι αεροσκάφη μεγάλων αποστάσεων διαθέτουν το κάθισμα αυτό, το οποίο θα έχει τοποθετηθεί στο σύνολο του στόλου μέχρι το 2015.
Παρά το δυσχερές οικονομικό κλίμα, η Lufthansa θα διατηρήσει σταθερό – πλην ελάχιστων μεταβολών- το πρόγραμμα πτήσεών της για την επερχόμενη χειμερινή περίοδο. Συνεπώς, οι πελάτες της Lufthansa μπορούν να βασίζονται στο σύνηθες εύρος των επιλογών τους. Το νέο χειμερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει 199 προορισμούς σε 81 χώρες (2011: 199 προορισμοί σε 82 χώρες). Προκειμένου να διασφαλίσει την αποδοτικότητα του πτητικού της έργου, τους ερχόμενους μήνες η Lufthansa θα αποσύρει μεμονωμένες πτήσεις σε ορισμένα δρομολόγια, ενώ παράλληλα έχει προσαρμόσει ακόμη περισσότερο τη προσφορά προκειμένου να ανταποκρίνεται στη ζήτηση της, ειδικά κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Κατά τη χειμερινή περίοδο, η Lufthansa θα χρησιμοποιήσει τη «Βασίλισσα των Ουρανών», το αεροσκάφος Boeing 747-8 σε περισσότερα δρομολόγια. Ήδη, τρία αεροσκάφη του τύπου αυτού εκτελούν δρομολόγια από τη Φρανκφούρτη προς την Ουάσινγκτον, το Μπαγκαλόρ και το Δελχί. Παράλληλα, τους ερχόμενους μήνες το νεότερο αεροσκάφος του στόλου αεροσκαφών μεγάλης ατράκτου της Lufthansa προγραμματίζεται να πετάξει και προς το Λος Άντζελες. Η Business Class του νέου “jumbo” διαθέτει κάθισμα που μετατρέπεται σε απόλυτα επίπεδο κρεβάτι. Σταδιακά, το νέο κάθισμα Business Class θα τοποθετηθεί σε όλα τα αεροσκάφη υπερατλαντικών διαδρομών της Lufthansa. Ήδη έξι αεροσκάφη μεγάλων αποστάσεων διαθέτουν το κάθισμα αυτό, το οποίο θα έχει τοποθετηθεί στο σύνολο του στόλου μέχρι το 2015.Το φετινό χειμώνα, η Lufthansa θα προσφέρει στους πελάτες της κατά μέσο όρο 11.628 πτήσεις την εβδομάδα. Συγκριτικά με την περσινή χρονιά, οι πτήσεις θα μειωθούν σε ποσοστό 5,6% (περσινή χρονιά: 12.322 πτήσεις). Ωστόσο, η χωρητικότητα σε διαθέσιμα seat-kilometres θα μειωθεί μόνο κατά 3,9%, καθώς, μεταξύ άλλων, θα χρησιμοποιηθούν μεγαλύτερα αεροσκάφη από ότι πέρσι. Το χειμερινό πρόγραμμα θα ισχύει από την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012 έως το Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013.
Για εμπορικούς λόγους, η Lufthansa διακόπτει το δρομολόγιο προς Λονδίνο Gatwick / Ην. Βασίλειο, αλλά θα συνεχίσει να εκτελεί 233 πτήσεις την εβδομάδα προς τα αεροδρόμια Heathrow και City. Παράλληλα, θα διακοπούν και τα δρομολόγια προς Καζαμπλάνκα/ Μαρόκο (μόνο τους χειμερινούς μήνες), Τζακάρτα/ Ινδονησία και Ροστόβ/ Ρωσία.
Το φετινό χειμώνα, οι αεροπορικές εταιρίες του Lufthansa Airline Group – Lufthansa, Austrian Airlines, Brussels Airlines και SWISS – μέσω των κόμβων τους σε Βρυξέλλες, Ντίσελντορφ, Φρανκφούρτη, Μόναχο, Βιέννη και Ζυρίχη θα εξυπηρετούν συνολικά 253 προορισμούς σε 103 χώρες σε τέσσερις ηπείρους και θα συμπληρώνουν τις πτήσεις τους με πολλές πτήσεις κοινού κωδικού.ίξτε μια ματιά...

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr