img_8750.rtch_500Το Bansko Royal Towers είναι ένα παραθεριστικό κέντρο πολυτελείας, με αυτοεξυπηρετούμενα διαμερίσματα, εμπλουτισμένα με εκτενείς εγκαταστάσεις αναψυχής και ψυχαγωγίας. Βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία δίπλα στη γόνδολα και μόλις ελάχιστα βήματα από το κέντρο του Μπάνσκο.

Το Bansko Royal Towers σας παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για τις διακοπές σας, οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου. Εγκαταστάσεις όπως εσωτερική και εξωτερική πισίνα, τζακούζι, ατμόλουτρο, σάουνα, γυμναστήριο, κέντρο ομορφιάς, εστιατόρια, μπαρ, night club, ενοικίαση εξοπλισμού σκι και τράπεζα με διεθνές ATM βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής, διευκολύνοντας την παραμονή σας με τον πιο ευχάριστο τρόπο.

6Για τις αγορές σας, το νέο Bansko Mall πολύ κοντά στο θέρετρο, διαθέτει μοδάτα καταστήματα για όλες τις ανάγκες. Αν έχετε χρόνο, μπορείτε να πάρετε το ασανσέρ για την καφετέρια στον τελευταίο όροφο του Mall, από όπου η θέα είναι εκπληκτική, όπως και ο καφές!

Το Bansko Royal Towers βρίσκεται ακριβώς δίπλα στον ποταμό Γκλάζνε, 100 μέτρα από τη Γόνδολα που μεταφέρει τους σκιέρ σε 65 χλμ. πίστας, στο υπέροχο, ύψους 2.600 μ. όρος Πίριν και την κορυφή Βιχρέν, στα 2.914 μ.

Αλλά και το χωριό βρίσκεται πολύ κοντά, μόλις 7- 10 λεπτά περίπατο και φτάνετε στο Παγοδρόμιο και το Μπόουλινγκ και λίγο πιο κάτω είναι το όμορφο κέντρο του χωριού. Ιδρύθηκε τον 10ο αιώνα και σήμερα έχει μεταμορφωθεί σε μια πολύβουη ορεινή πόλη, με 150 πολιτιστικά μνημεία και έναν ακόμη μεγαλύτερο αριθμό από mehanas... παραδοσιακές ταβέρνες.

Στην ιστοσελίδα http://www.banskoroyaltowers.eu/index2.html θα βρείτε χάρτη του Μπάνσκο και πολλές πληροφορίες. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε το χώρο διαμονής που σας ταιριάζει, να κάνετε κράτηση και να πληρώσετε με ασφάλεια, μέσω διαδικτύου. Εδώ θα δείτε όλα όσα περιλαμβάνει το κάθε διαμέρισμα, πού βρίσκεται εντός του θερέτρου Royal Towers αλλά και τη θέα που θα απολαμβάνετε από το μπαλκόνι σας.

Χαλαρώστε και αναζωογονηθείτε

41) Εσωτερική Πισίνα και Κέντρο Ευεξίας: Διαθέτει θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα με τζακούζι για 12 άτομα, δύο μεγάλες σάουνες και ένα αισθησιακό ατμόλουτρο. Η χαλάρωση ολοκληρώνεται με έναν υπνάκο σε μια από τις αναπαυτικές σεζ λονγκ στο χώρο ανάπαυσης.

2) Γυμναστήριο: Αν οι πίστες δεν σας έφτασαν και οι διαδρομές δε σας ξεθέωσαν, μπορείτε να κατευθυνθείτε στο γυμναστήριο του Bansko Royal Towers, που είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα του κορυφαίου κατασκευαστή μηχανημάτων εκγύμνασης, «Life Fitness».

3) Beauty Spa: Ολοκληρώστε τη χαλάρωση με θεραπείες από ειδικούς, σε πολύ οικονομικές τιμές.

5

4) Εξωτερική πισίνα και οι κήποι του Bansko Royal Tower: Μπορεί το Μπάνσκο να είναι γνωστότερο ως χιονοδρομικό κέντρο, αλλά και τα καλοκαίρια είναι πανέμορφο και προσφέρεται για μπάνιο στην εξωτερική πισίνα με θέα τα επιβλητικά Όρη Πίριν.

Διασκέδαση & Ψυχαγωγία

Τον Αύγουστο το Bansko Royal Towers φιλοξενεί το διάσημο Φεστιβάλ Τζαζ και όλο το χρόνο στα μπαρ και τα εστιατόριά του συχνάζουν επισκέπτες και ντόπιοι για την διασκέδασή τους. Το μπαρ Zero Degrees έχει θέα στην εξωτερική πισίνα και τους κήπους και είναι ανοικτό όλη μέρα για καφέ, σνακ, γεύμα ή δείπνο. Το μενού είναι διεθνές, ενώ δε λείπουν οι τοπικές γεύσεις, που θα καλύψουν την όρεξή σας μετά από μια εξαντλητική μέρα στο βουνό.3

Για πρωινό ή δείπνο δοκιμάστε ένα πιο τοπικό εστιατόριο, όπως το Old Sofia Terrace restaurant στις όχθες του ποταμού. Η ατμόσφαιρα είναι ζωντανή το καλοκαίρι με θέα τα ορμητικά νερά του ποταμού αλλά και τις καλυμμένες με χιόνι κορυφές του Όρους Βίχρεν. Για ένα καπουτσίνο ή γλυκά επιλέξτε το 'Bridge Shop' ακριβώς δίπλα στη ρεσεψιόν, μαζί με τους ντόπιους, που συχνάζουν για χάζι και χαλάρωση. Αλλά, την τελευταία λέξη για après ski διασκέδαση την έχει το bar Zero Degrees που ανοίγει στις 16.00 και το χειμώνα δεν κλείνει πριν τις 04.00. Το μπαρ διαθέτει και ζωντανή μουσική.

Διαμονή

1Το Bansko Royal Towers χωρίζεται σε 12 τομείς, καθένας με διαφορετικών διαστάσεων διαμερίσματα, από Studios και διαμερίσματα ενός δωματίου μέχρι Μεγάλα Διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων/ δύο λουτρών. Όλες οι εγκαταστάσεις διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση και δωρεάν ίντερνετ.

Δημοφιλέστερα είναι τα διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου που χωρούν μέχρι και 5 άτομα, ανάλογα με τον τύπο που θα επιλέξετε. Έχουν χωλ εισόδου που οδηγεί σε λουτρό, ξεχωριστό υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, σαλόνι με διπλό καναπέ- κρεββάτι και κουζίνα.

Τα Studios δεν έχουν διαχωριστικά δωματίων, το υπνοδωμάτιο, το σαλόνι και η κουζίνα είναι σε ενιαίο χώρο. Οι καναπέδες που γίνονται διπλό κρεβάτι διευκολύνουν την παραμονή 4 ατόμων.

Πολλά διαμερίσματα έχουν αναβαθμιστεί και προσφέρουν πολυτελέστερη διαμονή και ορισμένα από αυτά τηλεόραση πλάσμα στα υπνοδωμάτια.

Πόσο πολύ (ή πόσο λίγο!!) θα σας κοστίσουν

Παρακάτω υπάρχουν ενδεικτικές τιμές για διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου, σε ευρώ. Τα Studios είναι κατά τι φθηνότερα, τα Superior διαμερίσματα ακριβότερα.

♦ Αρχές και τέλη Χειμερινής Σεζόν €30/ ημερησίως

♦ Νέο Έτος €85/ ημερησίως

♦ Μέση περίοδος €40/ ημερησίως

♦ Υψηλή περίοδος €70/ ημερησίως

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.banskoroyaltowers.eu/index2.html για να ενημερωθείτε για τις τιμές και τις λεπτομέρειες των διαμερισμάτων στα ελληνικά.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr