Η μεγάλη στιγμή για τη διεξαγωγή του 12ου Olympus Marathon πλησιάζει. Η πρόκληση της επιτυχούς διοργάνωσης ενός  αθλητικού γεγονότος με παγκόσμια εμβέλεια, είναι το στοίχημα όλων μας. Το χαμόγελο και η καλή σας διάθεση είναι χρόνια τώρα τα ισχυρότερα όπλα μας για την επιτυχία. Δεν υπάρχει τίποτα πιο μεγαλειώδες από την καρδιά ενός εθελοντή! Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε και εσείς μέλος της μεγάλης οικογένειας του Olympus Marathon, παρακαλούμε συμπληρώστε την αίτηση εθελοντή στην επίσημη ιστοσελίδα του Olympus Marathon: http://www.olympus-marathon.com/index.php?name=Content&page=volunt έγκαιρα και εμπρόθεσμα μέχρι και την Κυριακή 31 Μαΐου 2015.

Η μεγάλη στιγμή για τη διεξαγωγή του 12ου Olympus Marathon πλησιάζει. Η πρόκληση της επιτυχούς διοργάνωσης ενός αθλητικού γεγονότος με παγκόσμια εμβέλεια, είναι το στοίχημα όλων μας. Το χαμόγελο και η καλή σας διάθεση είναι χρόνια τώρα τα ισχυρότερα όπλα μας για την επιτυχία. Δεν υπάρχει τίποτα πιο μεγαλειώδες από την καρδιά ενός εθελοντή! Αν δεν σκοπεύετε να αγωνιστείτε στον Olympus Marathon, μπορείτε να συντελέσετε να γίνει ένας πετυχημένος αγώνας και να πάρετε το δικό σας μερίδιο ικανοποίησης και επιτυχίας! Δείτε πώς μπορείτε να συμμετέχετε!

Ο Olympus Marathon είναι ένας μεγάλος αγώνας που φιλοδοξεί να συγκεντρώσει αθλητές από όλο τον κόσμο. Στη διάρκεια των δύο ημερών της διοργάνωσης, πλήθος ανθρώπων θα βρεθούν στην περιοχή του Ολύμπου: αθλητές, θεατές, συνοδοί, κριτές, δημοσιογράφοι, τεχνικοί και πολλοί άλλοι. Οι ανάγκες για προσφορά έργου θα είναι αυξημένες, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο αγώνας και οι εκδηλώσεις του με τον καλύτερο τρόπο, αφήνοντας ικανοποιημένους όσους θα έχουν συμμετάσχει, άμεσα ή έμμεσα.

Είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί η βοήθεια εκείνων που πιστεύουν ότι ο Olympus Marathon είναι ένα γεγονός που αξίζει να γίνει γνωστό σε όλες τις γωνιές του πλανήτη. Για να υπάρξει μια σωστή διοργάνωση χρειάζεται και η δική σας συμμετοχή. Όποιες κι αν είναι οι ικανότητές σας, οι γνώσεις και η εμπειρία σας, είναι βέβαιο ότι η βοήθειά σας θα είναι πολύτιμη. Ζήστε από κοντά έναν μεγάλο αγώνα, ζήστε τη χαρά της προσφοράς και αποκομίστε πολύτιμη εμπειρία, που ίσως να σας βοηθήσει στην επαγγελματική σας καριέρα. Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε και εσείς μέλος της μεγάλης οικογένειας του Olympus Marathon, παρακαλούμε συμπληρώστε την αίτηση εθελοντή στην επίσημη ιστοσελίδα του Olympus Marathon πατώντας εδώέγκαιρα και εμπρόθεσμα μέχρι και την Κυριακή 31 Μαΐου 2015.

Ως ανταπόδοση της εθελοντικής σας προσφοράς, θα σας απονεμηθεί αναμνηστικό μπλουζάκι και βεβαίωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Από την Οργανωτική Επιτροπή του Olympus Marathon 2015, Λιτόχωρο 27 Απριλίου 2015.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr