Φλωρεντία deluxe. Μια αξέχαστη διαμονή στο πολυτελές Four Seasons

Ένα πανέμορφο δώρο στην αγαπημένη σας για τη γιορτή του Αγ.Βαλεντίνου με διαμονή στο υπερπολυτελές παλατειακού τύπου ξενοδοχείο Four Seasons Hotel Florence 5* προτείνουμε για το Φεβρουάριο. Αλλά η πανέμορφη πρωτεύουσα της Τοσκάνης είναι μια σταθερή αξία, κάθε μήνα, όλο το χρόνο! Όπως φανερώνει και το όνομα του εξαιρετικού ξενοδοχείου, θα μείνετε σε ένα ξενοδοχείο "Τεσσάρων Εποχών" σε μια πόλη "τεσσάρων εποχών"...



Bρισκόμαστε σε ένα μαγευτικό σημείο στην καρδιά της Φλωρεντίας, όπου το Αναγεννησιακής Εποχής ανάκτορο, γεμάτο με έργα τέχνης και πολυτελή έπιπλα που παραπέμπουν σε βασιλείς, η διαμονή μοιάζει να έχει βγει από πίνακες του Μιχαήλ Αγγέλου. Τοιχογραφίες, γλυπτά, περίτεχνη διακόσμηση, υπέροχη θέα σε ιδιωτικό πάρκο, υπαίθρια πισίνα αλλά και σπα που προσφέρει ιδανικές υπηρεσίες ομορφιάς, μυστικές ιταλικές συνταγές υγείας και ευεξίας.

Φλωρεντία deluxe! Σταθερή αξία, vip διαμονή

Θα απολαύσετε τον καπουτσίνο σας κάτω από μεγαλοπρεπή δέντρα, θα περπατήσετε στα υπέροχα μνημεία της πόλης, το Ντουόμο και το Μουσείο Uffizi και θα αγοράσετε υπέροχα ρούχα και δερμάτινα. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;


Κόστος κατ' άτομο

Το πακέτο κοστίζει κατά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο από 1.275€

Περιλαμβάνονται

√ Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης √ Διαμονή 3 διανυκτερεύσεων σε δίκλινο Premier δωμάτιο √ Πρωϊνό καθημερινά (το οποίο μπορεί να προσφερθεί και στο κρεβάτι) √ Αναβάθμιση δωματίου κατά την άφιξη (δίνεται κατόπιν διαθεσιμότητας) √ Μεταφορές από/πρός το αεροδρόμιο της Φλωρεντίας με Mercedes E class √ Υποδοχή με μισό μπουκάλι κρασί (Italian Spumante) κατά την άφιξη √ Ένα ρομαντικό δείπνο με κεριά (4 course menu) που περιλαμβάνει κρασιά √ Ένα μπάνιο με ροδοπέταλα √ Μασάζ διάρκειας 75 λεπτών(το ζευγάρι) στο Spa √ Προσφορά κουπονιού αξίας 222€ για ψώνια από τη Boutique La Perla στη Φλωρεντία √ Προσφορά κουπονιού, αξίας 100usd για χρήση στο Spa (δεν αφορά αγορά προϊόντων)

Προσοχή στις σημειώσεις

• Όλες οι προσφορές δίνονται για μία φορά και όχι καθημερινά • Η τιμή εισιτηρίου που έχει υπολογιστεί στο πακέτο,αφορά το χαμηλότερο ναύλο της αεροπορικής εταιρείας και είναι πάντα κατόπιν διαθεσιμότητας. • Δεν περιλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων (περίπου 125€/άτομο) • Η τιμή ισχύει μέχρι 31/03/2011 και είναι πάντα κατόπιν διαθεσιμότητας.

Πληροφορίες και κρατήσεις

Το ατομικό πακέτο το ξεχωρίσαμε για τις εξαιρετικές υπηρεσίες του και την σχέση αξίας- τιμής, που για το επίπεδο υπηρεσιών είναι πράγματι ενδιαφέρουσα και ελκυστική. Η τιμή του δικλίνου δωματίου για τις αρχές Φεβρουαρίου δημοσιεύεται στα €350 τη βραδιά, ενώ ένα πακέτο Spa Well-Being Package ξεκινά από €525/ διανυκτέρευση. Αν ενδιαφέρεστε για κρατήσεις, θα πρέπει να το σκεφτείτε έγκαιρα. Πληροφορίες μπορείτε να μας ζητήσετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr