Ο ξενοδοχειακός Όμιλος Sani/Ikos αναφέρεται στη νέα έκθεση της Deloitte Ελλάδος με τίτλο «Το ξενοδοχείο του μέλλοντος», ως χαρακτηριστικό παράδειγμα των τάσεων στο σχεδιασμό πολυτελών resorts στη Μεσόγειο. Στην παρούσα μελέτη παρουσιάζονται δώδεκα ξενοδοχεία, που βρίσκονται στην περιοχή της Μεσογείου και ξεχωρίζουν για το εξαιρετικό design τους με στόχο την βελτίωση της εμπειρίας των επισκεπτών. Ανάμεσά τους δύο από αυτά βρίσκονται στην Ελλάδα και τα δύο ανήκουν στον Όμιλο Sani/Ikos. Πρόκειται για το Sani Dunes στη Χαλκιδική και το Ikos Aria στην Κω που αναδείχθηκαν από την έρευνα, για την εφαρμογή των τάσεων ως προς την Αυθεντικότητα και το Wellness & biophilic αντίστοιχα. Και τα δύο ξενοδοχεία καθώς και όλα τα ξενοδοχεία του Ομίλου Sani/Ikos στην Ελλάδα σχεδιάστηκαν από την εταιρεία Nimand Architects.

thumbnail Ikos Aria OutdoorΤο εμβληματικό Sani Dunes σχεδιάστηκε με γνώμονα την αλληλεπίδραση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες, συνδυάζοντας το σύγχρονο χαρακτήρα με την Μεσογειακή ταυτότητα. Το παραθαλάσσιο περιβάλλον και η μινιμαλιστική διάθεση με καθαρές γραμμές και γεωμετρικούς όγκους αναδεικνύει την αυθεντικότητα του τοπίου.

Αντίστοιχα, το Ikos Aria, στη νοτιοδυτική ακτή της Κω, ξεχώρισε για την ανάδειξη του άφθονου φυσικού τοπίου και την ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες, δημιουργώντας αίσθηση αρμονίας και γαλήνης που απολαμβάνουν οι επισκέπτες.

Sani Dunes Costas Varotsos SculptureΌπως ανέφερε σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Sani / Ikos Group, κος Σταύρος Ανδρεάδης «Το γεγονός ότι δύο από τα resorts του Ομίλου μας αποτελούν χαρακτηριστικά παραδείγματα για τον σχεδιασμό των ξενοδοχείων του μέλλοντος, μας κάνει περήφανους για τους συνεργάτες μας αλλά και όλα τα μέλη της ομάδας ανάπτυξης που εργάστηκαν και συνεχίζουν να εργάζονται θερμά για να υλοποιηθούν τα ξεχωριστά αυτά «έργα», δίνοντάς μας ώθηση να συνεχίσουμε να προσφέρουμε εμπειρίες που εναρμονίζονται με παγκόσμιες τάσεις».

Σχετικά με τον Όμιλο Sani/Ikos

Ο Όμιλος Sani/Ikos είναι ένας καινοτόμος, δυναμικά αναπτυσσόμενος ξενοδοχειακός Όμιλος. Μέσω των εμπορικών σημάτων του, Sani Resort & Ikos Resorts, o Όμιλος λειτουργεί και συνεχώς αναπτύσσει 10 μοναδικά, ιδιόκτητα ξενοδοχειακά συγκροτήματα στην Ελλάδα (Χαλκιδική, Κέρκυρα, Κως) και την Ισπανία (Μαρμπέλα/Εστεπόνα), τα οποία συγκαταλέγονται στα κορυφαία resorts πολυτελείας παγκοσμίως. 

Τη διοίκηση του Ομίλου Sani/Ikos ασκούν ως co-managing partners οι κκ. Σταύρος Ανδρεάδης, Ανδρέας Α. Ανδρεάδης και Mathieu Guillemin, με τη στήριξη κορυφαίων επενδυτικών σχημάτων. Στόχος του Ομίλου Sani/Ikos είναι η επέκταση των Sani & Ikos Resorts και σε άλλες υψηλού προφίλ τοποθεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μέσα από τη λειτουργία των ξενοδοχειακών συγκροτημάτων του, ο Όμιλος παραμένει συνεπής στις δεσμεύσεις του για την υιοθέτηση βιώσιμων και φιλικών προς το περιβάλλον πρακτικών, καθώς και για τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, την ενίσχυση της τοπικής παραγωγής και προϊόντων και τη δημιουργία θέσεων εργασίας, ταυτόχρονα με την επίτευξη ισχυρών αποτελεσμάτων.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr