Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, το Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου θα πλημμυρίσει από παιδικά γέλια, μουσική, χορό και πολλή αγάπη! Για άλλη μια χρονιά μέσα από μια ημέρα γεμάτη δράση και διασκέδαση, παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικοί και απλοί πολίτες θα ανοίξουν μια μεγάλη αγκαλιά σε όσους το έχουν ανάγκη, στολίζοντας ένα ξεχωριστό δέντρο, το πιο ξεχωριστό της πόλης του Παλαιού Φαλήρου... Το Δέντρο της Αγάπης και της Προσφοράς θα στολιστεί με την αγάπη και το χρώμα που μόνο τα παιδιά ξέρουν να δίνουν απλόχερα, ενισχύοντας το Κοινωνικό παντοπωλείο και το Κοινωνικό συσσίτιο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου. Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου θα συνδυαστεί με μια μεγάλη γιορτή με πλούσιο πρόγραμμα που θα ξεκινήσει στις 11.00 το πρωί με διαδραστικά παιχνίδια, παιδικά παραμύθια, διασκεδαστές, παιδική χορωδία, ζωγράφους, κατασκευές, face painting, ζεστό κακάο, σοκολάτες και θα καταλήξει στη φωταγώγηση του πιο ξεχωριστού δέντρου της πόλης του Π. Φαλήρου, του Δέντρου της Αγάπης & της Προσφοράς, από τον Δήμαρχο κύριο Διονύση Χατζηδάκη.

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, το Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου θα πλημμυρίσει από παιδικά γέλια, μουσική, χορό και πολλή αγάπη! Για άλλη μια χρονιά μέσα από μια ημέρα γεμάτη δράση και διασκέδαση, παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικοί και απλοί πολίτες θα ανοίξουν μια μεγάλη αγκαλιά σε όσους το έχουν ανάγκη, στολίζοντας ένα ξεχωριστό δέντρο, το πιο ξεχωριστό της πόλης του Παλαιού Φαλήρου... Το Δέντρο της Αγάπης και της Προσφοράς θα στολιστεί με την αγάπη και το χρώμα που μόνο τα παιδιά ξέρουν να δίνουν απλόχερα, ενισχύοντας το Κοινωνικό παντοπωλείο και το Κοινωνικό συσσίτιο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου. Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου θα συνδυαστεί με μια μεγάλη γιορτή με πλούσιο πρόγραμμα που θα ξεκινήσει στις 11.00 το πρωί με διαδραστικά παιχνίδια, παιδικά παραμύθια, διασκεδαστές, παιδική χορωδία, ζωγράφους, κατασκευές, face painting, ζεστό κακάο, σοκολάτες και θα καταλήξει στη φωταγώγηση του Δέντρου της Αγάπης & της Προσφοράς, από τον Δήμαρχο κύριο Διονύση Χατζηδάκη.

Στολίδια από καρδιάς!

Xmas Donations1

Καλεσμένοι στη μεγάλη αυτή γιορτή θα είναι γονείς, παιδιά, εκπαιδευτικοί, παιδαγωγοί, σύλλογοι, που θα διασκεδάσουν και θα γεμίσουν Το Δέντρο της Αγάπης & της Προσφοράς με καρδιές στολίδια. Όπως και πέρσι, κάθε καρδιά που ζωγραφίζει το παιδί ή μια τεράστια καρδιά από το σχολείο που εκπροσωπεί όλα τα παιδιά θα στολίσει το Δέντρο της Αγάπης και της Προσφοράς και θα αντιστοιχεί σε προσφορά τροφίμων. Η κάθε τσάντα με τρόφιμα μετατρέπεται σε ένα στολίδι για το μαγικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και το κάθε παιδί με την προσφορά του ή ανά τάξη σχολείου, θα τοποθετεί συμβολικά στο κλαδί του δέντρου μια καρδιά. Η ποσότητα δεν έχει καμία σημασία! Μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε ποσότητα οι γονείς και τα παιδιά μπορούν και επιθυμούν.

15326427 1862411607315549 2101961936141941628 n

Οι ζωγραφιστές καρδιές- στολίδια θα χαρίσουν με τη σειρά τους από ένα ζεστό πιάτο φαγητού σε συμπολίτες μας, που ίσως έχασαν την πίστη τους και το χαμόγελο τους και σταμάτησαν να πιστεύουν σε Χριστουγεννιάτικα θαύματα. Και φέτος, για όλα αυτά τα άτομα, το δέντρο της Αγάπης & της Προσφοράς σίγουρα θα κάνει το θαύμα του!

Στη γιορτή συμμετέχουν:

  • Το Βυζαντινό ωδείο με τη μοναδική Τζούλη Θεοχάρη
  • Η Χορωδία του 5ου δημοτικού Π. Φαλήρου
  • Ο Dj Xristo
  • Οι εξαιρετικοί ζωγράφοι Brushstrokes and friends
  • Οι καταπληκτικοί Zumba γυμναστές Εύα & Αλέξης Πουραβέλη.
  • Ο μοναδικός Pastry chef Γιάννης Νέγκογλου
  • Το παιδικό παραμύθι "Η Πριγκίπισσα Τύχη και πώς να την κατακτήσετε", από τη συγγραφέα Μαρία Θεμελή

Με την ευγενική Υποστήριξη των εταιρειών: ΕΓΓΛΕΖΟΣ, STARBUCKS, ORIFLAME, ΑΜΒΥΞ, DIASTASIS, ROLLEX, ASTIR, ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ, Α.Σ ΠΡΩΤΕΑΣ TAEKWONDO, ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ, E FUTURE, ΧΑΡΗΣ ΠΑΠΠΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, STILUS, ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ

 

 

 

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr