Προσφορές από Qatar Airways για τον ΟκτώβριοΗ Qatar Airways μας δίνει την ευκαιρία για συναρπαστικά ταξίδια σε μέρη εξωτικά και ονειρεμένα! Μόνο που πλέον, δεν ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας, αλλά μπορούν να γίνουν μέρος της ταξιδιωτικής σας εμπειρίας. Βρείτε τις προσφορές που ισχύουν για κρατήσεις μέχρι τέλη Οκτωβρίου και αποδράστε μέσα στο χειμώνα με την πολυβραβευμένη αεροπορική εταιρία.

Το φθινόπωρο ξεκίνησε και η Qatar Airways σας ταξιδεύει από 528€*μόνο, σε όλο τον κόσμο. Ταξιδέψτε με την Αεροπορική Εταιρία της Χρονιάς 2012, βραβευμένη για δεύτερη χρονιά μέχρι τις 31 Μαρτίου 2013. Συνδέουμε την Αθήνα με 2 πτήσεις ημερησίως σε πάνω από 100 προορισμούς σε όλο τον κόσμo. Κρατήσεις έως τις 31 Οκτωβρίου 2012.

Προσφορές από Qatar Airways για τον Οκτώβριο

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες; Πατήστε εδώ

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr