Φέτος, ανανεώστε την καλοκαιρινή σας διάθεση στα ανανεωμένα Louis Hotels! Υλοποιήθηκε ένα ευρύ πρόγραμμα επενδύσεων σε ανακαινίσεις.

Την πιο σημαντική επιβράβευση της φιλοξενίας και των υπηρεσιών τους, απέσπασαν τα Louis Hotels από τους ίδιους τους πελάτες, οι οποίοι με τη δική τους αξιολόγηση και προσωπική εμπειρία έδωσαν την «ψήφο εμπιστοσύνης» τους στο lti Grand Hotel στη Γλυφάδα της Κέρκυρας. Το 93% των πελατών δήλωσαν απολύτως ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι με το πλήρως ανανεωμένο ξενοδοχείο και για αυτό το λόγο, ο μεγάλος Γερμανικός Τουριστικός Οργανισμός REWE Touristik (RTH), απένειμε το "Best Partner Gold Award 2011" στα Louis Hotels.

Πρόκειται ουσιαστικά για την επισφράγηση μιας πολύ επιτυχημένης συνεργασίας με τη REWE που ξεκίνησε από την προηγούμενη χρονιά με τη συμφωνία δικαιόχρησης για το πλήρες ανακαινισμένο Louis Grand Hotel σαν lti και θα συνεχιστεί και φέτος με το σήμα 'Primasol' του ίδιου μεγάλου Διοργανωτή Ταξιδίων για το ξενοδοχείο 'Louis Ionian Sun' στην Κέρκυρα.

Αντίστοιχα το Louis Zante Beach που βρίσκεται στην πανέμορφη παραλία του Λαγανά στη Ζάκυνθο, ξεχώρισε ως ένα από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία στο νησί, καθώς απέσπασε βραβείο ως ξενοδοχείο με «Εξαιρετική Αξιολόγηση Πελατών» από τα 'Fischer Award" που τα απονέμει ο ομώνυμος μεγάλος ταξιδιωτικός οργανισμός από την Τσεχία.

Φέτος, ανανεώστε την καλοκαιρινή σας διάθεση στα ανανεωμένα Louis Hotels! Υλοποιήθηκε ένα ευρύ πρόγραμμα επενδύσεων σε ανακαινίσεις.

Επίσης εξαιρετικά τιμητική διάκριση από τη μεγαλύτερη στον κόσμο ηλεκτρονική πλατφόρμα αξιολόγησης ταξιδίων, το 'Trip Advisor' έλαβε το Mykonos Theoxenia. Κατέκτησε για το 2012 το 'Travelers' Choice Award' στην κατηγορία "των 25 πιο Trendy Ξενοδοχείων στην Ελλάδα". Αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση που μπορεί να έχει ένα ξενοδοχείο από την κορυφαία ταξιδιωτική σελίδα του Trip Advisor, καθώς βασίζεται σε κριτικές εκατομμυρίων επισκεπτών και απονέμεται μόνο σε επιλεγμένα και διακεκριμένα ξενοδοχεία.

Επιπλέον, σημαντική διάκριση από το Trip Advisor, κατέκτησαν ξενοδοχεία της Louis Hotels στην Κύπρο. Πιο συγκεκριμένα, οι μονάδες στην Πάφο, Louis Phaethon Βeach και Louis King Jason έλαβαν το 'Certificate of excellence from Trip Advisor'. Πρόκειται για βραβείο αναγνώρισης από τους ίδιους τους επισκέπτες των ξενοδοχείων οι οποίοι σχολίασαν θετικά τη διαμονή και την εμπειρία φιλοξενίας που απόλαυσαν.

Ο κ. Ιάσων Περδίος, Διευθύνων Σύμβουλος της Louis Hotels δήλωσε: «Η αναγνώριση των πελατών μας, αποτελεί μεγάλη τιμή για τα ξενοδοχεία και ηθική επιβράβευση ιδιαίτερα για τους εργαζομένους μας που με αφοσίωση και επαγγελματισμό, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να ανταποκριθούν στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των επισκεπτών μας».

Μέλος του Ομίλου Louis, με παρουσία 77 χρόνων στον τομέα του τουρισμού, η Louis Hotels διαθέτει 19 ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων στην Ελλάδα και την Κύπρο, συμπεριλαμβανομένου του Hilton Park στη Λευκωσία, ενώ το deluxe boutique hotel Mykonos Theoxenia είναι και μέλος της αλυσίδας "Design Hotels".

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr