Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι στο ξενοδοχείο DASSIA CHANDRIS του ομίλου Χανδρή λειτουργεί το νέο πολυτελές κέντρο ευεξίας και αναζωογήνησης “C spa”. Το νέο spa διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και περιλαμβάνει: χώρο υποδοχής, αποδυτήρια, καμπίνες θεραπειών, και χώρο “Thermal suites” με Sauna, Hammam-steam bath και jacuzzi με ελεύθερη χρήση για τους πελάτες του spa. Οι επισκέπτες του spa, με την φροντίδα των έμπειρων αισθητικών, έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν την υπηρεσία που τους ταιριάζει και να απολαύσουν θεραπείες προσώπου, σώματος, μασάζ, υπηρεσίες περιποίησης άκρων καθώς και εξατομικευμένα προγράμματα ομορφιάς, ευεξίας και χαλάρωσης. Ολες οι περιποιήσεις και θεραπείες γίνονται με τα διεθνούς φήμης προιόντα της Apivita, τα οποία διατιθενται και στο κατάστημα προιόντων (spa shop)

To ξενοδοχείο DASSIA CHANDRIS του ομίλου Χανδρή λειτουργεί το νέο πολυτελές κέντρο ευεξίας και αναζωογήνησης "C spa". Το νέο spa διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και περιλαμβάνει: χώρο υποδοχής, αποδυτήρια, καμπίνες θεραπειών και χώρο "Thermal suites" με Sauna, Hammam-steam bath και jacuzzi με ελεύθερη χρήση για τους πελάτες του spa.

Οι επισκέπτες του spa, με την φροντίδα των έμπειρων αισθητικών, έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν την υπηρεσία που τους ταιριάζει και να απολαύσουν θεραπείες προσώπου, σώματος, μασάζ, υπηρεσίες περιποίησης άκρων καθώς και εξατομικευμένα προγράμματα ομορφιάς, ευεξίας και χαλάρωσης.

Ολες οι περιποιήσεις και θεραπείες γίνονται με τα διεθνούς φήμης προιόντα της Apivita, τα οποία διατιθενται και στο κατάστημα προιόντων (spa shop).

For our english readers

C.Spa: Offer yourself the absolute experience of relaxation, based on unique therapies using Apivita products made in Greece with only natural ingredients. Relax in the hands of our special therapists and immense yourself in the peaceful and soothing Thermal Suite. Daily 09:00-20:00. Located in the Lobby of Dassia Chandris.

For more information, click here

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr