Τα γνωστά Ελληνικά φυσικά προϊόντα φροντίδας μαλλιών & περιποίησης σώματος NATURE, διαθέτουν την ειδική σειρά PURE με φυσικό εκχύλισμα μελιού για τον άνδρα & την γυναίκα, σε συσκευασίες των 35ml, για την χρήση από ξενοδοχεία στην κατηγορία «amenities». Η φόρμουλα τους, που βασίζεται σε φυσικά εκχυλίσματα, θα ικανοποιήσει τους πελάτες του ξενοδοχείου προσφέροντάς τους την απόλυτη «φυσική» χαλάρωση και απόλαυση, ενώ θα αποτελέσουν το συγκριτικό πλεονέκτημα, σε σχέση με τον ανταγωνισμό, ενισχύοντας τη συνολική εικόνα του καταλύματος σας.

Τα φυσικά προϊόντα φροντίδας μαλλιών & περιποίησης σώματος με φυσικό εκχύλισμα μελιού για την γυναίκα & τον άνδρα NATURE PURE της κατηγορίας «amenities», χρησιμοποιούνται ήδη από γνωστά ξενοδοχεία (5 *, 4 *, boutique κλπ αλλά και πολλά ακόμη καταλύματα στην Ελλάδα & στο εξωτερικό. Όλα τα φυσικά προϊόντα φροντίδας μαλλιών & περιποίησης σώματος NATURE της κατηγορίας «amenities» ξενοδοχείων είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση, παράγονται στην Ελλάδα και διατίθεται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) www.enature.gr αλλά και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης όπως το δίκτυο καταστημάτων METRO Cash & Carry.

Σειρά φυσικών προϊόντων φροντίδας μαλλιών & περιποίησης σώματος για τη γυναίκα και τον άνδρα NATURE PURE, της κατηγορίας «amenities» ξενοδοχείων:

- Φυσικό σαμπουάν με εκχύλισμα μελιού (35ml): είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, ενισχύει τα μαλλιά βελτιώνοντας τη δομή τους, κάνοντάς τα λεία και προστατεύοντάς τα από την φθορά. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών αφού περιέχει φυσικά εκχυλίσματα και είναι χωρίς parabens & χρωστικές ουσίες.

- Φυσική μαλακτική κρέμα μαλλιών με εκχύλισμα μελιού (35ml): είναι εμπλουτισμένη με πρωτεΐνη σιταριού, ενδυναμώνει, αναδομεί και τρέφει σε βάθος την τρίχα, δίνοντας λάμψη και ένταση ενώ τα μαλλιά παραμένουν μαλακά και μεταξένια. Είναι ιδανική για συχνή χρήση και κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών αφού περιέχει φυσικά εκχυλίσματα και είναι χωρίς parabens & χρωστικές ουσίες.
 
- Φυσικό αφρόλουτρο με εκχύλισμα μελιού (35ml): είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, καθαρίζει απαλά και διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο όλη την ημέρα. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος αφού περιέχει φυσικά εκχυλίσματα και είναι χωρίς parabens & χρωστικές ουσίες.

- Φυσική κρέμα σώματος με εκχύλισμα μελιού (35ml): ενυδατώνει και διατηρεί την ελαστικότητα του δέρματος, θρέφει και αφήνει την επιδερμίδα μαλακή και μοναδικά αρωματισμένη. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος αφού περιέχει φυσικά εκχυλίσματα και είναι χωρίς parabens & χρωστικές ουσίες.

Όλα τα συστατικά των φυσικών προϊόντων φροντίδας μαλλιών & περιποίησης σώματος της Nature Hellas Care Products, προέρχονται κατόπιν φυσικής επεξεργασίας, δεν περιέχουν χημικές ουσίες & άλλα έκδοχα της, ενώ δεν έχουν υποστεί κάποια τεχνολογική επεξεργασία (κατά το στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας) και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα. Όλα τα προϊόντα περιποίησης και φροντίδας της Nature Hellas Care Products, βάσει της Ελληνικής Νομοθεσίας, είναι γνωστοποιημένα στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ) και στην Ευρωπαϊκή Πύλη κοινοποίησης καλλυντικών προϊόντων C.P.N.P. (Cosmetic Products Notification Portal).

Nature Care Products, www.enature.gr, T: +30 213 0351222-3

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr