Η σημαντικότερη προϋπόθεση για υγιή μαλλιά είναι το υγιές δέρμα του τριχωτού της κεφαλής. Εάν οι λειτουργίες του δέρματος χάσουν την ισορροπία τους, τότε το τριχωτό δέρμα μπορεί να γίνει πολύ λιπαρό ή πολύ ξηρό. Αυτό αντικατοπτρίζεται και στην όψη των μαλλιών. Τα προϊόντα μαλλιών της Weleda υποστηρίζουν την υγιή αυτορρύθμιση του τριχωτού δέρματος της κεφαλής και βοηθούν έτσι να επαναφέρει τη φυσική του ισορροπία. Για το λόγο αυτό, τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών της Weleda μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε λιπαρά όσο και σε ξηρά μαλλιά. Τα μη συντηρητικά τασιενεργά που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των σαμπουάν Weleda είναι ουσίες από φυτικές πρώτες ύλες που ξαναφυτρώνουν και δεν επιβαρύνουν ούτε τον ανθρώπινο οργανισμό, ούτε το περιβάλλον. Η λοσιόν για τα μαλλιά με δεντρολίβανο, η κούρα μαλλιών με δεντρολίβανο και το λάδι μαλλιών είναι παρασκευάσματα από φυσικές πρώτες ύλες.Η σημαντικότερη προϋπόθεση για υγιή μαλλιά είναι το υγιές δέρμα του τριχωτού της κεφαλής. Εάν οι λειτουργίες του δέρματος χάσουν την ισορροπία τους, τότε το τριχωτό δέρμα μπορεί να γίνει πολύ λιπαρό ή πολύ ξηρό. Αυτό αντικατοπτρίζεται και στην όψη των μαλλιών. Τα προϊόντα μαλλιών της Weleda υποστηρίζουν την υγιή αυτορρύθμιση του τριχωτού δέρματος της κεφαλής και βοηθούν έτσι να επαναφέρει τη φυσική του ισορροπία.

Για το λόγο αυτό, τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών της Weleda μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε λιπαρά όσο και σε ξηρά μαλλιά. Τα μη συντηρητικά τασιενεργά που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των σαμπουάν Weleda είναι ουσίες από φυτικές πρώτες ύλες που ξαναφυτρώνουν και δεν επιβαρύνουν ούτε τον ανθρώπινο οργανισμό, ούτε το περιβάλλον. Η λοσιόν για τα μαλλιά με δεντρολίβανο, η κούρα μαλλιών με δεντρολίβανο και το λάδι μαλλιών είναι παρασκευάσματα από φυσικές πρώτες ύλες.

Σαμπουάν κάστανου

Υγεία και μοναδική λάμψη στα μαλλιά που μοιάζουν θαμπά, με ένα ιδιαίτερα απαλό σαμπουάν που διατηρεί τη φυσική υγρασία της τρίχας. Ιδανικό για συχνό λούσιμο για τα ξηρά και κανονικά μαλλιά.

Σαμπουάν δενδρολίβανου

Χαρίζει ελαστικότητα, δύναμη και λαμπερή όψη στα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Χάρη στο αιθέριο έλαιο από δεντρολίβανο ενδείκνυται τόσο για την πρόληψη της πιτυρίδας όσο και για μαλλιά που τείνουν προς τη λιπαρότητα. Ιδανικό σαμπουάν και για τα λεπτά και βαμμένα μαλλιά.

Λάδι μαλλιών

Επαναστατική φόρμουλα με έναν ευεργετικό συνδυασμό μπουμπουκιών τριφυλλιού και ρίζας κολλιτσίδας. Περιποιείται και μαλακώνει τα ξηρά, ταλαιπωρημένα και εύθραυστα μαλλιά. Επαναφέρει τη χαμένη τους ζωντάνια, χαρίζοντας λάμψη και ελαστικότητα.

Λοσιόν μαλλιών

Αναζωογονεί το τριχωτό της κεφαλής, χαρίζοντας λάμψη και υγεία στα μαλλιά. Ιδανική για την καταπολέμηση της πιτυρίδας.

• tips Αν συνηθίζετε να χρησιμοποιείτε φυτική χέννα, τότε θα χρειαστείτε λίγες σταγόνες λάδι της Weleda για καλύτερη εφαρμογή του μίγματος της βαφής στα μαλλιά σας, διαπιστώνοντας πόσο εύκολα απλώνεται αφού τρίχα μαλακώνει. Απολαύστε το καλοκαίρι με τα πιο λαμπερά και υγιή μαλλιά, χωρίς να φοβάστε τη φθορά τους από τον ήλιο, τον αέρα, το θαλασσινό νερό ή το χλώριο. Προλάβετε τις βλαβερές τους συνέπειες χρησιμοποιώντας ως φυσικό φίλτρο προστασίας το λάδι μαλλιών της Weleda.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ: ΕΛΟΒΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΑ Α.Ε.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr