Bansko Royal Towers 4*. Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και studios στο Μπάνσκο.Το Bansko Royal Towers, ένα παραθεριστικό κέντρο πολυτελείας, στην καρδιά του Μπάνσκο, μας υποδέχεται στους χώρους του πάντα με πολύ καλές προσφορές. Για τα τέλη Μαρτίου και συγκεκριμένα 20 -26 Μαρτίου, ένα κλασικό στούντιο 2 ατόμων (40 τετ. μ.) κοστίζει μόλις €316 για το σύνολο της διαμονής.Το Bansko Royal Towers έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι το Μπάνσκο δεν είναι μόνο το Νο 1 χιονοδρομικό κέντρο των Βαλκανίων, αλλά έχει πολύ περισσότερα να προσφέρει ως προορισμός. Ιδού λοιπόν, οι 4 προτάσεις των ιδιοκτητών του, για μια πλούσια σε εμπειρίες και εικόνες εκδρομή, εντός και εκτός πόλης, φυσικά για όλο το χρόνο!

Rila Lakes

Στάση 1η: Melnik → Το Melnik είναι η μικρότερη πόλη της Βουλγαρία με μόλις 230 μόνιμους κατοίκους. Βρίσκεται στη νοτιοδυτική πλαγιά του βουνού Pirin, σε μικρή απόσταση από το Bansko.

Στάση 2η: Μοναστήρι Rila → Το Μοναστήρι Rila βρίσκεται περίπου 80 χλμ. από το Bansko και είναι αναμφισβήτητα το πιο δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο μεταξύ όλων των μοναστηριών. Ο συνδυασμός της αρχιτεκτονικής, των διαστάσεων, των τοιχογραφιών, της μακρόχρωνης ιστορίας και του απαρράμιλλου φυσικού περιβάλλοντος, συνθέτουν ένα ιδιαίτερης ομορφιάς σύνολο.

Rila MonasteryΣτάση 3η: Trigrad → Το Trigrad απέχει 45 λεπτά οδικώς από το Bansko, κοντά στα ελληνικά σύνορα. Εκτός από το ασύγκριτης ομορφιάς φαράγγι, η περιοχή φιλοξενεί περίπου 150 σπήλαια και προσκαλεί τόσο τους λάτρεις της φύσης, όσο και τους ορειβάτες και σπηλαιολόγους να τα εξερευνήσουν, όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Στάση 4η: Kovachevitza → Το χωριό Kovachevitza βρίσκεται σε υψόμετρο περίπου 1.050 από την επιφάνεια της θάλασσας και μέσα σε λίγες ώρες μπορείτε να το επισκεφτείτε από το Bansko. Ο ποταμός Kanina είναι ευρύτατα γνωστός για τις τρεις βαθιές λίμνες, την αφθονία της ορεινής πέστροφας και τους υπέροχους καταρράκτες. Το χωριό είναι ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα.

Bansko Royal Towers 4*Συνδυάστε την επίσκεψή σας για χιονοδρομικές διαδρομές με μια σειρά από ενδιαφέροντα αξιοθέατα, Να θυμάστε, ότι το Μπάνσκο είναι εξίσου όμορφο όλες τις εποχές του έτους. Όταν ο χειμώνας τελειώνει και δίνει τη θέση του στις καυτές ημέρες καλοκαιριού, θα απολαμβάνετε έξοχη θέα στο βουνό που παίρνει μια νέα προοπτική, ενώ στις ορεινές λίμνες θα δείτε ακόμη και ψαράδες επί το έργω....

Σημειώστε στο ημερολόγιό σας το Φεστιβάλ Τζαζ του Μπάνσκο κάθε Αύγουστο. Το Bansko Royal Towers είναι το τέλειο μέρος διαμονής, μάλιστα το 2008 συμμετείχε ενεργά, υποστηρίζοντας το φεστιβάλ και πολλές συναυλίες έλαβαν μέρος στην υπαίθρια σκηνή δίπλα στην πισίνα. Το φεστιβάλ τζαζ του Μπάνσκο παρουσιάζει καλλιτέχνες απ’ όλον τον κόσμο.

Bansko Royal Towers 4*. Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και studios στο Μπάνσκο.Το Bansko Royal Towers διαθέτει αυτοεξυπηρετούμενα διαμερίσματα, εμπλουτισμένα με εκτενείς εγκαταστάσεις αναψυχής και ψυχαγωγίας. Διαβάστε περισσότερα, πατώντας εδώ


http://www.banskoroyaltowers.eu/index2.html
Στην ιστοσελίδα θα βρείτε χάρτη του Μπάνσκο και πολλές πληροφορίες. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε το χώρο διαμονής που σας ταιριάζει, να κάνετε κράτηση και να πληρώσετε με ασφάλεια, μέσω διαδικτύου. Εδώ θα δείτε όλα όσα περιλαμβάνει το κάθε διαμέρισμα, πού βρίσκεται εντός του θερέτρου Royal Towers αλλά και τη θέα που θα απολαμβάνετε από το μπαλκόνι σας.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr