Nikon D3100Η Nikon παρουσιάζει την D3100, την πιο εύχρηστη έως σήμερα φωτογραφική μηχανή D-SLR με video υψηλής ευκρίνειας (HD). Η μοναδικά απλή στη χρήση φωτογραφική μηχανή D3100 είναι η λύση για όμορφες εικόνες για κάθε οικογένεια.

Είτε η στιγμή απαιτεί ένα οικογενειακό πορτραίτο είτε μεγάλη ταχύτητα για να προλάβετε μικρά παιδιά που τρέχουν, με τη λειτουργία οδηγού μπορείτε να μάθετε πολύ γρήγορα πώς μπορείτε να τραβάτε καταπληκτικές φωτογραφίες.

Βασικά χαρακτηριστικά της καινούργιας φωτογραφικής μηχανής είναι η ανάλυση 14,2 megapixel, η δυνατότητα video full HD, η ζωντανή προβολή με τις νέες λειτουργίες AF, και η βελτιωμένη εργονομία.

Με τη λειτουργία D-Movie μπορείτε να τραβήξετε κλιπ video full HD και να αποτυπώσετε τη δράση με κορυφαία ποιότητα ημέρα και νύχτα. Ο προηγμένος μηχανισμός επεξεργασίας εικόνας EXPEED 2 της Nikon μεγιστοποιεί την απόδοση του αισθητήρα CMOS 14,2 Megapixel εξασφαλίζοντας εντυπωσιακά καθαρές εικόνες με ζωντανά χρώματα.

Απίστευτα ελαφρύ για μια SLR, το μοντέλο D3100 αποτελεί τον πιο απλό τρόπο για να τραβάτε εξαιρετικές, κολακευτικές φωτογραφίες της οικογένειάς σας, όπου και να πάτε. Πρόκειται για την ιδανική φωτογραφική μηχανή κατάλληλη για οικογένειες που θέλουν να αποτυπώνουν όλες τις σημαντικές στιγμές σε άψογη ποιότητα, χωρίς το άγχος των ρυθμίσεων.

Πληροφορίες: http://www.nikon.gr

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr