Το καλοκαίρι έφτασε μαζί με την προσμονή για τις πρώτες βουτιές στη θάλασσα, για παιχνίδια στον ήλιο και βόλτες στη ζεστή άμμο, για ατέλειωτα ηλιοβασιλέματα, αναμνηστικές φωτογραφίες, χαλαρές στιγμές παρέα με αγαπημένα πρόσωπα  και όλα αυτά που ομορφαίνουν το αγαπημένο μας ελληνικό καλοκαίρι! Φέτος απολαύστε τις διακοπές σας σε μοναδικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα δίπλα στη θάλασσα, με μοναδικές προσφορές διαμονής, σε απόσταση μία ώρα μόλις από την Αθήνα, στο Wyndham & Ramada Loutraki Poseidon Resort στο Λουτράκι, στο νέο Dolce AtticaRiviera στη Βραυρώνα και στο Ramada Attica Riviera στο Μάτι.

Το καλοκαίρι έφτασε μαζί με την προσμονή για τις πρώτες βουτιές στη θάλασσα, για παιχνίδια στον ήλιο και βόλτες στη ζεστή άμμο, για ατέλειωτα ηλιοβασιλέματα, αναμνηστικές φωτογραφίες, χαλαρές στιγμές παρέα με αγαπημένα πρόσωπα  και όλα αυτά που ομορφαίνουν το αγαπημένο μας ελληνικό καλοκαίρι! Φέτος απολαύστε τις διακοπές σας σε μοναδικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα δίπλα στη θάλασσα, με μοναδικές προσφορές διαμονής, σε απόσταση μία ώρα μόλις από την Αθήνα, στο Wyndham & Ramada Loutraki Poseidon Resort στο Λουτράκι, στο νέο Dolce AtticaRiviera στη Βραυρώνα και στο Ramada Attica Riviera στο Μάτι.

ΛΟΥΤΡΑΚΙ Wyndham & Ramada Loutraki Poseidon Resorts

ramada loutraki wyndham zeusΤα Wyndham & Ramada Loutraki Poseidon Resorts, δύο χιλιόμετρα από την πόλη του Λουτρακίου, βρίσκονται σε μια προστατευμένη ακτή με κρυστάλλινα νερά και υπέροχη θέα στον Κορινθιακό κόλπο, κοντά σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς. Επιλέξτε για τη διαμονή σας πολυτελείς σουίτες ή ευρύχωρα bungalows μέσα σε καταπράσινους κήπους και απολαύστε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ποικιλία εστιατορίων και μπαρ με πληθώρα γαστρονομικών επιλογών. Ζήστε την μοναδική εμπειρία μίας θεραπείας προσώπου και σώματος σε gazebo δίπλα στη θάλασσα και διασκεδάστε μικροί και μεγάλοι με ατέλειωτες αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Wyndham Loutraki Poseidon Resort από 105€: Η τιμή είναι ανά ημέρα σε Executive Junior Suite Garden View για 2 άτομα και περιλαμβάνει: Πλούσιο πρωϊνό σε μπουφέ καθημερινά - Δωρεάν το 1ο παιδί έως 13 ετών - Δωρεάν για κάθε ενήλικα άνω των 18 ετών ένα 15’ μασάζ στο Aegeo Spas [www.wyndhamloutrakiresort.com - Τηλέφωνο κρατήσεων: +30 27440 67938, +30 27440 62100].

Ramada Loutraki Poseidon Resort Super Offer από 130€: Η τιμή είναι ανά ημέρα σε Superior Bungalow Garden View για 2 άτομα και περιλαμβάνει: Πλούσιο πρωϊνό σε μπουφέ καθημερινά - Γεύμα & Δείπνο σε μπουφέ μαζί με ποτά, καθημερινά - Δωρεάν το 1ο παιδί έως 13 ετών - Δωρεάν για κάθε ενήλικα άνω των 18 ετών ένα 15’ μασάζ στο Aegeo Spas. [www.ramadaloutrakiresort.com -Τηλέφωνο κρατήσεων: +30 27440 67938].

ΒΡΑΥΡΩΝΑ Dolce Attica Riviera από 190€ *
Dolce Attica Riviera lowΛίγα μόλις χιλιόμετρα από την Αθήνα, το πρόσφατα ανακαινισμένο Dolce Attica Riviera στη Βραυρώνα, αποτελεί το ιδανικό καταφύγιο για τις διακοπές σας με τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα και μοναδικές εγκαταστάσεις αναψυχής. Απολαύστε εξαιρετική φιλοξενία μέσα από μία ευρεία γκάμα επιλογών ανάμεσα σε δωμάτια, bungalows και σουίτες, γευτείτε μεσογειακή κουζίνα σε μοντέρνα εστιατόρια, χαλαρώστε με μασάζ και θαλασσοθεραπεία σε ένα από τα μεγαλύτερα Spa της Αττικής και εξερευνήστε τα αρχαιολογικά μνημεία και τις ομορφιές της γύρω περιοχής.

*Η τιμή είναι ανά ημέρα σε Deluxe δωμάτιο με θέα βουνό για 2 άτομα και περιλαμβάνει: Πλούσιο πρωϊνό σε μπουφέ καθημερινά - Δωρεάν το 1ο παιδί έως 13 ετών - Δωρεάν για κάθε ενήλικα άνω των 18 ετών ένα 15’ μασάζ στο Aegeo Spas. [www.dolceatticariviera.com - Τηλέφωνο κρατήσεων: +30 22940 71000].

ΜΑΤΙ Ramada Attica Riviera από 130€ *
Ramada Attica Riviera low

Στην ανατολική Αττική, μόλις 40 χιλιόμετρα από την Αθήνα, το Ramada Attica Riviera προσφέρει στους επισκέπτες του άριστες υπηρεσίες, σε ένα ήσυχο, πολυτελές περιβάλλον. Απολαύστε άνεση και χαλάρωση σε πλήρως λειτουργικά, ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες με ιδιωτικό μπαλκόνι, χαλαρώστε στις ξαπλώστρες στους κήπους δίπλα στην πισίνα και κάντε δώρο στον εαυτό σας ένα μασάζ ή μία θεραπεία ομορφιάς στο wellness center.  Ιδανική αφετηρία για να εξερευνήσετε τις ομορφιές στο παραθαλάσσιο Μάτι, να επισκεφτείτε τα αξιοθέατα στις γύρω περιοχές και να διασκεδάσετε παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα στην Νέα Μάκρη σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο.

* Η τιμή είναι ανά ημέρα σε Superior δωμάτιο με θέα βουνό για 2 άτομα και περιλαμβάνει: Πλούσιο πρωϊνό σε μπουφέ καθημερινά - Δωρεάν το 1ο παιδί έως 13 ετών - Δωρεάν για κάθε ενήλικα άνω των 18 ετών ένα 15’ μασάζ στο Aegeo Spas. [www.ramadaatticariviera.com - Τηλέφωνο κρατήσεων: +30 22940 77555].

Επιλέξτε τον αγαπημένο σας προορισμό στο Λουτράκι, τη Βραυρώνα ή το Μάτι και απολαύστε αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές με την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών της Wyndham Hotel Group, της μεγαλύτερης ξενοδοχειακής αλυσίδας στον κόσμο και της Zeus International.

Οι παραπάνω προσφορές ισχύουν για συγκεκριμένες ημερομηνίες κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, βάσει διαθεσιμότητας.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr