LOVEGREECE™ Προώθηση του ελληνικού τουρισμού και στηρίξη της ελληνικής παραγωγής?

Το Lovegreece T-Shirt™ από 100% ελληνικό βαμβάκι θέλει να γίνει «Το απόλυτο ελληνικό σουβενίρ». Αυτό που πρέπει-να-παρεις-τουλάχιστον-ένα-όταν-βρεθείς-στην-Ελλάδα, και έρχεται να επιβεβαιώσει αδιαμφισβήτητα ότι το "made in Greece" υπάρχει, εξελίσσεται και μπορεί να είναι CHIC.

Lovegreece™ είναι το νέο brand που επανασχεδιάζει το κλασικό ελληνικό αναμνηστικό T-Shirt από 100% ελληνικό βαμβάκι, με όλα τα στάδια παραγωγής του να πραγματοποιούνται στην Ελλάδα. H Lovegreece™ έρχεται να ανατρέψει ό,τι ίσχυε μέχρι σήμερα για τα αναμνηστικά από την Ελλάδα. Πρόκειται για ένα νέο brand το οποίο ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του σύγχρονου μάρκετινγκ για την ανάδειξη και προβολή της ποιοτικής ταυτότητας της Ελλάδας.

Μέσα από ποιοτικά προϊόντα και στιλάτες καμπάνιες που θυμίζουν ανέμελες εποχές, η Lovegreece™ προωθεί το Greek Chic με έναν μοντέρνο και μη-συμβατικό τρόπο. Σε μια περίοδο που ο τουρισμός αποτελεί το βασικό – και ίσως και μοναδικό – μοχλό κίνησης της ελληνικής οικονομίας, η Lovegreece™, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για καινοτομία, απομακρύνεται από τα ξεπερασμένα ελληνικά στερεότυπα και απευθύνεται σε όλους με απλότητα και κομψότητα. Σκοπός της μάρκας είναι να διαδώσει την αγάπη για την Ελλάδα και την ιδέα της απόλαυσης της ζωής με ανεπιτήδευτο στιλ, να γίνει lovebrand για όλους όσοι αγαπούν την Ελλάδα και να συνδέσει την εικόνα της χώρας με το διαχρονικό, απέριττο κι απλό Greek Chic.

LOVEGREECE™ Προώθηση του ελληνικού τουρισμού και στηρίξη της ελληνικής παραγωγής?H Lovegreece™, στηρίζοντας την ελληνική παραγωγή, χρησιμοποιεί ξανά το ελληνικό βαμβάκι εξαιρετικής ποιότητας και επανασχεδιάζει το κλασικό ελληνικό αναμνηστικό T-Shirt με όλα τα στάδια παραγωγής του να πραγματοποιούνται στην Ελλάδα. Κάθε δημιουργία, με στιλ και απλότητα, «κουβαλάει» κι από ένα κομμάτι Ελλάδος πολύτιμο, όμορφο και μοναδικό, ένα κομμάτι που κάθε επισκέπτης θέλει να πάρει μαζί του ως αναμνηστικό του χρόνου που πέρασε στη χώρα μας.

Νέα προϊόντα και συνεργασίες της εταιρείας αναμένονται σύντομα, θα συμβάλλουν στην περαιτέρω εξέλιξη της ιδέας και συνάδουν απόλυτα με το σύγχρονο προφίλ του ελληνικού τουρισμού.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία Lovegreece™ στην ιστοσελίδα της http://www.lovegreece.com.gr

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr