Στα μονοπάτια των ΜετεώρωνΟ Αντώνης Καλογήρου, ένας έμπειρος πεζοπόρος και ορειβάτης, περιγράφει μέσα από τα βιβλία του όλη τη μαγεία της Ελλάδας, η οποία κρύβεται μέσα στις πανέμορφες, περίεργες, γνωστές και άγνωστες διαδρομές που ο ίδιος έχει διανύσει βήμα προς βήμα. Εάν θέλετε να ανακαλύψετε τα Μετέωρα, τη μοναστική πολιτεία της κεντρικής Ελλάδας, και τις ομορφιές τους, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις πεζοπορικές διαδρομές που «ανοίγονται» εντός του βιβλίου Τα Μονοπάτια των Μετεώρων του Αντώνη Καλογήρου της Text που διανέμεται από τις Εκδόσεις ΟΡΑΜΑ. Οι διαδρομές αναλύονται λεπτομερέστατα, ενώ δίνονται πληροφορίες για τα αξιοθέατα και τη φύση της περιοχής. Συνοδεύεται από χάρτη των Μετεώρων, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Για παραγγελίες επισκεφθείτε το online shop του Travel Bookstore κάνοντας κλικ εδώ

 

 

Ιδανικός Ξεναγός ΗπείρουΣτο ταξιδιωτικό βιβλιοπωλείο TravelBookstore, το πρόσφατο απόκτημα της εκδοτικής εταιρείας ΌΡΑΜΑ, οι ταξιδιώτες μπορούν να βρουν χάρτες, ταξιδιωτικούς οδηγούς και άλλα πολλά, για κάθε πιθανό προορισμό της Ελλάδος και του κόσμου.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr