Weleda Almond Series Ιδανική περιποίηση προσώπου κατά την διάρκεια της άνοιξης που οι αλλεργίες στο πρόσωπο βρίσκονται σε έξαρση! Οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις, τα ακατάλληλα καλλυντικά, η μονόπλευρη διατροφή, το άγχος ή οι ορμονικές διακυμάνσεις μπορούν να είναι οι αιτίες για την υπερευαισθησία της επιδερμίδας. Εάν ο οργανισμός δεν μπορεί πλέον να εξισορροπήσει αυτές τις «επιθέσεις», τότε η επιδερμίδα αντιδρά με ερεθισμούς και χρειάζεται υποστήριξη.

Μια πλήρης σειρά καλλυντικών της WELEDA για το πρόσωπο, δημιουργήθηκε από πολύτιμα φυσικά συστατικά και χωρίς συνθετικά αρώματα, τα οποία συμπεριφέρονται απόλυτα φιλικά στην επιδερμίδα. Η περιποίηση προσώπου με αμύγδαλο, η οποία αναπτύχθηκε σε συνεργασία με ιατρούς, φαρμακοποιούς και ειδικούς καλλυντικών, υποστηρίζει το φυσικό μανδύα του δέρματος χωρίς να τον φράζει. Καταπραΰνει χωρίς να περιορίζει τις λειτουργίες του δέρματος.

Weleda Almond Series Εκλεκτό αμυγδαλέλαιο, έλαιο δαμάσκηνου με απαλό άρωμα και φυσικά ενυδατικά συστατικά ενισχύουν απαλά τις ρυθμιστικές ικανότητες του δέρματος, έτσι ώστε ακόμα και το ερεθισμένο δέρμα να αποκτήσει και πάλι τη φυσική του ισορροπία.
Ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες, αλλά και όσες είναι επιρρεπείς σε αλλεργίες ανταποκρίνονται θετικά στις θεραπευτικές ιδιότητες του εκλεκτού αμυγδαλέλαιου.

Γαλάκτωμα καθαρισμού αμύγδαλο: Καθαρίζει απαλά το δέρμα από τους ρύπους και το μακιγιάζ και ενυδατώνει σε βάθος, χωρίς να ερεθίζει την ευαίσθητη επιδερμίδα. Προστατεύει από την ξηρότητα διευκολύνοντας ταυτόχρονα την αναπνοή του δέρματος.

Κρέμα ενυδάτωσης αμύγδαλο: Περιποίηση και βαθιά ενυδάτωση με μια κρέμα ελαφριάς σύνθεσης που απορροφάται γρήγορα. Επιδρά ευεργετικά στις ευαίσθητες επιδερμίδες.

Λάδι προσώπου αμύγδαλο: Λάδι με πλούσια σύνθεση εκχυλισμάτων που καταπραΰνουν την ευαίσθητη επιδερμίδα. Ειδική φροντίδα για τη νύχτα. Ιδανικό για το ντεμακιγιάζ των ματιών.

weleda-almond-series2Κρέμα 24ωρης φροντίδας αμύγδαλο: Η Weleda χρησιμοποιεί για την κρέμα 24ης φροντίδας με αμύγδαλο μόνο τα απολύτως απαραίτητα: το ήπιο αμυγδαλέλαιο από βιολογική καλλιέργεια και το έλαιο από τον πυρήνα δαμάσκηνου, με απαλό άρωμα, βοηθούν ιδιαίτερα την ευαίσθητη και ξηρή επιδερμίδα καθώς και αυτή που είναι επιρρεπής σε αλλεργίες ξαναβρεί τη φυσική της ισορροπία. 

Η κρέμα δεν περιέχει τεχνητά αρώματα και είναι ιδανική ως ήπια κρέμα ημέρας και νυκτός. Εξισορροπεί το φυσικό λιπιδικό μανδύα της επιδερμίδας, οι λειτουργίες της επιδερμίδας έρχονται σε αρμονία, ερεθισμοί και αφυδάτωση μειώνονται αισθητά και άμεσα.

Ιδανική τροφή για την κουρασμένη επιδερμίδα που έχει ανάγκη από την προστασία μιας κρέμας που θα ενισχύσει τη φυσική της λειτουργία. Το δέρμα γίνεται απαλότερο και η όψη αποκτά βελούδινη υφή καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας.

 

 

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr