Turkish Airlines: 5 + 1 λόγοι για να ταξιδέψετε Business ClassΔεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια απολαυστική πτήση. Κάτι, που με τις τρέχουσες περικοπές των αεροπορικών εταιριών, δεν είναι πάντα εξασφαλισμένο. Πολλές φορές στην Οικονομική Θέση δεν προσφέρεται καν γεύμα ή χρεώνονται τα αναψυκτικά. Ειδικά για τα μακρινά ταξίδια, η επιλογή της Business Class εξασφαλίζει μοναδικές παροχές και σίγουρα,μία ιδιαίτερα ευχάριστη και αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία. Επιβιβαστήκαμε στη Business Class της Turkish Airlines και σημειώσαμε 6 λόγους που θα σας κάνουν να επιλέξετε αυτή τη θέση στο επόμενο ταξίδι σας!

Turkish Airlines: 5 + 1 λόγοι για να ταξιδέψετε Business ClassΙπτάμενοι σεφ! → Αρχικά, μπορείτε να απολαύσετε τη φιλοξενία και την ποικιλία των μοναδικών γεύσεων που σας παρέχει το μενού της THY και ο Ιπτάμενος Σεφ, που αναλαμβάνει την εξυπηρέτησή σας. Ο αριθμός των Ιπτάμενων Σεφ που εξυπηρετούν τους επιβάτες της Turkish Airlines έχει ξεπεράσει τους εκατό.

"Ιπτάμενο" κρεβάτι! → Όταν αποφασίσετε να ξαπλώσετε στο πλήρως αναδιπλώμενο κάθισμά σας, σας περιμένει μία αίσθηση ανανέωσης. Οι θέσεις μετατρέπονται σε κρεβάτια μήκους 188 εκατοστών, συμπεριλαμβανομένης της θέσης και του υποπόδιου. Ο μηχανισμός που σχετίζεται με τον έλεγχο και το χειρισμό των θέσεων, βρίσκεται στο κεντρικό σύστημα ελέγχου, του μπροστινού άκρου του μπράτσου, στην περιοχή του κεντρικού χειριστηρίου της θέσης. *Οι ρυθμίσεις των θέσεων ισχύουν για τα νέα αεροσκάφη τύπου B777-300 και A330-300. Επίσης, οι ρυθμίσεις των θέσεων που προσφέρει η Business Class μπορεί να διαφέρουν, ανάλογα με τον τύπο του αεροσκάφους.

Turkish Airlines: 5 + 1 λόγοι για να ταξιδέψετε Business ClassMασάζ στον αέρα! → Κάθε θέση είναι εφοδιασμένη με προσωπικό φως για την ανάγνωση, φωτισμό που βρίσκεται κάτω από το χέρι της θέσης και ηλεκτρονικό μηχανισμό για μασάζ, που ελέγχεται από τον πίνακα εντολών. Παράλληλα, αδιάκοπη ισχύς παρέχεται από τη θύρα τροφοδοσίας ενός Ηλεκτρονικού Υπολογιστή. Ένα ρυθμιζόμενο, περιστρεφόμενο τραπέζι βρίσκεται τοποθετημένο στο εσωτερικό μέρος του κεντρικού χειριστηρίου. Το υποβραχιόνιο που βρίσκεται στο κεντρικό χειριστήριο μπορεί να ανυψωθεί, προκειμένου να εξυπηρετεί ως χώρισμα για την προσωπική σας ηρεμία και απομόνωση. Όταν το υποβραχιόνιο λάβει τη συγκεκριμένη θέση, τότε έχετε τη δυνατότητα χρήσης του φωτός ανάγνωσης που είναι ειδικά σχεδιασμένο στο χειριστήριο.

Προνομιακό check in → Οι επιβάτες της Business Class έχουν προτεραιότητα στην επιλογή της θέσης τους, στο γκισέ, κατά την διάρκεια του check in. Ειδικές ετικέτες Business Class εκδίδονται στα γκισέ για τους επιβάτες, για τις αποσκευές τους και την είσοδο τους στο Lounge. Οι επιβάτες της Business Class και οι κάτοχοι των καρτών Elite Plus μπορούν να περάσουν από τον έλεγχο διαβατηρίων και να οδηγηθούν στον όροφο των αφίξεων του αεροδρομίου «Ataturk» μέσω των «fast track» καρτών, που εκδίδονται κατά τον έλεγχο τους, στις διεθνείς πτήσεις με προορισμό τον αεροπορικό κόμβο της Turkish Airlines.

Turkish Airlines: 5 + 1 λόγοι για να ταξιδέψετε Business ClassΕπίγειες VIP υπηρεσίες → Ξεκουραστείτε πριν την πτήση σας στο CIP Lounge της Turkish Airlines. Εκεί μπορείτε να κάνετε χρήση τηλεφώνου ή fax, να απολαύσετε απεριόριστο φαγητό και ποτό, να παρακολουθήσετε τηλεόραση, να ακούσετε μουσική ή να ξεφυλλίσετε την μεγάλη ποικιλία των εθνικών και διεθνών εφημερίδων και περιοδικών που έχετε στην διάθεσή σας. Μη χάσετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε και να εκμεταλλευτείτε τις αποκλειστικές ανέσεις του CIP Lounge της ΤΗΥ στο Αεροδρόμιο «Ataturk». Το έκτασης 3.000 τ.μ. lounge, με τις μοναδικές παροχές του, σας επιτρέπει να περάσετε το χρόνο αναμονής σας με τον πιο αξέχαστο τρόπο. Πρόσβαση στο CIP Lounge έχουν όσοι ταξιδεύουν με τη Business Class, οι κάτοχοι καρτών Miles&Smiles Elite με έναν επιπλέον επισκέπτη, τα μέλη του Miles&Smiles Elite Plus με την οικογένειά τους και τα μέλη της Star Alliance που έχουν τη χρυσή κάρτα.

Turkish Airlines: 5 + 1 λόγοι για να ταξιδέψετε Business ClassΤο διεθνές lounge της Turkish Airlines έχει σχεδιαστεί, προκειμένου να έχετε την άνεση της αναμονής μέχρι την αναχώρηση της πτήσης σας. Στο lounge μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό που παρασκευάζεται και σερβίρεται από το βραβευμένο συνεργάτη της Turkish Airlines σε υπηρεσίες catering, το Turkish DO&CO. Το lounge προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία φαγητών και ποτών, κατάλληλα για την ώρα της ημέρας που θα βρεθείτε. Στα αεροδρόμια του εξωτερικού, τα μέλη Miles & Smiles Elite και Elite Plus, καθώς και ένας επιπλέον επισκέπτης, έχουν πρόσβαση σε όλα τα lounges που διαθέτουν το λογότυπο της Star Alliance Gold.

Περιποίηση πριν & κατά την πτήση!→ Για την μεγαλύτερη άνεση στην πτήση, οι επιβάτες που ταξιδεύουν στο εκτεταμένο φάσμα των διεθνών πτήσεων μπορούν να εκμεταλλευτούν τα πακέτα των προϊόντων, τα οποία περιλαμβάνουν κάλτσες, μάσκες ματιών και ενυδατική κρέμα χεριών.

Μάθετε περισσότερα & κάντε τις κρατήσεις σας πατώντας εδώ

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr