Turkish Airlines: Νέοι εξωτικοί προορισμοί σε Αφρική & ΑσίαH καλύτερη αεροπορική εταιρία της Ευρώπης, Turkish Airlines η οποία κατέχει το 7ο μεγαλύτερο δίκτυο πτήσεων στον κόσμο και σας ταξιδεύει σε περισσότερους από 200 προορισμούς, δεν σταματά να επεκτείνει το δίκτυό της. Αυτή τη φορά, νέοι εξωτικοί και πανέμορφοι προορισμοί, σας περιμένουν από την THY για να τους ανακαλύψετε, σε Αφρική & Ασία!

Πιο συγκεκριμένα, εντός του 2012, η Turkish Airlines θα προσθέσει έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς που υπάρχουν στον κόσμο, για ταξίδια αναψυχής, την Sharm El Sheikh (Αίγυπτος). Τα αεροσκάφη της THY θα πραγματοποιούν πτήσεις στο δρομολόγιο Istanbul – Sharm El Sheikh, από τις 9 Οκτωβρίου, 4 φορές την εβδομάδα. Ωστόσο, το ταξίδι σας στην Αφρική, ξεκινά λίγο νωρίτερα και πριν την Sharm El Sheikh, καθώς, νέες πτήσεις εγκαινιάζονται στις 27 Αυγούστου για την πόλη Kinshasa, πρωτεύουσα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό και στις 2 Σεπτεμβρίου προς την πόλη Sebha, που βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα της Λιβύης. Οι πτήσεις της Turkish Airlines στην Kinshasa θα πραγματοποιούνται 4 φορές την εβδομάδα, ενώ προς την πόλη Sebha, 3 φορές την εβδομάδα.

Τέλος, στις 24 Νοεμβρίου, η Turkish Airlines θα σας μεταφέρει στις Μαλδίβες. Οι πτήσεις στο δρομολόγιο Istanbul-Maldives, θα πραγματοποιούνται 5 φορές την εβδομάδα.

Το πρόγραμμα των πτήσεων για τους νέους προορισμούς έχει ως εξής:
Istanbul - Sharm El Sheikh Αναχώρηση Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο, Κυριακή 02:00 Άφιξη 03:30 (TK700)

• Sharm El Sheikh - Istanbul Αναχώρηση Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο, Κυριακή 05:45 Άφιξη 09:25 (TK701)

• Istanbul - Kinshasa Αναχώρηση Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Κυριακή 15:35 Άφιξη 21:00 (TK671)

• Kinshasa - Istanbul Αναχώρηση Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Κυριακή 22:00 Άφιξη 07:45 (TK672)

• Istanbul - Sebha Αναχώρηση Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο 09:45 / Άφιξη 12:15 (TK641)

• Sebha - Istanbul Αναχώρηση Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο 13:10 / Άφιξη 17:30 (TK642)

• Istanbul - Maldives Αναχώρηση Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Σάββατο, Κυριακή 20:25 / Άφιξη 07:10 (TK730)

• Maldives - Istanbul Αναχώρηση Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Κυριακή 09:00 / Άφιξη 14:30 (TK731)

*Όλες οι ώρες βρίσκονται σε Τοπική Ώρα

Πληροφορίες/ Κρατήσεις

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα πτήσεων των νέων προορισμών, μπορείτε να επισκεφτείτε το site της Turkish Airlines www.turkishairlines.com ή να επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων της εταιρίας.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr