Η θέα από το AKS Πόρτο Χέλι, στην Πελοπόνησσο

Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης τιμών παρουσιάζει πέντε κορυφαία ελληνικά παραθαλάσσια ξενοδοχεία www.trivago.gr, που έλαβαν εξαιρετικές κριτικές και βαθμολογία από τους ταξιδιώτες, ιδανικά για να χαλαρώσετε και να στολίσετε με χρώμα μπλε τις καλύτερες στιγμές σας φέτος το καλοκαίρι. Αμμουδιά, θάλασσα, καλή παρέα και ο παφλασμός των κυμάτων σαν μουσικό χαλί στις πιο ανέμελες στιγμές σας.


Πανέμορφο Ελληνικό καλοκαίρι...

Η θέα από το Ξενοδοχείο Perrakis στην ΆνδροΗ παραλία εκτείνεται μπροστά σας, τα καταγάλανα νερά των ελληνικών θαλασσών είναι σε απόσταση αναπνοής και κάθε πρωί που ανοίγετε το παράθυρο σας η αύρα από το καλοκαιρινό αεράκι σας καλημερίζει... Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς για να ορίσει τις τέλειες διακοπές; Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε και ένα ξενοδοχείο με όλες τις ανέσεις που βρίσκεται κοντά στην παραλία και το παζλ της καλοκαιρινής απόδρασης έχει ολοκληρωθεί. Η μηχανή αναζήτησης www.trivago.gr παρουσιάζει πέντε κορυφαία παραθαλάσσια ξενοδοχεία, σε πέντε σημεία στολίδια της ελληνικής περιφέρειας. Τι προτιμάτε; Άγρια ομορφιά και φύση; Γαλήνη και απέραντο γαλάζιο ή υπέροχες παραλίες και δυνατότητα για πάρτυ μέχρι το πρωί; Αν υπάρχει παράδεισος, τότε έχει ελληνικές καταβολές και ρίζες...Ταξιδέψτε στην Ελλάδα και εξερευνήστε τον!

Ξενοδοχείο Aks Πόρτο Χέλι (Πελοπόννησος)

AKS Πόρτο Χέλι, στην ΠελοπόνησσοΤοπίο που κόβει την ανάσα, άγρια ομορφιά, καταγάλανα νερά και ένα ίσως από τα ομορφότερα σημεία της Ελλάδας που αξίζει να επισκεφτείτε. Η Πελοπόννησος είναι ένας από τους ανεξερεύνητους θησαυρούς που αξίζει την προσοχή των ταξιδιωτών. Ιδανικός προορισμός γιοα όσους αγαπούν τα εξτριμ σπορ και τους περιπάτους στη φύση. Το ξενοδοχείο Aks Πόρτο Χέλι εντυπωσιάζει με τη μινιμαλιστική και την ίδια στιγμή αρχαιοελληνική του διακόσμηση. Χαλαρώστε περπατώντας στην ιδιωτική παραλία, η οποία είναι μόνο μερικά μέτρα μακριά από το ξενοδοχείο και όταν η κούραση κάνει την εμφάνιση της, μια επίσκεψη στο εστιατόριο Αλίας στην ταράτσα, είναι κάτι περισσότερο από επιτακτική. Δοκιμάστε τις μεσογειακές λιχουδιές και απολαύστε τη θέα του κόλπου που κόβει την ανάσα.

Κρατήσεις για δίκλινο δωμάτιο με θέα στον κήπο και πρωινό από 108 ευρώ μέσω Hotels.com (21.09.2012- 22.09.2012)

Ξενοδοχείο Περράκης (Άνδρος)

Ξενοδοχείο Perrakis στην ΆνδροΈνα από τα ωραιότερα νησιά των Κυκλάδων που αξίζει να επισκεφτεί κανείς. Συνδυάζει άψογα το κοσμοπολίτικο στοιχείο με την ηρεμία και την περιπέτεια. Η Άνδρος είναι το μεγαλύτερο και το πιο ποικιλλόμορφο νησί του κεντρικού Αιγαίου και ένας από τους θησαυρούς που αξίζει να ανακαλύψετε. Το ξενοδοχείο Περράκης βρίσκεται σε μια μοναδική τοποθεσία στην ακτή Κυπρί. Με δυο υπέροχες παραλίες και με θέα που σου κόβει την ανάσα, η ακτή Κυπρί έχει γίνει μια από τις πιο περιζήτητες περιοχές στην Άνδρο. Χαλαρώστε στην πισίνα και δοκιμάστε τα κοκτέιλ απο το μπαρ του ξενοδοχείου και όταν η θερμοκρασία χτυπήσει κόκκινο, η παραλία είναι μόλις λίγα βήματα απο το ξενοδοχείο για να δροσιστείτε.

Κρατήσεις για δίκλινο δωμάτιο με πρωινό από 134 ευρώ μέσω booking.com (31.07.2012 – 02.08.2012).

Ξενοδοχείο Ίος Palace (Ίος)

Ξενοδοχείο Ios PalaceΗ Ίος, ή αλλιώς γνωστή και ως η Ίμπιζα της Ανατολικής Μεσογείου, είναι δημοφιλής προορισμός κυρίως για όσους ταξιδιώτες αγαπούν τα πάρτυ και τη διασκέδαση. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δε προσφέρει και στιγμές χαλάρωσης και απομόνωσης. Το ξενοδοχείο Ίος Palace είναι χτισμένο αμφιθεατρικά πάνω στον κόλπο του Μυλοπότα (λίγα μόλις λεπτά από τη Χώρα) και παραμένει πιστό στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Το άσπρο και το μπλε θα γίνουν τα χρώματα των διακοπών σας και θα αποτελέσουν τις πινελιές της κυκλαδίτικης φιλοξενίας. Βουτήξτε στην πισίνα για να δροσιστείτε και απολαύστε τα τιρκουάζ χρώματα της θάλασσας από το μπαλκόνι του δωματίου σας. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα πιάτα του εστιατορίου γιατί στο εστιατόριο tomatini η μεσογειακή κουζίνα παντρεύεται μοναδικά με τις gourmet γεύσεις.

Κρατήσεις για δίκλινο δωμάτιο με πρωινό από 179 ευρώ μέσω booking.com (02.08.2012- 05.08.2012)

Ξενοδοχείο Ενοδία (Λευκάδα)

Ξενοδοχείο Enodia, στη ΛευκάδαΗ Λευκάδα είναι ένας από τις πιο αγαπημένους προορισμούς τα τελευταία χρόνια. Απαράμιλλη ομορφιά, μαγευτικό τοπίο, καταγάλανα νερά και την ίδια στιγμή τόσο κοντά στην ηπειρωτική Ελλάδα. Κολυμπήστε στις παραλίες του νησιού, που είναι από τις καλύτερες της Ευρώπης και αν θελήσετε να συνεχίσετε τη διασκέδαση σας στα μπαράκια του νησιού, η Λευκάδα προσφέρει μια πληθώρα επιλογών διασκέδασης χωρίς να χρειαστεί να διανύσετε μεγάλες αποστάσεις. Το ξενοδοχείο Ενοδία είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων έτοιμο να στεγάσει τις ομορφότερες στιγμές σας. Μινιμαλιστική διακόσμηση σε όλους τους χώρους αλλά με έκδηλες τις πινελιές της πολυτέλειας. Πιείτε το ποτό σας στην πισίνα και απολαύστε τη μαγευτική θέα από ψηλά του κόλπου της Βασιλικής. Δοκιμάστε την κουζίνα του εστιατορίου και απολαύστε το Ιόνιο από το μπλακόνι του δωματίου σας.

Κρατήσεις για δίκλινο δωμάτιο από 199 ευρώ μέσω booking.com (22.07.2012 – 24.07.2012)

Ξενοδοχείο Capital Coast Resort & Spa (Κύπρος)

Ξενοδοχείο Capital Coast Resort & Spa (Κύπρος)Το νησί της Αφροδίτης είναι ένας από τους πιο ειδυλλιακούς προορισμούς και το ξενοδοχείο Capital Coast Resort & Spa βρίσκεται σε μια από τις ωραιότερες τοποθεσίες της Μεσογείου, στην Πάφο. Διαλέξτε ένα από τα 113 δωμάτια του, όλα φωτεινά και μοντέρνα που θα σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας και να χαλαρώσετε. Χρησιμοποιήστε το σαν ορμητήριο για την εξερεύνηση της Κύπρου και των υπέροχων παραλιών της. Η πισίνα του ξενοδοχείου θα γίνει το αγαπημένο σας σημείο χαλάρωσης γιατί είναι σαν φυσική συνέχεια της παραλίας που αγκαλιάζει γλυκά τον περιβάλλοντα χώρο. Το ξενοδοχείο είναι τόσο κοντά στην παραλία που κάθε φορά που ανοίγετε το παράθυρο σας κυριολεκτικά θα ακούτε τη γλυκιά μελωδία των κυμάτων. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο; Αν πάλι είστε άνθρωπος των σπορ, μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε καταδύσεις, να εξερευνήσετε το θαλάσσιο πλούτο της Κύπρου και να διαπιστώσετε γιατί η Αφροδίτη επέλεξε την Κύπρο για να αναδυθεί.

Κρατήσεις για δίκλινο δωμάτιο από 150 ευρώ μέσω Hotels.com (29.08.2012- 30.08.2012)

Σχετικά με την trivago:

Οι ταξιδιώτες βρίσκουν στην trivago ιδανικά ξενοδοχεία στις καλύτερες τιμές. Η online υπηρεσία της είναι να συγκρίνει τιμές ξενοδοχείων από περισσότερα από 100 διαφορετικά sites κρατήσεων για 500.000 ξενοδοχεία ανά τον κόσμο. Επιπλέον η trivago προσφέρει 28 εκατομμύρια αναφορές για ξενοδοχεία και δείχνει τη γενική βαθμολογία για κάθε ένα από αυτά. Η trivago δε συγκρίνει μόνο τις τιμές από τα online sites για κρατήσεις ξενοδοχείων, αλλά και τις βαθμολογίες τους. Οι χρήστες μπορούν να δουν εάν συμπεριλαμβάνεται το πρωινό αλλά και εάν είναι δυνατή η κράτηση ή η ακύρωση μέσω πιστωτικής κάρτας. Η trivago έχει το πρώτo "ελεύθερο" meta search: οι ταξιδιώτες μπορούν να ψάξουν ανάλογα με την περιοχή των διακοπών τους, την πόλη ή το όνομα του ξενοδοχείου. Η trivago GmbH έχει την έδρα της στο Ντύσσελντορφ στη Γερμανία και ιδρύθηκε το 2005. Αυτή τη στιγμή λειτουργούν στην trivago 29 διεθνείς πλατφόρμες.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr