Turkish Airlines: Οι συνεργασίες συνεχίζονται...Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρία παγκοσμίως, η πολυβραβευμένη Turkish Airlines, επεκτείνει τις συνεργασίες της και προσφέρει στους πελάτες της ένα διευρυμένο πρόγραμμα πτήσεων, προς ΗΠΑ και ΚΑΝΑΔΑ, εξυπηρετώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους πελάτες της.


Turkish Airlines & Jet Blue

Η JetBlue Airways και η Turkish Airlines, o ταχέως αναπτυσσόμενoς παγκόσμιος αερομεταφορέας, προχώρησαν σε συμφωνία διασύνδεσης των δρομολογίων τους, για την ένωση των δικτύων τους στο διεθνές αεροδρόμιο «John F. Kennedy» της Νέας Υόρκης (JFK) και στο διεθνές αεροδρόμιο «Dulles» της Washington (IAD).

Μέσω της νέας αυτής συνεργασίας, οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν σε οποιαδήποτε πόλη των ΗΠΑ επιθυμούν, μέσα από τις πτήσεις της Turkish Airlines και της JetBlue. Το δίκτυο της JetBlue προσφέρει συνδέσεις με δεκάδες πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών, συμπεριλαμβανομένων των Βοστώνη, Μασαχουσέτη, Μπάφαλο/ Καταρράκτες Νιαγάρα, Νέα Υόρκη, Σαρλότ και Ράλεϊ/ Βόρεια Καρολίνα, Φορτ Λόντερντεϊλ και Ορλάντο/ Φλόριδα, Πίτσμπεργκ/, Πενσυλβάνια, Σαν Χουάν/ Πουέρτο Ρίκο.

Turkish Airlines & Air Canada

Ταυτόχρονα, η Turkish Airlines είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την εμπορική συμφωνία συνεργασίας που επετεύχθει με την Air Canada. Η εν λόγω συμφωνία, θα ενισχύσει τις εγχώριες καναδικές πτήσεις με απευθείας συνδέσεις με τα δρομολόγια της Turkish Airlines προς ή πέρα από την Τουρκία, ενώ αντίστοιχα, όλοι οι επιβάτες που προέρχονται από πτήσεις της THY θα μπορούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους με την Air Canada, για τις πτήσεις εσωτερικού του Καναδά. Όλοι οι επιβάτες θα μπορούν πλέον να ταξιδεύουν με ένα και μόνο εισιτήριο της Turkish Airlines, το οποίο θα περιλαμβάνει και τις εσωτερικές συνδέσεις της Air Canada. Η συμφωνία καλύπτει τις ακόλουθες πόλεις, μέσω Τορόντο καθώς και άλλων 33 εγχώριων προορισμών στον Καναδά: Κάλγκαρι, Charlottetown, Deerlake, Edmonton, Fortmcmurray, Fredericton, Χάλιφαξ, Kelowna, Kingston, Λονδίνο, Moncton, Μόντρεαλ, Northbay, Οτάβα, Πόλη Κεμπέκ, Regina, Saintjohn, Sarnia, Saskatoon, Saultstemarie, Stjohns, Sudbury, Σίδνεϊ, Thunderbay, Timmins, Βανκούβερ, Βικτόρια, Windsor και Winnipeg καθώς και ορισμένων προορισμών των Ηνωμένων Πολιτειών μέσω Καναδά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Turkish Airlines, μπορείτε να μπείτε στο site: www.turkishairlines.com

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr