Στους βυθούς της Ερυθράς ΘάλασσαςΣτο σημείο όπου η Ανατολή συναντά τη Δύση, συνδυάζοντας τον εξωτισμό με τη σοφία και τον πολιτισμό, βρίσκεται η μεγαλύτερη πόλη της Αφρικανικής Ηπείρου και η καρδιά του Αραβικού κόσμου. Με τους «εκατό μιναρέδες» του, τα γραφικά Ανατολικά παζάρια τα πολυτελή ξενοδοχεία δίπλα στον Νείλο και τα διαμερίσματα των πολυκατοικιών, και υπέροχες κατοικημένες συνοικίες, το Κάιρο είναι ένα σπάνιο μείγμα ενός περασμένου παρελθόντος που ακόμα πάλλεται με τη ζωή και ένα παλλόμενο και μοντέρνο παρόν. Σε συνδυασμό με το παραθεριστικό κέντρο Σαρμ Ελ Σέικχ, οι εξωτικές διακοπές παίρνουν σάρκα και οστά!

Το οργανωμένο πρόγραμμα των 6 ημερών που διοργανώνει το Paradise Vacation Club αναχωρεί στις 31/07 και προσφέρεται προς €735 το άτομο σε δίκλινο. Το ενδεικτικό πρόγραμμα που ακολουθεί σας δίνει μια πρώτη εικόνα των περιλαμβανόμενων διαδρομών.

1η Ημέρα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στην πύλη των Αιγυπτιακών γραμμών. Αναχώρηση από το αεροδρόμιο Αθηνών στις 14.30 και άφιξη στο Κάιρο στις 16.30. Η πρωτεύουσα της Αιγύπτου, η μεγαλύτερη πόλη της Αφρικής, η πόλη που αποτελεί την καρδιά του Αραβικού Κόσμου, η πόλη με τους χίλιους μιναρέδες, είναι πράγματι μια έκπληξη. Μετά την τακτοποίηση στα δωμάτια, προτείνουμε προαιρετική κρουαζιέρα στο Νείλο σε πλωτό εστιατόριο με πλούσιο μπουφέ και χορό της  κοιλιάς.

2η Ημέρα

Η σημερινή ολοήμερη ξενάγηση στο Κάιρο θα ξεκινήσει με επίσκεψη στις πυραμίδες που είναι ένα από τα 7 θαύματα του κόσμου. Εκεί, εκτός από τις πυραμίδες, θα θαυμάσετε το κολοσσιαίο άγαλμα της Σφίγγας με σώμα λιονταριού και πρόσωπο που απεικονίζει τον Φαραώ Χεφρίνο, καθώς και το Αρχαιολογικό Μουσείο του Καΐρου, το οποίο χτίστηκε το 1900 που είναι το δεύτερο μεγαλύτερο μουσείο στον κόσμο και στεγάζει πάνω από 120.000 εκθέματα. Μπορείτε να θαυμάσετε τα μοναδικής αξίας ευρήματα από τους τάφους της Κοιλάδας των Βασιλέων και των Βασιλισσών καθώς και τα απαράμιλλης ομορφιάς κτερίσματα από τον μόνο τάφο που βρέθηκε ασύλητος, τον τάφο του Φαραώ Τουτ Ανκ Αμόν. Στην συνέχεια προσφέρεται γεύμα σε εστιατόριο του Καϊρου. Η ξενάγηση ολοκληρώνεται με το πολύβουο και γεμάτο χρώματα παζάρι, το Χαν Ελ Χαλίλ, γνωστό για τα αμέτρητα είδη λαϊκής τέχνης.

3η Ημέρα
Στους βυθούς της Ερυθράς Θάλασσας

Μετά το πρωινό, μεταφορά στο αεροδρόμιο του Καϊρου και πτήση για το παραθεριστικό κέντρο της Ερυθράς Θάλασσας, Σαρμ Ελ Σέιχ. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Δείπνο και διανυκτέρευση.


4η- 6η Ημέρα

Ημέρες ελεύθερες στο Σαρμ Ελ Σέιχ για να απολαύσετε τις μοναδικές παραλίες με τους  κοραλλιογενείς ύφαλους, τα κρυστάλλια νερά, τα τροπικα ψάρια, και καταδύσεις στο βυθού καθώς και για πολλές εξορμήσεις στην έρημο και τη μονή της Αγ. Αικατερίνης.  Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.

7η Ημέρα

Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο του Σαρμ Ελ Σέιχ, πτήση για το Κάιρο και στη συνέχεια πτήση επιστροφής για την Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

√ Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Κάιρο- Σαρμ Ελ Σέιχ -Κάιρο- Αθήνα

√ 2 διανυκτερεύσεις στο Κάιρο στο ξενοδοχείο HELNAN SHEPHERD CAIRO 4* με πρωινό και 4 διανυκτερεύσεις στο Σαρμ Ελ Σεΐχ, στο HILTON  SHARM  Waterfalls Resort 5* με πρωινό & δείπνο

√ Ξενάγηση Ελληνόφωνο στο Κάιρο με μεσημεριανό

√ Ενημερωτικό υλικό

√ Μεταφορά με πούλμαν

√ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

√ Συνοδός- Αρχηγός

√ Όλοι οι είσοδοι στους αρχαιολογικούς χώρους όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Bίζα Αιγύπτου. Φόροι αεροδρομίου περίπου 140€. Κρουαζιέρα Νείλου. Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr