Περίοδος γάμων και  ένα σετ με πετσέτες ή λευκά είδη, υψηλής ποιότητας και διαχρονικής αξίας, Pestemal, είναι το ιδανικό δώρο για το ζευγάρι των νεόνυμφων.

Πείτε το ναι...με το πιο διαχρονικό και επίκαιρο δώρο γάμου, την πετσέτα pestemal! Η Pestemal σας προτείνει να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας, δωρίζοντας τους, στο γάμο ή τη δεξίωση υψηλής ποιότητας πετσέτες pestemal. Επίσης, αν είστε καλεσμένοι σε γάμο, στο e-shop της εταιρίας, http://pestemal.gr/e-shop θα ανακαλύψετε κάποιες ιδανικές προτάσεις για δώρα.

LUXURY BATH PACKAGE 140 EUROΟι πετσέτες Pestemal ήταν το παραδοσιακό δώρο γάμου που αντάλλασσε το αρραβωνιασμένο ζευγάρι πριν το γάμο στην Ανατολία και η βασική πετσέτα που χρησιμοποιείται στα Τούρκικα χαμάμ για περισσότερα από 600 χρόνια. Προερχόμενες από τη παράδοση της ανατολής, απόλυτα εναρμονισμένες στις σύγχρονες ανάγκες και με ένα έντονο μεσογειακό χρώμα, αποτελούν πλέον ένα επίκαιρο, διαχρονικό, και πρακτικό δώρο γάμου που θα προσδώσει ιδιαίτερο στυλ και πολυτέλεια. Οι πετσέτες αυτές αποτελούν ιδανικό δώρο για κάθε εποχή αφού έχουν πολλές χρήσεις και είναι ιδιαίτερα ελαφριές για να μεταφερθούν στα ταξίδια ή στις καθημερινές αποδράσεις. Μπορεί να φορεθεί ως παρεό, σάλι, halter neck φόρεμα ή να χρησιμοποιηθεί ως καλοκαιρινό ριχτάρι, τραπεζομάντηλο ή παιδική κουβέρτα.

Hot Tip για νεόνυμφους: Αντί για τις παραδοσιακές μπομπονιέρες χαρίστε στους καλεσμένους σας, μία πετσέτα Pestemal κεντημένη με τα μονογράμματα σας και κρατήστε την ανάμνηση της πιο ευτυχισμένης μέρας της ζωής σας ζωντανή για πολλά χρόνια!

BLISS PACKAGE 100 EUROΓιατί να προτιμήσετε μία πετσέτα pestemal: H πετσέτα pestemal είναι βγαλμένη από την παράδοση των χαμάμ. Είναι εξαιρετικά ελαφριά και απορροφητική και στεγνώνει πολύ γρήγορα μετατρέποντας τη σε μία ιδανική εναλλακτική της παραδοσιακής πετσέτας (terry towel). Ιδιαίτερα απαλή εξαιτίας της ύφανσής της, ανθεκτική στο πλύσιμο και φιλική με το δέρμα αφού είναι τόσο απορροφητική που δεν χρειάζεται να τρίβετε το δέρμα σας και να προκαλείτε ερεθισμό. Επιπλέον είναι κατάλληλη και για τα ευαίσθητα δέρματα, όντας φυσικά υποαλλεργική και αντιβακτηριδιακή.

Δώρα Γάμου με υπογραφή...Pestemal: Περίοδος γάμων και ένα σετ με πετσέτες ή λευκά είδη, υψηλής ποιότητας και διαχρονικής αξίας, Pestemal, είναι το ιδανικό δώρο για το ζευγάρι των νεόνυμφων. Επιλέξτε ανάμεσα σε τρία πακέτα δώρων γάμου από το e-shop της Pestemal κάνοντας κλικ εδώ. ;To Dream Package στα €180 περιλαμβάνει ένα κάλυμμα κρεβατιού WAIVE ή AZUR και δύο μπουρνούζια της επιλογής σας. To Luxury Bath Package στα €140 περιλαμβάνει δύο μπουρνούζια της επιλογής σας για τον γαμπρό και τη νύφη και δύο πετσέτες σώματος Pestemal. Τέλος, το Bliss Package στα €100 αποτελείται από δύο πετσέτες σώματος Pestemal της επιλογής σας, δύο πετσέτες προσώπου και δύο πετσέτες χειρός.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr