Monsoon tabitha dress 453071 260.00Η γυναικεία συλλογή Monsoon για τη νέα σεζόν εμπνέεται από την εσωτερική διακόσμηση υψηλής αισθητικής των Ινδικών Παλατιών, που συνδυάζεται με τα λεπτεπίλεπτα florals και τις εξωτικές γεωμετρίες. Αυτά τα heritage patterns έρχονται να συμπληρώσουν τις απλές σιλουέτες που επιβάλλει η σεζόν. Η χρωματική παλέτα εστιάζει σε απαλούς τόνους, συνδυάζοντας μία αίσθηση φρεσκάδας και διαύγειας.

Οι μπλούζες παρουσιάζουν διαφορετικές εκδοχές εμπνευσμένες από τα catwalks και τα διακοσμητικά στοιχεία με πούλιες και πέρλες. Απαλά ριχτά φορέματα και ελαφριά πλεκτά δημιουργούν μία ευπροσάρμοστη γκαρνταρόμπα με κομμάτια κατάλληλα για layering. Το denim προσφέρεται για ήσυχα prints και patterns. Το trophy jacket συστήνεται με peplum και biker styling, αναδεικνύοντας ενδιαφέροντες συνδυασμούς από prints και υφάσματα. Η συλλογή γνέφει στο παρελθόν με εντυπωσιακά folkloric prints σε άφθονες αποχρώσεις και παιχνιδιάρικα patterns. Λαχούρια, lorals και ikats, όλα μαζί δημιουργούν ένα patchwork θυμίζοντας τις ρίζες των Monsoon. Τα πολλά ραμμένα υφάσματα μαζί και τα μεταξένια κρόσσια προσθέτουν μία διαφορετική υφή στο folky look. Τα χρώματα είναι πλούσια, με έμφαση στα χειμερινά κόκκινα και μωβ, με δόσεις μαύρου για πιο μοντέρνα απόδοση.

monsoon emeline jacket 493467 135.00Η Occasionwear συλλογή των Monsoon ταξιδεύει συνειρμικά στα διακοσμητικά αυγά Fabergè και τα ανεκτίμητα Ρωσικά μπιμπελό εποχής. Όμορφα παστέλ, χρωματικά βερνίκια, διακοσμημένα με πέρλες και αξεσουάρ φωτίζουν τα prints και τα κεντήματα. Πλούσιες ταπετσαρίες αντικατοπτρίζουν τη σχεδιαστική τάση που εμπνέεται από το εσωτερικό Παλατιών. Η έννοια της αφθονίας βρίσκεται στην καρδιά της συλλογής, η οποία σφραγίζεται με τη δημιουργία μίας πολυτελούς πολυπλοκότητας. Τα σχέδια είναι sophisticated με θηλυκές φόρμες. Η δαντέλα είναι διανθισμένη και η διακόσμηση ακολουθεί τη σιλουέτα για να αποδώσει ενδιαφέρουσες γραμμές. Ρομαντικά florals σε διάφορες εκδοχές και τεχνικές παραπέμπουν σε μία ladylike αίσθηση.

Τα χρώματα είναι πολυτελή και αντανακλούν απόλυτα τη διάθεση. Το navy στοιχείο έχει το δικό του fashion moment αργότερα στη σεζόν με την πιο βαθιά απόχρωση του μπλε που παρουσιάζεται σε συνδυασμούς από υφάσματα και υφές. Τα full length μπλε κομμάτια δείχνουν την απεριόριστη χρωματική ικανότητα για ένα εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα.

monsoon nessa earring 443092 19.00monsoon raya necklace 443093 45.00monsoon apache bangles 443019 19.00

 

 

 

 

 

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr