Honeymoon ideas, προτάσεις για γαμήλιο ταξίδι

Πολλά είναι εκείνα που απασχολούν ένα νιόπαντρο ζευγάρι και κυρίως το που και αν θα καταφέρει να πάει ένα γαμήλιο ταξίδι. Οι δύσκολες οικονομικές συγκυρίες συχνά καθιστούν σημαντικότερες άλλες προτεραιότητες, αλλά το ταξίδι αυτό παραμένει πάντα ένας κρυφός πόθος, συχνά ανεκπλήρωτος... Όμως, τίποτα δεν είναι αδύνατο, ακόμη και την περίοδο των ισχνών αγελάδων... Επικοινωνήσαμε με το ταξιδιωτικό γραφείο COSMORAMA και μιλήσαμε με τους πλέον ειδικούς για την δυνατότητα λίστας γάμου και στο ταξίδι. Συγκεντρώσαμε πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες και σας τις παρουσιάζουμε.

Ετοιμάζεστε για γαμήλιο ταξίδι και σας φαίνονται όλα βουνό! Πού, πότε, ποιος είναι ο καλύτερος προορισμός, ποιο τα θετικά, ποια τα αρνητικά... μέσω ίντερνετ ή ταξιδιωτικού γραφείου... και το κυριότερο... Θα μας φτάσουν τα χρήματα;;;;;;; Ερωτήματα πολλά, που δεν χρειάζονται καν απάντηση. Το ταξιδιωτικό γραφείο COSMORAMA μας απαντά σε όλα και υπόσχεται να μας διοργανώσει το ιδανικό γαμήλιο ταξίδι...

Honeymoon ideas, προτάσεις για γαμήλιο ταξίδι

TravelPassion: Τι ακριβώς είναι η λίστα γάμου στο ταξιδιωτικό σας γραφείο και πώς λειτουργεί;

Cosmorama: Είναι μια λίστα που αναφέρει τις καταθέσεις που έχουν γίνει από συγγενείς και φίλους του ζευγαριού ως δώρο για το γαμήλιο ταξίδι τους. Τους δίνουμε έναν από τους τρεις τραπεζικούς λογαριασμούς μας και καταθέτουν το ποσό που θέλουν βάζοντας το όνομα τους και το όνομα του γαμπρού ή της νύφης ή τον κωδικό φακέλου που έχει ανοιχθεί στο όνομα του ζευγαριού. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα χρησιμοποιηθούν για την πραγματοποίηση του γαμήλιου ταξιδιού τους ή για οποιοδήποτε ταξίδι επιθυμούν μετέπειτα.

TravelPassion: Πόσο έγκαιρα πρέπει κανείς να κάνει ένα τέτοιο πρόγραμμα και τι διαδικασίες χρειάζονται;

Cosmorama: Η λίστα γάμου καλό είναι να γίνεται πριν εκδοθούν τα προσκλητήρια έτσι ώστε να γράφονται οι οδηγίες που αναφέρονται παραπάνω. Το μόνο που χρειαζόμαστε για το άνοιγμα της λίστας γάμου είναι τα ονόματα τους, διεύθυνση, τηλέφωνα και ημερομηνία γάμου.

Honeymoon ideas, προτάσεις για γαμήλιο ταξίδι

TravelPassion: Τι χρονικός περιορισμός υπάρχει για την αξιοποίηση του ποσού, αν υπάρχει φυσικά..

Cosmorama: Η λίστα θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέσα σε 12 μήνες. Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορεί το ζευγάρι να ταξιδέψει μέσα σε αυτό το διάστημα τότε δίνεται παράταση- κατόπιν συνεννόησης με τον πωλητή. (ουσιαστικά ακόμα και μετά από 10 χρόνια να έρθουν τα χρήματα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν- δεν χάνονται. Τους βάζουμε χρονικό περιορισμό για να μην το 'ξεχάσουν')

TravelPassion: Τι θα πρέπει να προσέξουν τα νεόνυμφα ζευγάρια για τη λίστα γάμου τους στο COSMORAMA?

Cosmorama: Δεν χρειάζεται να προσέξουν ή να ανησυχούν για κάτι. Απλά να επιλέξουν το ταξίδι των ονείρων τους και το Cosmorama θα το πραγματοποιήσει.

TravelPassion: Υπάρχουν κάποιοι προορισμοί όπου έχετε ειδικές προσφορές για ατομικά πακέτα νεονύμφων, για τη δεδομένη περίοδο;

Honeymoon ideas, προτάσεις για γαμήλιο ταξίδι

Cosmorama: Σε όλους τους εξωτικούς προορισμούς έχουμε προσφορές για τους νεόνυμφους (επιπλέον παροχές στα ξενοδοχεία ή προσφορές στις τιμές ) είναι ανάλογα τον προορισμό. Καλούμε τα ζευγάρια να έλθουν κοντά μας, στα γραφεία μας, να συζητήσουμε πολλές πιθανές προτάσεις και σίγουρα θα βρούμε κάτι που θα τους καλύψει, όποιο και αν είναι το budget τους. Να μην ξεχνάμε ότι το γαμήλιο ταξίδι είναι από τις ομορφότερες - και χαλαρώτερες - στιγμές ενός ζευγαριού και πραγματικά πρέπει να τους μείνει αξέχαστο.

Ποιοί είναι οι κορυφαίοι εξωτικοί προορισμοί για το άμεσο διάστημα (αναλόγως καιρικών συνθηκών) 

Cosmorama: για τη δεδομένη περίοδο, το Πούκετ, ο Μαυρίκιος, οι Μαλδίβες και του Ντουμπάι είναι οι προορισμοί που ξεχωρίζουν.

Honeymoon ideas, προτάσεις για γαμήλιο ταξίδι

Θα μπορούσατε να μας κάνετε 2- 3 προτάσεις για τρεις κατηγορίες budget (φθηνά, μέτρια, ακριβά);

Cosmorama: Ενδεικτικά, το Πούκετ κοστίζει από 555€( 8μέρες/ 5 νύχτες), ο Μαυρίκιος από 1510€ (8μέρες/ 5 νύχτες), το Ντουμπάι από 475€ (5μέρες/ 4 νύχτες) και οι Μαλδίβες από 1220€ (7μέρες/ 5 νύχτες.).

Αν λοιπόν ετοιμάζεστε για ένα γαμήλιο ταξίδι, σκεφτείτε τη λίστα γάμου και δώστε στους φίλους και συγγενείς σας την ευκαιρία να σας προσφέρουν το καλύτερο δώρο.

Πληροφορίες & Κρατήσεις:

cosmorama_logo2

COSMORAMA, Λυκαβηττού 4, Αθήνα, τηλ. 210-36.42.707, Φαξ: 210-36.48.252, E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.cosmorama-travel.gr

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr