Η Παπουτσάνης, η κορυφαία ελληνική βιομηχανία σαπώνων και υγρών καλλυντικών και ο μεγαλύτερος προμηθευτής ξενοδοχειακών προϊόντων προσωπικής περιποίησης (Hotel Amenities) στην Ελλάδα, συμμετείχε στην Equip Hotel Paris, την κορυφαία διεθνή έκθεση στον τομέα του Τουρισμού και της Φιλοξενίας, που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι στις αρχές Νοεμβρίου 2022. Στο περίπτερο της Παπουτσάνης, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοί της παρουσίασαν ιδέες και λύσεις για την παγκόσμια αγορά Hotel Amenities σε μεγάλο αριθμό ενδιαφερομένων από διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες, από όλο τον κόσμο. Στο πλαίσιο της έκθεσης, η Παπουτσάνης είχε την ευκαιρία να αναδείξει όλες τις καινοτόμες και βιώσιμες προτάσεις που παρέχει για τον κλάδο Hotel Amenities.

Συμβάλλοντας σε ένα βιώσιμο μέλλον, το χαρτοφυλάκιο Ξενοδοχειακών Προϊόντων της Παπουτσάνης βασίζεται σε πρωτοποριακές ιδέες και καινοτόμες προτάσεις: επαναγεμιζόμενα dispensers, ανακυκλώσιμες συσκευασίες και σε πολλές περιπτώσεις συσκευασίες από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό. Μέσω των προτάσεων αυτών, η Παπουτσάνης, απευθυνόμενη σε ξενοδοχειακές μονάδες που επιθυμούν να μειώσουν το περιβαλλοντολογικό τους αποτύπωμα, προωθεί τη μείωση της σπατάλης προϊόντος, αλλά και τη μείωση της χρήσης πλαστικού.

Σημειώνεται ότι η Παπουτσάνης συνεχώς αναπτύσσει την εξαγωγική της δραστηριότητα, έχοντας πλέον παρουσία και συνεργασίες με ηγετικές ξενοδοχειακές αλυσίδες παγκοσμίως. Αξίζει να αναφερθεί ότι μόνο το 9μηνο 2022, η κατηγορία Hotel Amenities της Παπουτσάνης σημείωσε αύξηση πωλήσεων κατά 195% σε σχέση με το 2021. Με γνώμονα τη βιώσιμη καινοτομία και πιστή στη δέσμευσή της για πρωτοπόρα και ποιοτικά προϊόντα, η Παπουτσάνης διαθέτει ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο portfolio Ξενοδοχειακών Προϊόντων που περιλαμβάνει:

Eco-certified & vegan σειρές: Πιστοποιημένες, με συστατικά φυσικής προέλευσης, οι eco-certified και vegan σειρές της Παπουτσάνης αποτελούν την ιδανική επιλογή για ξενοδοχεία που θέλουν να μειώσουν το οικολογικό τους αποτύπωμα. Οι σειρές είναι φτιαγμένες από ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά συσκευασίας.

Papoutsanis2Μεσογειακές σειρές: Απαλές, περιποιητικές φόρμουλες με αγνά, αυθεντικά συστατικά που αποτυπώνουν τα μυστικά ομορφιάς της Μεσογειακής φύσης και υπόσχονται να προσφέρουν στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία διαμονής.

Experiential & Skin Care σειρές: Μοναδικές ξενοδοχειακές σειρές, με υψηλής ποιότητας φόρμουλες και υπέροχα αρώματα που περιποιούνται και αναζωογονούν το σώμα και το πνεύμα!

Η Παπουτσάνης στην έκθεση Equip Hotel Paris εντυπωσίασε ιδιαιτέρως τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες με τις ολοκαίνουριες ξενοδοχειακές σειρές της, GOOD TO DECLARE και Le Jardin Med! Η GOOD TO DECLARE διαθέτει αγνή φόρμουλα με πρεβιοτικά, φυσικά συστατικά και διακριτικά αρώματα, σε συσκευασίες dispensers από 100% ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο υλικό, ενώ έχει λάβει ήδη την πιστοποίηση ΕCOCERT COSMOS NATURAL. Η Le Jardin Med, με τις πιο μαγευτικές ευωδιές της Μεσογείου, διαθέτει vegan φόρμουλες με προσεκτικά επιλεγμένα εκχυλίσματα από ελληνικό σαφράν, βιολογικό φασκόμηλο και σταφύλι, ενώ διατίθεται σε φιλικές προς το περιβάλλον, ανακυκλώσιμες συσκευασίες.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr