shana-offersΑπό τη Δευτέρα 10 Ιουνίου, τα καταστήματα Shana σας περιμένουν με Νέες Μειωμένες Τιμές 20% Για Πάντα! Το νεανικό Ισπανικό brand που όλοι αγαπήσαμε, συνεχίζει την επανάσταση στη Μόδα, με νέες ακόμη πιο ασυναγώνιστες τιμές σε όλα τα είδη ένδυσης, υπόδησης, καλλυντικών & αξεσουάρ κάνοντας το shopping μια ευχάριστη... υπόθεση για όλες τις γυναίκες!

 Ακόμη περισσότερες εκπλήξεις; Από τη Δευτέρα 10 Ιουνίου, το SHANA store του Αγίου Δημητρίου (Athens Metro Mall, Λεωφ. Βουλιαγμένης 276) μεταφέρεται σε μεγαλύτερο κατάστημα, στον 2ο όροφο του Εμπορικού Κέντρου για μεγαλύτερες, ανεξάντλητες αγορές σε ρούχα, παπούτσια, τσάντες και πολλά αξεσουάρ και με τιμές που ξεκινάνε από €1,99 και δεν ξεπερνούν τα €9,99 κατά μέσο όρο.

Shana Stores

Γεννημένη στη Βαρκελώνη, η ισπανική εταιρεία Shana ιδρύθηκε το 2010 από την Comdipunt, μεγάλο προμηθευτή γνωστών εταιρειών ένδυσης παγκοσμίως, με στόχο την εφαρμογή του εμπορικού της know-how σε δική της αλυσίδα ρούχων, που θα παρουσιάζει στην αγορά τις νέες τάσεις της μόδας και θα διαθέτει εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής. Η Shana αποτελεί τη δεδομένη χρονική περίοδο το ταχύτερα αναπτυσσόμενο fashion concept στην Ισπανία, με περισσότερα από 170 καταστήματα μέσα σε έναν χρόνο και με ένα φιλόδοξο σχέδιο ανάπτυξης παγκοσμίως, για διπλασιασμό μεγέθους σε ετήσια βάση, που θα την καταστήσει ένα global brand (παγκοσμίως αναγνωρίσιμο σήμα), έχοντας ήδη ανοίξει καταστήματα σε Ασία, Αμερική, Μέση Ανατολή, Μεξικό ενώ πραγματοποιούνται ήδη συζητήσεις με Ασία, Ρωσία, Αμερική και Ευρώπη. Η Ελλάδα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη Shana, καθώς κρίνει πως τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του concept ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν στην ελληνική αγορά. Η Alimar S.A, του ιδίου ομίλου με την Talima Venture Inc στην οποία ανήκει το Athens Metro Mall, είναι αποκλειστικός διανομέας του brand Shana στην ελληνική αγορά.
Αποκλειστικός Διανομέας: Alimar Development – Tηλέφωνο: 2109769780 (εσωτερικό 470), Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

• Athens Metro Mall: Λεωφ. Βουλιαγμένης 276, Αγ. Δημήτριος • Αθήνα (κέντρο): Ερμού & Καπνικαρέας 1 • Κορυδαλλός: Ταξιαρχών 35 & Σερρών.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr