Οι πελάτες της Germanwings χρησιμοποιούν εφεξής το Τerminal 1 στο αεροδρόμιο της Αντάλυα/ Tροποποίηση πληρότητας των Τerminals από τις 20 Ιουνίου και εξής Στο μέλλον, οι πελάτες της Germanwings που θα αναχωρούν ή θα προσγειώνονται στην Αντάλυα, θα χρησιμοποιούν τοΤerminal 1 του τουρκικού αερολιμένα στη Μεσόγειο. Μέχρι σήμερα, η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία χρησιμοποιούσε το Terminal 2. Τα κτίρια είναι όμοια αναφορικά με τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό τους.Η αλλαγή των Τerminal έρχεται ως ακόλουθο της αναδιοργάνωσης του αερολιμένα όσον αφορά την πληρότητα των κτιρίων, και τέθηκε σε εφαρμογή από τις 20 Ιουνίου 2012. Η Germanwings ζητά την κατανόηση των επιβατών και απολογείται για τυχόν ταλαιπωρία που μπορεί να προκληθεί από τη βραχυπρόθεσμη αυτή αλλαγή.Οι πελάτες της Germanwings χρησιμοποιούν εφεξής το Τerminal 1 στο αεροδρόμιο της Αντάλυα. Η αλλαγή των Τerminal έρχεται ως ακόλουθο της αναδιοργάνωσης του αερολιμένα όσον αφορά την πληρότητα των κτιρίων και τέθηκε σε εφαρμογή από τις 20 Ιουνίου 2012.

Tροποποίηση πληρότητας των Τerminals από τις 20 Ιουνίου και εξής για τη Germanwings στην Αντάλυα της Τουρκίας. Στο μέλλον, οι πελάτες της Germanwings που θα αναχωρούν ή θα προσγειώνονται στην Αντάλυα, θα χρησιμοποιούν τοΤerminal 1 του τουρκικού αερολιμένα στη Μεσόγειο. Μέχρι σήμερα, η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία χρησιμοποιούσε το Terminal 2. Τα κτίρια είναι όμοια αναφορικά με τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό τους.

Η Germanwings ζητά την κατανόηση των επιβατών και απολογείται για τυχόν ταλαιπωρία που μπορεί να προκληθεί από τη βραχυπρόθεσμη αυτή αλλαγή.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr